Sleek MakeUP Bronze Block

Ocak 14, 2019 1 Comments A+ a-

Merhaba...

Blogda ilk Sleek MakeUP yazımı yazdığım için hem şaşkın hem mutluyum. Elimde markaya ait çok ürün yok ama, yine de bu zamana kadar hiç birine yer vermemiş olmama kendim bile şaşkınım. Geç olsun güç olmasın diyor ve Sleek MakeUP Bronze Block bronzer hakkındaki yorumlarımı anlatmaya başlıyorum.

Sleek Bronze Block

Sleek bir İngiliz markası ve aslında ilk olarak esmer tenlilere hitap eden bir marka olarak piyasaya çıkmış. Ürünleri çok sevilince de, her cilt tonuna hitap eden bir marka haline gelerek, İngiltere'nin yerli markası olmaktan çıkıp 50'den fazla ülkeye yayılmış. Uygun fiyatları ve kaliteli ürünleriyle çok beğendiğim marka, ülkemizde Gratis mağazalarında satılıyor. 


Sleek Bronze Block

Sleek MakeUP Bronze Block ise; kompakt yapıda, içerisinde dört renk barındıran, bu renklerin bir araya gelmesiyle doğal ve ışıltılı bir görünüm vermeyi vaadeden; tek başına hem allık hem kontur ürünü görevi göreceğini iddia eden bir bronzer...


Sleek Bronze Block

Sleek MakeUP Bronze Block'un iki rengi var: light ve dark. Her ürün kendi içinde koyu renk mat bir bronz pudra, iki açık renk mat bronz pudra ve bir ışıltılı pembe allıktan oluşuyor. Ürünün bendeki rengi light ve tüm yorumlarımı bu renk üzerinden yapacağım.


Sleek Bronze Block

Sleek MakeUP Bronze Block, oldukça ince yapılı bir ürün... Kadifemsi dokusu olan bu pudra, swatchlarken çok pigmentli gelmese de, fırçaya aldığınızda oldukça kuvvetli renk veren bir ürün... Neredeyse hiç tozutmuyor. Oldukça pigmentli olduğundan uygularken dikkatli olmak, mümkünse fırçadaki fazlalığı aldıktan sonra uygulama yapmak gerekiyor. Çok kolay uygulanıyor, cilt üzerinde kolay dağılıyor; dokundurduğunuz yere yapışıp kalmıyor ve çamur gibi görünmüyor


Sleek Bronze Block

Ben en iyi sonucu büyük ve pofuduk bronzer fırçaları ile alıyorum. Fırçayı ürünün her rengi üzerinde bir kez gezdirip, fazlalığını elimin üzerinde aldıktan sonra uygulama yapıyorum. Tüm renkler karıştığında nötüre yakın bir bronzer rengi elde ediyorum. Gerçekten çok doğal duruyor, markanın vaadettiği doğal bronz görünümü elde edebiliyorum.


Sleek Bronze Block

Sleek bronzerın kalıcığı benim cildimde oldukça başarılı... Sabah 6'da yaptığım makyajım akşam 8'de eve geldiğimde hala duruyor. Akşam 4-5 civarında rengi solsa da, bu bronzer tam bir mesai gününü kurtarıyor. Her renk tek başına da oldukça pigmentli ve yumuşak yapıda olduğu için, bu bronzerı far olarak da kullanmak mümkün... İçerisindeki dört rengi kullanarak rahatlıkla göz makyajı yapabiliyorum. Pembe rengi tek başına fırçanıza alarak allık uygulayabilir, açık renk bronzerları karıştırarak kontur yapabilirsiniz.


Sleek Bronze Block

Sleek bronzerın en koyu rengi sıcak tonlu bir kahve; tek başına kontur yapmak için uygun değil ama göz makyajlarında gölgelendirme için çok kullanışlı oluyor, yapısı yumuşacık ve tamamen mat. İkinci ve üçüncü renkleri, yine tamamen mat yapıda nötür tonlu açık kahverengilerden oluşuyor; kontur yapmak için, göz kapağında geçiş ve gölgeler oluşturmak için çok uygunlar. 



Son rengi ise; diğer üç renk gibi yumuşacık yapılı bir barbie pembesi... Bu renk çok minik simler içeriyor, bu simler yüzde belli olmuyorlar ve ürün aydınlık bir görünüm veriyor.


Sleek Bronze Block
Sleek Bronze Block

Siyah, oldukça sağlam bir ambalajda satılan Sleek MakeUP Bronze Block'un içerisinde kapağı büyüklüğünde bir aynası mevcut... Oldukça kaliteli olan ambalajı sıkı kapanıyor ve çantada güvenle taşınabiliyor. Toplam 9.3 gr ürün içeren Sleek bronzerın açıldıktan sonra 24 ay kullanım ömrü var. Paraben ve bht içermiyor.


Sleek Bronze Block

Küçük ambalajı ve çok yönlü kullanım olanakları tanıması ile bence tam bir seyahat ürünü olan Sleek MakeUP Bronze Block, bir fondöten/bb krem, bir maskara ve bir ruj ile tüm makyajınızı tamamlayabilirsiniz.

Sevgilerimle...

1 yorum:

  1. Ay hazır Sleek gidiyorken ve indirimler varken fena aklıma girdin Blana!!! Sendeki duruşuna da bayıldım ayrıca! Güle güle kullan canım, çok öperim!

    YanıtlaSil