Bee Beauty Yüz Yıkama Jeli

Şubat 08, 2019 3 Comments A+ a-

Merhaba...

Bee Beauty yeni cilt bakım serisi çıkarttığında, hem içeriklerinin oldukça umut verici olması hem de uygun fiyatları beni cezbetmiş ve birkaç ürününü satın almıştım. Bu ürünlerden yüz temizleme köpüğü ile ilgili tüm düşüncelerimi buradaki yazımda okuyabilirsiniz. Bugün Bee Beauty yüz yıkama jeli hakkındaki fikirlerimi yazacağım. 

Bee Beauty Ferahlatıcı Yüz Yıkama Jeli

Bee Beauty yüz yıkama jeli; sabun içermeyen, günlük kullanım için geliştirilmiş bir ürün... Cildi nazikçe, kurutmadan temizlemeyi, göz makyajı dahil olmak üzere tüm makyajı çıkarmayı vaadediyor. Normal ve karma ciltlerin kullanımına uygun olduğu belirtiliyor. 

Bee Beauty Ferahlatıcı Yüz Yıkama Jeli

Bee Beauty yüz yıkama jeli oldukça ferah ve hafif bir kokuya sahip, şeffaf dokulu ve turkuaz renkli bir ürün... Yapısı jel kıvamında ve oldukça ince, uygulandığında cilde hafif bir serinlik ve ferahlık veriyor. Üzerindeki açıklamalar kısmında yazdığının aksine, köpürtücü bir madde içermediğinden köpürmüyor. Benim cildim kuru olmasına rağmen, rahatlıkla kullanabiliyorum. Cildimi kurutmadan, gerginleştirmeden temizliyor

Bee Beauty Ferahlatıcı Yüz Yıkama Jeli

Ben bu ürünü, genellikle akşamları makyajımı çıkardıktan sonra cildimi temizlemek için kullanıyorum. Makyaj temizleme vaadi olsa da, bu konuda başarılı bulmadım. Çok hafif ten makyajı yaptığımda iş görüyor ancak, benim kat kat maskaramı temizleyemiyor. Cilt bakımında çift temizleme rutinini senelerdir uygulayan ve savunan biri olarak, yüz temizleme jellerinden beklentim zaten makyaj temizlemeleri değil, cildimi temizlemeleri. Bee Beauty de bunu gayet güzel yapıyor

Bee Beauty Ferahlatıcı Yüz Yıkama Jeli

150 ml, oldukça yumuşak bir tüpte satılan Bee Beauty yüz yıkama jeli gliserin ve içeriğinin orta sırasında panthenol içeriyor. Beyaz çay ekstresi ürünün içeriğinin son sıralarında olduğu için, neredeyse etkisiz kalacak miktarda üründe bulunuyor. Bu temizleme jeli SLS, SLES, ALS, alkol, mineral yağ, paraben ve bht içermiyor. İçeriğinin orta sıralarında parfüm var. Ambalaj kapağı iyi kapansa da, oldukça hassas; benim tüpüm hiç yere düşmemesine rağmen durduğu yerde kapağı kırıldı. Fakat, tüpte bir akma, dökülme sorunu yaşamadım. 

Bee Beauty Ferahlatıcı Yüz Yıkama Jeli

Fiyat-performans açısından oldukça başarılı bulduğum, özellikle genç ciltlere çok uygun olduğunu düşündüğüm bir temel temizleyici olan Bee Beauty yüz yıkama jelini Gratislerden bulabilirsiniz. Bee Beauty Gratis'e özel bir marka ve fiyatları da oldukça uygun... 

Sevgilerimle...

3 yorum:

  1. İçeriği baya güzelmiş, cildini de kurutmaması harika! Aklımda olsun o zaman, genç cilt değilim ama :)))) Öperim kocaman!!!

    YanıtlaSil
  2. Sizce en 13 14 yaşlarımda kullanılabilir bir ürünmü

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence, eğer parfümle ilgili cildiniz bir sorun çıkarmıyorsa kullanabilirsiniz. Ben çok genç yaş için bu serinin narlı temizleme köpüğünü daha çok önerebilirim, çünkü onun ph'ı düşük, cilt ile daha uyumlu olacaktır. Narlı olanın yazısını da blogda bulabilirsiniz.
      Sevgiler...

      Sil