Rival De Loop Soft Lip Cream Colour Kalem Ruj

Şubat 06, 2019 1 Comments A+ a-

Merhaba... 

2018 temmuz ayında yaptığım Almanya seyahatimde keşfettiğim ve yaz mevsimi boyunca sıkça kullandığım bir ruj bugün blogun konuğu olacak. Rival De Loop Soft Lip Cream Colour kalem ruj hakkındaki tüm düşüncelerimi okumak için sayfayı aşağı doğru kaydırmaya devam edebilirsiniz. 


Rival De Loop Soft hazelnut

Rival De Loop Soft Lip Cream Colour kalem rujlar yumuşak yapılı, oldukça kremsi ve dudakları kurutmayan ürünler... Yumuşacık ve kremsi yapılarına rağmen, tek katta opaklar... Rujların bitişleri ıslak ve parlak değil fakat, mat da değiller. Klasik ruj görünümüne sahip ve hafif ışıltılı diyebilirim. 


Rival De Loop Soft hazelnut
Rival De Loop Soft hazelnut

Rival De Loop Soft Lip Cream Colour kalem rujların dört rengi var, bendeki serinin 03 numarası soft hazelnut. Bu renk, beni bir süredir takip ediyorsanız sizi şaşırtmayacak bir kahve-gül kurusu... Dudaklarımda adeta tereyağı gibi kayıyor ve yumuşacık yapısıyla uygulamak çok kolay. Tek katta opak olduğu için uğraştırmıyor. 


Rival De Loop Soft hazelnut

Soft hazelnut nemli yapısı sayesinde oldukça konforlu bir his bırakıyor. Yapısı kalın değil, dudaklarıma ince bir lipbalm sürmüş gibi hissettiriyor. Dudak kenarlarımdan kanamıyor ve ucuyla dudak çerçevemi de çizebildiğim için dudak kalemi kullanmaya ihtiyaç duymuyorum. Soft hazelnut dudak kusurlarını belli etmiyor ve çizgi çizgi durmuyor

Rival De Loop Soft hazelnut

Rival De Loop kalem rujların kalıcılığı, yapılarına kıyasla bence başarılı... Bu rujlar sabitlenen ürünler değiller ancak, bir şey yeyip içmediğim sürece dudaklarımda kalıyorlar. Kendiliğinden silinip gitmiyorlar. Homojen olarak silindikleri için, çirkin bir görüntü oluşturmuyorlar. Rujları tazelemek de çok kolay...  Şeker gibi kokuyorlar, bu durum beni biraz rahatsız ediyor; koku hassasiyetiniz varsa testerlarına bakmadan almanızı önermem.



Rival De Loop Soft Lip Cream Colour kalem rujların her biri kendi rengine ait ambalaja sahip... Dolayısıyla raftan seçerken istediğiniz rengi bulmakta yanılmanız imkansız. Shea yağı içeren bu rujların açıldıktan sonra 12 ay kullanım ömrü var. Plastik asansörlü ambalajları sayesinde kalemtraşa ihtiyaç duymuyorsunuz, kapakları da iyi kapanıyor. Ben çantamda rahatlıkla taşıyabiliyorum. 


Rival De Loop Soft hazelnut

Rival De Loop Soft Lip Cream Colour kalem rujları ve tüm Rival De Loop ürünlerini sadece Rossmannlarda bulabilirsiniz. 


Sevgilerimle...

1 yorum:

  1. Ya renk ve duruş bir harikaymış bayıldım!!! Elimde zibilyon tane olsa da bu renk ruj gördüm mü aklım kayıyor :)))) Güle güle kullan kuzucum, çook öperim!

    YanıtlaSil