W7 Spaced Out Far Paleti

Şubat 11, 2019 2 Comments A+ a-

Merhaba...

W7 oldukça uygun fiyatlı ve ünlü makyaj markalarının muadillerini piyasaya çıkarmasıyla meşhur bir İngiliz markası... Holografik makyajlar oldukça popüler olunca piyasaya çıkarttıkları W7 Spaced Out far paletini bir süredir deniyorum ve artık hakkındaki yorumlarımı yazmanın zamanı geldi. 

W7 Spaced Out

W7 Spaced Out, toprak tonları ve bakırlardan oluşan yüksek pigmentli ve kolay karışabilen farlardan oluşan bir palet olduğunu; sınırsız çeşitlilikte doğal ve parlak tonda makyajlar için metalik ve ışıltılı renkler sunduğunu iddia eden bir ürün... 

W7 Spaced Out

12 adet far içeren W7 Spaced Out far paleti, toprak tonlarında renklerden oluşuyor. Paletin renk hikayesi oldukça güzel, farlar birbirleriyle uyumlu ve birlikte çalışılabilir tonlarda seçilmiş. İlk bakışta üç adet mat renk içeriyor gibi görünse de, aslında palette gerçek manası ile "mat" diyebileceğimiz bir renk yok. Paletin farları sedefli, ışıltılı, metalik ve simliler... Fakat, üç tane az yansıtıcılığı olan farı ile geçiş renkleri olarak kullanabiliyorsunuz. 

W7 Spaced Out

Spaced Out far paletinin yapısı genel olarak; yumuşak ve pigmentli... Farlar kolay dağıtılıyor, kolay karışıyor ve kolay uygulanıyorlar. Bu palet, markaya ait kullandığım en başarılı far paleti diyebilirim. Özellikle ışıltılı/metalik renkleri hem parmakla hem fırçayla tek seferde göz kapağına transfer oluyor ve ikinci katı geçmenize gerek kalmıyor. Kalıcılıkları far bazı ile şahane, verdikleri metalik görüntü 13 saat boyunca solmadan kalıyor. Bazsız performansları hakkında ise, yorum yapamıyorum. Farlar göz altına dökülme yapmıyor, simliler tüm yüze yayılıp sizi gelinin kız kardeşine çevirmiyor; aşırı tozutmuyor ve birbirlerinin içinde çamur olup kaybolmuyorlar. Sadece Meteor Shower uygularken hafifçe göz altıma döküldü ama gün içinde asla yerinden kıpırdamadı. 

W7 Spaced Out

W7 Spaced Out far paletinin üç rengi sedefli-az yansıtıcı, beş rengi ışıltılı-metalik, üç rengi simli, bir rengi ise simli mat yapıda. Space dust, Milky Way ve Space Waste farlarınızın üzerine topper olarak kullanabileceğiniz ve makyajlarınıza holografik görüntü verebileceğiniz farlar. Milky Way ve Space Dust panda çok benzer görünseler de yansımaları farklı; biri soğuk tonlu yansımalar sağlarken diğeri ise sıcak tonlu holo makyajlarınız için uygun olacaktır. Space Waste ise, iki kat üst üste uygularsanız tek başına da kullanabileceğiniz, çok zarif bir somon rengi topper... Bu üç far, diğer farlara göre sert yapıdalar. 

W7 Spaced Out
W7 Spaced Out

Orbit, Interstellar ve Comet; sim içermeyen, hafif yansıtıcılıkları olan, sedefli renkler... Palette astar ve geçiş rengi olarak kullanılabilecek farlar bunlar; hem sıcak hem soğuk tonlarda iki renk seçerek de marka bence akıllıca davranmış. Işıltılı/metalik farlara kıyasla pigmentasyonları zayıf ama kolay karışıp dağılıyorlar. Tek başlarına da hafif, iddiasız ve zarif göz makyajları çıkartabiliyorlar. 

W7 Spaced Out
W7 Spaced Out

Blast Off, Meteor Shower, Zero Gravity, Earth ve ET paletin en başarılı formülasyonuna sahip ve bence en güzel farları... Earth ve Meteor Shower benim favorilerim... Bu farlar çok ince simlere sahip, pigmentli, kolay uygulanan ve oldukça metalik ve yansıtıcı ürünler; en güzel tarafları göz kapağında ilk uygulandığındaki metalik parlaklıklarının gün içinde solmadan kalması. Fırça ya da parmakla tek kat uygulamak günlük makyajlar için oldukça yeterli geliyor. Böylece bu paletle çok hızlı ve kolay göz makyajları yapabiliyorum. 


W7 Spaced Out far paletinin tek mat rengi ise, içerisinde (bence manasızca) simler bulunan Black Hole... Simsiyah, çok pigmentli, kolay dağıtılan, kolay karışan çok güzel bir far... O simleri neden koymuşlar anlamadım çünkü, bu paletin derin gölgeler için böyle siyah mat bir fara zaten ihtiyacı var. Neyse ki, farı dağıtınca simler çok göze batmıyor. 

W7 Spaced Out

Paletin içinden çıkan çift taraflı fırçanın bir tarafı sünger aplikatör, bir tarafı ise flat bir fırça olarak dizayn edilmiş. Çok kullanışlı olduğunu söyleyemem ama far oturtmak için gayet kullanılabilir bir aparat koymuşlar. Paletin aynası ile de, rahatça makyajınızı yapabilirsiniz. Karton, mıknatıslı kapanan siyah ambalajının deseni, paletin temasıyla uyumlu olarak holografik ve ışığa göre renk değiştiriyor. 

W7 Spaced Out

W7 Spaced Out far paleti, toplam 9.6 gr ürün içeriyor ve açıldıktan sonra 18 ay kullanım ömrü var. Farlar paraben ve bht içermiyorlar. Hiç beklentim olmayan ve açıkçası Dusk Till Dawn'dan sonra zerre umutlu olmadığım Spaced Out far paleti fiyatına göre oldukça başarılı performansı ile beni şaşırttı. 

W7 Spaced Out

W7 ürünleri ülkemizde Eve Shoplarda satılıyor ve sık sık indirime giriyorlar. Metalik farları seviyorsanız ve uygun fiyatlı böyle bir palete ihtiyacınız varsa W7 Spaced Out far paletine bakabilirsiniz. 

Sevgilerimle...

2 yorum:

  1. Dusk Till Down'dan sonra W7 paleti almış olmana şaşırdım ben; zira, ben sizden daha fazla sevsem de, o paletten sonra W7'a bakmıyorum artık :) Ve fakat bu paletle yaptığın makyajlar cidden farkını belli etmiş. Güle güle kullan Blana'cım!!! Öperim çooook!!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başak’cım bu paleti ben baya önce almışım, unutmuşum🙈 Evi toplarken fark ettim kendisini de kullandım aldkfkdl. Açıkçası ben de elimdeki tüm W7 ürünlerini bağışladım ve artık markadan bir şey alacağımı zannetmiyorum. Bu palet gerçekten hiç fena değildi, gayet kullanılabilir yapısı var. Denerken hayata isyan ettirmedi, üzmedi😃
      Alan kişi umarım keyifle kullanıyordur😊 Kocaman öpüyorum❤️❤️

      Sil