Moshos Garden Acapella Refreshing Toner

Ekim 20, 2017 8 Comments A+ a-

Merhaba...

Tonikler cilt bakım rutinimizde bence önemli bir yer teşkil eden ürünler... Bundan iki sene evvel cilt bakım rutinimde tonik kullanmayı pek önemsemiyordum ancak, toniklerin cilt temizliği sonrası cildimizin ph seviyesini düzenlediğini öğrendiğimden beri sabah-akşam ihmal etmeden kullanıyorum. Bugün anlatacağım Moshos Garden Acapella Refreshing Toner, yaklaşık dört ay boyunca düzenli kullanıp bitirdiğim bir tonik...


Moshos Garden Acapella Tonik

Moshos Garden Acapella Refreshing Toner; içeriğindeki bitki özleri ve çiçek suları ile cildin canlanmasına, kendini yenilemesine, cilt tonunun düzelmesine, gözeneklerin sıkılaşmasına yardımcı olmayı hedefliyor. Nemlendirici özellikte bir cilt bakım ürünü olduğunu iddia ediyor.
Bir pamuğa aldığımız yeteri kadar ürünü, temiz cildimize uygulayıp ardından nemlendirme rutinimize devam etmemiz öneriliyor. 

Görüntüsünü bitki çayına benzettiğim, açık sarı renkli, su kıvamında bir ürün olan Moshos Garden Acapella toniğin oldukça bitkisel ama benim için gayet hoş bir kokusu var. Parfüm ve yapay koku maddeleri içermediğinden, bu kokuyu içerisindeki bitkilerden alıyor ve ürünü uygular uygulamaz bu koku uçtuğu için de, koku hassasiyeti olanların bile rahatça kullanabileceğini düşünüyorum. 

Moshos Garden Acapella Tonik

Ben, Moshos Garden Acapella toniği akşam rutinimde; tamamen temizlediğim cildime ve boynuma, yeteri kadar ürünü bir kare pamuğa dökerek uyguladım. Ardından da, serum ve nemlendirici adımlarıma devam ettim. Yapısı gerçekten çok hafif ve cildimi nemli bırakıp rahatlatıyor. Özellikle hafif ve ferahlatıcı yapısıyla yaz akşamlarında benim için keyifli bir cilt bakımı adımı oldu. Havalar soğuduğunda da, etkisini yitirmeden aynı performansla kullanmaya devam ettim. Cildimi nemli bıraktığı için, üzerine uyguladığım hyaluronik asit içeren bakım ürünlerimin etkisini daha iyi göstermelerine de yardımcı olduğunu düşünüyorum.

Moshos Garden Acapella Tonik

Moshos Garden Acapella Refreshing Toner
'in cildime bir canlılık verdiği ve tazelenmiş hissettirdiğini düşünüyorum ancak, kendi cildimde cilt tonumun düzelmesi ve gözeneklerimin sıkılaşması vaadlerini gözlemlemedim. Bir tonikten böyle iddialı beklentilerim de açıkçası yok.

Bu noktada, şunu belirtmek istiyorum; tonikler makyaj temizleyici değildir. Cilt temizliği sırasında, su ve temizleyicilerle bozulan cilt ph ımızı normal seviyeye çekerek, cildimizi nemlendiriciye hazırlarlar. Eğer, cildinizi toniklediğinizde pamukta kir görüyorsanız, sizin temizleme rutininizde yanlış bir şeyler var, demektir.

Moshos Garden Acapella Tonik

Moshos Garden Acapella Refreshing Toner; şeffaf, plastik bir şişede 200 ml ürün içeriğiyle satılıyor. Fotoğraflarda gördüğünüz benim kullandığım toniğin, firma bir süre önce ambalaj tasarımında değişiklik yaptı ancak, içeriği değişmedi. Marka bu ürünün tonik olarak kullanımının yanında, tüm vücutta da kullanılabileceğini söylüyor.

Ölmez otu, ıhlamur, lavanta, biberiye, ısırgan otu, gingseng ve greyfurt içeren Moshos Garden Acapella tonik; paraben, alkol ve kimyasal maddeler içermiyor. İçeriğindeki bitkilerse organikler... 

Moshos Garden Acapella Tonik

Moshos Garden PETA sertifikalı, hayvanlar üzerinde deney yapmayan, tamamen vegan bir  Türk markası... Moshos Garden Acapella Refreshing Toner ve markanın diğer tüm ürünlerini online satış sitelerinden inceleyebilir ve satın alabilirsiniz. Benim kullanıp memnun kalmadığım bir ürünleri henüz olmadı.

Sevgilerimle... 

8 yorum:

  1. bu toniği kullanmıştım fena değildi diye aklımda kalmış ama çok da sevdiğim bir marka değil kendisi.. ben bir de kil maskelerini çok sevmemiştim :-((( sevgiler canım :-))

    YanıtlaSil
  2. Bu markanın maskeleri ile de çok olumlu yorumlar okuyorum ve ilk fırsatta denemek istiyorum bu arada son 1 yıldır bende artık cilt bakımı rutinimi toniksiz bırakmıyorum,
    sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amber&Rose maskesi en sevdiğim kil maskesidir, kuru ciltliyseniz özellikle tavsiye ederim. Sevgiler...

      Sil
  3. Acaba bu toniği de pamukla değil de tamponlayarak kullansan kışın daha mı tatlış olur etkisi? Şu 7-skin-method için uygun gibi geldi bana :) Güle güle kullan Blana'cım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başak'cım, çok haklısın, etkisi öyle çok çok iyi olurdu ancak; o yöntemi keşfettiğimde bu toniği bitirmiştim. Çok teşekkür ederim canım, öpüyorum <3

      Sil
  4. tonik deyince aklıma moshos garden geliyor ilk, ben de yeşil renkli olan toniğini kullanıyorum, beşinciyi mi ne aldım o derece seviyorum, tonikten çok bir çeşit 'skin drink' etkisi yaratıyor cildimde sanki çok iyi geliyor bana içeriği. bunu da çok merak ediyorum ama ötekini kullanmaktan buna fırsatım olmadı =) eline sağlık canım <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeşil olan Grande'yi ben de merak ediyorum Evrim'cim, bir ara deneyeceğim. Bunu da çok beğendim. Çok teşekkür ederim, sevgiler...

      Sil