Bee Beauty Narlı Yüz Temizleme Köpüğü

Aralık 17, 2018 6 Comments A+ a-

Merhaba...

Bee Beauty yeni cilt bakım ürünleri çıkardığında, büyük azimle uygun fiyatlı ve iyi içerikli cilt bakım ürünü aradığımdan, indirimi de fırsat bilerek bir kaçını sepetime atmıştım. Bee Beauty Narlı yüz temizleme köpüğü de, seçimlerim içerisinde ilk biten ürün olarak, blogda da ilk sırada yer almaya hak kazandı. 


Bee Beauty Yüz Temizleme Köpüğü

Bee Beauty Narlı yüz temizleme köpüğü; cildi kir, makyaj ve sebumdan arındırmayı vaadeden bir ürün... Sabah ve akşam nemli cilde dairesel hareketlerle masaj yapılarak uygulanması, ardından bol su ile durulanması öneriliyor. Normal ve karma ciltlerin kullanımına uygun olduğu belirtiliyor


Bee Beauty Yüz Temizleme Köpüğü

Ben yüz temizleme köpüklerini sabahları kullanmayı seviyorum. Köpük yapılarından dolayı, jellere nazaran hem daha kolay ciltten arınıyorlar hem de çok daha yumuşak bir his verdiklerinden konforlu hissettiriyorlar. Bee Beauty yüz temizleme köpüğünü de genellikle sabahları, yüzümü temizlemek için kullandım. Klasik beyaz renkli bir köpük olarak şişeden çıkan bu ürün, oldukça yumuşak ve orta yoğunlukta bir yapıya sahip... Bir-bir buçuk pompa kadar ürün benim tüm yüzüme yeterli geldi. Cildimi kurutmadan, gerginleştirmeden nazikçe temizledi ve yüzümden kolayca arındı. Benim cildim çok kuru olmasına rağmen, bu köpük beni hiç rahatsız hissettirmedi. Yapısını da burada yazdığım yaban iğdeli olan çeşidinden çok daha başarılı bulduğumu söylemeliyim. 


Bee Beauty Yüz Temizleme Köpüğü

Bee Beauty Narlı yüz temizleme köpüğü, cildi kirden gerçekten kolayca arındırıyor. Benim cildimde yağlanma sorunu olmadığından bu konudaki performansı hakkında yorum yapamıyorum ancak, makyajı çıkartmada başarılı olmadığını söylemeliyim. Açıkçası, köpük formdaki ürünlerin ve hatta yüz temizleme jellerinin makyajı tamamen çıkarttığına şahsen inanmıyorum. Makyaj temizliği için, ona özel üretilmiş ürünler kullanmak gerekiyor. Bee Beauty yüz temizleme köpüğü makyajınızı çıkarttıktan sonra, cilt temizliğiniz için konforlu ve eğlenceli bir adım olabilir


Bee Beauty Yüz Temizleme Köpüğü

Su bazlı olan Bee Beauty Narlı yüz temizleme köpüğü, içeriğinin beşinci sırasında kuzukulağı bitkisi içeriyor. C vitamini açısından zengin olan bu bitki, cilt bakımında sedef ve egzama hastalıkları ile mücadelede olumlu sonuçlar veriyor. İçeriğinin orta sıralarında gliserin ve parfüm bulunan ürüne adını veren nar ise, son sıralarda yani eser miktarda bulunuyor. Çok hafif ve temiz bir kokusu var. Paraben, silikon, bht ve etil alkol içermiyor


Bee Beauty Yüz Temizleme Köpüğü

150 ml, beyaz yumuşak plastik bir şişede satılan Bee Beauty Narlı yüz temizleme köpüğünün açıldıktan sonra 12 ay kullanım ömrü var. Şişenin pompası oldukça başarılı çalışıyor; ister bir pompa ister yarım pompa ürün alabiliyorsunuz. Çoğu köpük temizleyici gibi biraz çabuk bitiyor; ben sadece sabahları kullanarak 2-3 ayda bitirdim. 


Bee Beauty Yüz Temizleme Köpüğü

Oldukça uygun fiyatlı ve performansını beğendiğim Bee Beauty Narlı yüz temizleme köpüğünü Gratis mağazalarında bulabilirsiniz.

Sevgilerimle...

6 yorum:

  1. Merak ettiğim bir üründü yaza bundan alıp deneyebilirim.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaz için çok uygun olabilir bence de😊 Sevgiler..

      Sil
  2. Aslında temizleme köpüklerinden biraz sıkıldım; bundan sonra jelleri daha çok tercih edeceğim gibi duruyor; fakat, özellikle kışın, senin de dediğin gibi konforlu ve yumuşak bir temizlik sağladıklarından köpük almak istersem, Narlı olan aklımda olacak :) Teşekkürler yazı için şekercim, çok öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben köpükleri sabahları, jelleri ise akşamları tercih ediyorum Başak’cım. Köpükler çok daha konforlu hissettirse de, akşam makyaj temizleyicimin kalıntısını en iyi jeller temizler gibi geliyor.
      Bu narlı olanı bayaca beğendim, köpük kullanmak istediğimde ben de tekrar alabilirim.
      Kocaman öpüyorum❤️❤️

      Sil