Max Factor Creme Puff Bronzer

Ocak 11, 2019 2 Comments A+ a-

Merhaba...

Yeni yılın ilk haftasında Max Factor serisine devam ediyorum. Bugün, ilk çıktığı günden bu yana çok severek kullandığım Max Factor Creme Bronzer hakkındaki düşüncelerimi anlatacağım. Böylece, elimde olan (henüz açmadığım krem farları hariç) tüm Max Factor ürünlerini de anlatmış olacağım. 

Max Factor Bronzer

Max Factor Creme Puff bronzerlar; mineral formüle sahip, pişirilmiş yapıda, cilde doğal bir bronzluk sağlamayı vaadeden ürünler... Marka, bu bronzerların içerdikleri mikro pigmentler ile cilt ile bütünleşeceğini, ciltte doğal parlaklıkta bir güneş dokunuşu oluşturacağını iddia ediyor. 

Max Factor Bronzer
Max Factor Bronzer

Max Factor Creme Puff bronzerların iki rengi var; ligt gold ve bronze... Bendeki rengi, serinin açık tonu olan 05 light gold... Mağazada baktığımda bronze rengi benim için fazla altın yansımalı geldiği için ben bu tonunu seçmiştim. Bu bronzerlar, Max Factor'un Creme Puff allıkları ile neredeyse aynı dokuya sahipler... Hourglass'ın bronzerlarına benzeyen damarlı bir görünüşleri var. Creme Puff bronzerlar mat ürünler değiller ancak, sim ya da parıltı da içermiyorlar. Çok doğal ve saten bitişli duruyorlar ve gerçekten sağlıklı bir yansıtıcılıkları var. 

Max Factor Bronzer

Light bronze, turunculuk içermeyen nötüre yakın açık bir kahverengi... Yapısı incecik ve iddia ettiği gibi ciltle bütünleşerek çok doğal duruyor. Kullandığım fırçaya göre, çok az tozutabiliyor. Fırçayla verdiği renk, parmakla swatchlandığından çok daha yoğun ve pigmentli olduğu için kullanırken çok cesaretli davranmamakta fayda var. Bu renk ve genel olarak bu seri, kontur yapmak için uygun değil. Fakat, cilde çok güzel bir canlılık ve boyut katıyor; gerçekten güneşte bronzlaşmışsınız gibi sağlıklı bir görüntü veriyor

Max Factor Bronzer

Max Factor Creme Puff light bronzerın yumuşak ve neredeyse kremsi bir dokusu var. Uygulaması ve dağıtması çok kolay... Bu ürünü kullanmak için, makyaj yapmayı çok iyi bilmek zorunda değilsiniz ki; bir makyaj malzemesinde en sevdiğim özelliklerden biri budur! Hiç birimiz uzman olmak zorunda değiliz ve zaten olmamalıyız da, kullandığımız ürünler temel bilgilerimizle iyi sonuç vermeliler. Bu bronzer zahmetsizce dağılıyor, fırçayı dokundurduğum yere yapışıp kalmıyor; hata yaparsam düzeltmeme imkan tanıyor. En iyi sonucu, büyük pofuduk bronzer fırçaları ile alsam da; kullandığım tüm bronzer ve pudra fırçaları ile iyi sonuç veriyor

Max Factor Bronzer

Kalıcılığını da oldukça başarılı bulduğum bu ürün, tam bir mesai gününü rahatlıkla kurtarıyor. Sabah 6'da yaptığım makyaj, öğleden sonra 4 civarında hafifçe solsa da, akşam eve geldiğimde hala bronzerımı yüzümde görebiliyorum. 

Max Factor Bronzer

Plastik, oldukça sağlam, şeffaf kapaklı, altın renkli çerçeveli bir ambalajda satılan Max Factor Creme Puff bronzerların açıldıktan sonra 36 ay kullanım ömrü var. İçerikleri ne yazık ki, iyi değil; iki çeşit paraben ve bht içeriyorlar. 

Max Factor Bronzer

Kendi adıma çok severek kullandığım ve makyaj koleksiyonumda tutmaya devam edeceğim Max Factor Creme Puff Bronzer'ı ve tüm Max Factor ürünlerini Gratis gibi kozmetik marketlerde ve Kozmela gibi online satış sitelerinde bulabilirsiniz. 

Sevgilerimle...

2 yorum:

  1. Bronzerın rengine ve duruşuna bayıldım!!! Bu serinin allıklarından da bir renk almıştım, ama dediğin gibi, fırçaya o kadar yoğun geliyordu ki, kullanamadım... Güle güle kullan Blana'cım, benim de aklımda olsun ^_^ Öperiiim!!!

    YanıtlaSil
  2. Cok güzel bir isiltisi var Blanacim 😊

    YanıtlaSil