Cecile Color Pop Up Butterfly Effect Aydınlatıcı Paleti

Şubat 01, 2019 4 Comments A+ a-

Merhaba...

Aydınlatıcılar bir zamanlar literatürümüzde bile yokken, artık çoğumuzun temel makyaj malzemelerinden biri haline geldi. Bugün anlatacağım Cecile Color Pop Up Butterfly Effect aydınlatıcı paleti, tek başına bir kişinin aydınlatıcı ihtiyacını karşılayabilecek, çok amaçlı bir ürün...

Cecile Aydınlatıcı Paleti

Cecile Color Pop Up Butterfly Effect aydınlatıcı paleti, cildi kelebek gibi canlı ve doğal renklerle ışıldatmayı hedefleyen bir ürün... İçerisindeki mikro simlerle ciltte doğal bir ışıltı meydana getirmeyi; cilde daha sağlıklı bir görünüm kazandırmayı vaadediyor.

Cecile Color Aydınlatıcı Paleti

Cecile Butterfly Effect aydınlatıcı paleti; oldukça büyük, kare formda, mıknatıslı karton bir ambalajda satılıyor. Kelebek temasına uygun olarak renkli bir ambalaj tasarımına sahip bu paletin kapağını göz makyajı ve yüz konturu belirgin bir kız resmi süslüyor. Paletin bence en büyük eksiği, aynasının olmaması, iç kapağında aynı kız resmi yerine bir ayna olsaymış çok daha kullanışlı olabilirmiş.

Cecile Aydınlatıcı Paleti

Panları kelebeğin kanatlarını çağrıştıracak şekilde dizayn edilmiş Cecile aydınlatıcı paletinin tek çeşidi var. Palet dört adet aydınlatıcı pudra içeriyor. Bu pudralar, her ten rengine hitap edebilecek şekilde açıktan koyuya seçilmiş. Özellikle beyaz ve buğday tenliler için uygun olduğunu düşündüğüm bu paletin iki rengi aydınlatıcı olarak, iki rengi ise ışıltılı bronzer olarak kullanılabilir.

Cecile Aydınlatıcı Paleti

Cecile Color Pop Up Butterfly Effect aydınlatıcı paletinin pudraları, oldukça yumuşak yapıdalar. Neredeyse krem-pudra arası bir forma sahip ürünler, parmağınızla bastırdığınızda içe gömülebilecek kadar yumuşak yapıdalar, dolayısıyla kullanırken ve taşırken özenli olmak gerekiyor. Bunlar çok ince yapılı aydınlatıcılar değiller ancak, cilt üzerinde asla tabaka şeklinde durmuyorlar, güzel bütünleşiyorlar. Her bir aydınlatıcı çok pigmentli, sadece dokunmak ürün almak için yetiyor. Eğer, yanılıp da fırçanızı panda dolaştırırsanız, aldığınız ürünle tüm vücudunuzu disko topu gibi aydınlatabilirsiniz. 

Cecile Aydınlatıcı Paleti
Cecile Aydınlatıcı Paleti

Aydınlatıcıların çok pigmentli ve çok parlak/yansıtıcı olmaları sebebi ile, bu palet gece makyajları için biçilmiş kaftan olmakla birlikte; benim gibi günlük makyajlarınızda doğal ve belli belirsiz aydınlatıcılardan hoşlanıyorsanız size aşırı gelebilir. Fakat, günün her saati uzaydan bile görünmek isteyenler için ideal bir aydınlatıcı paleti olduğunu kesinlikle söyleyebilirim.

Cecile Aydınlatıcı Paleti

Cecile aydınlatıcı paletinin kalıcılığı da, yapısı gibi şahane! Sabah uyguladığım aydınlatıcım mesai bitimine kadar kalıcılığını koruyor. Neredeyse bir aydan fazladır her günü yağmurlu geçen ve gün ışığını hiç göremediğimiz günlerde bile, kapalı havada çok çok hafif uygulamaya çalıştığım aydınlatıcımı fotoğraflayabilmem hem pigmentasyon hem kalıcılık konusundaki başarısını gösteriyor. Ben genellikle Nascita Stiletto serisinin aydınlatıcı fırçasını ve Sigma F35 aydınlatıcı fırçasını kullanarak ürünü uyguluyorum.

Cecile Aydınlatıcı Paleti
Cecile Aydınlatıcı Paleti

01 numaralı Merry rengi, şahane bir şampanya rengi, yüzde asla simli görünmüyor, oldukça sedefli ve yansıtıcı bir yapısı var. Elmacık kemiklerinde duruşu da çok güzel, palette en sevdiğim aydınlatıcı bu renk diyebilirim. 02 Betty, sıcak tonlu bir bakır... Ben bu aydınlatıcıyı tek başına allık olarak kullanıyorum ve duruşunu çok beğeniyorum. Fırçaya çok az ve dikkatli aldığımda kararında uygulama yapabiliyorum. Bu aydınlatıcı da sim içermiyor ve far olarak da şahane duruyor

Aydınlatıcı: Merry-Cindy karışımı / Allık: Betty

03 Goldy, tam bir altın rengi; benim palette neredeyse hiç kullanmadığım tek renk... Bu aydınlatıcı esmerlerde çok güzel duracaktır. Ben sadece çok nadiren far olarak kullanabiliyorum. 04 Cindy ise, soğuk tonlu bir buz beyazı, çok dikkatli bakılınca içerisinde çok minik simler olduğu görülebiliyor ancak, tende asla simli durmuyor. Özellikle beyaz tenlilerin çok seveceği ve gece makyajlarına çok yakıştırdığım bir aydınlatıcı... Ben bazen tek başına bazen de Merry ile karıştırarak kullanıyorum.

Cecile Aydınlatıcı Paleti

Toplam 4.1 gr ürün içeren Cecile Color Pop Up Butterfly Effect aydınlatıcı paleti paraben ve bht içermiyor. Paletin çok hafif ve şekerli bir kokusu var, benim oldukça hoşuma gidiyor. Aydınlatıcılar, ister fırça ister parmakla uygulayayım, çok kolay dağılıyorlar; parça parça durmuyorlar. Gün içerisinde ayrışıp sim sim kalmıyorlar. Benim için çok fazla yansıtıcı ve parlak olmasalar her gün kullanırdım, yapılarını öyle çok beğeniyorum.

Cecile Aydınlatıcı Paleti

Cecile Color Pop Up Butterfly Effect aydınlatıcı paletini ve tüm Cecile ürünlerini kozmetik marketlerden ve Cecile online sitesinden satın alabilirsiniz. Palet sık sık %50 indirime giriyor ve bence indirimsiz fiyatını bile hak ediyor.

Sevgilerimle...

4 yorum:

  1. Cecile aydinlatici paleti cok güzelmis Blanacim senin tenine de cok uymus 😊

    YanıtlaSil
  2. Benim de çok çok başarılı bulduğum, bilhassa Merry ve Cindy rengine bayıldığım bir palet. Pek çok marka şöyle saten aydınlatıcı yapmayı başaramazken Cecile'in bu kadar başarılı palet yapması harika! Benim bu paletlerde tek sıkıntım, kullanmayacağım bronz tonlar. Güle güle kullan kuzum, çok öperim!

    YanıtlaSil