Simple Kind To Skin Nemlendirici Temizleme Yağı

Temmuz 05, 2019 8 Comments A+ a-

Merhaba... 

Ülkemize geldiğinden bu yana hepimizin ilgisini çeken Simple markasına ait denediğim tek ürünle ilgili yorumlarımı yazarak bu haftayı bitiriyorum. Simple Kind To Skin nemlendirici temizleme yağını uzun süredir kullanıyorum ve telefonum çalınınca çektiğim fotoğrafları kaybettiğim için yarısı boş şişeyle tekrar fotoğraflamak zorunda kaldım. Mümkün olduğunca görüntü kirliliği yapmamaya çalıştım, umarım başarabilmişimdir. 

Simple MakyajTemizleme Yağı

Simple Kind To Skin nemlendirici temizleme yağı, makyajı ve ciltteki kirleri temizlemeyi, bunu yaparken cildi nemlendirip yumuşak bir his bırakmayı hedefliyor. Kullanmadan önce çalkalayıp, kuru elimize yeteri kadar ürünü alıp yine kuru cildimize masaj yaparak uyguladıktan sonra bol ılık su ile durulamamız öneriliyor. 

Simple MakyajTemizleme Yağı

Şeffaf sarı renkli bir yağ olan Simple Kind To Skin, oldukça akışkan bir formüle sahip... Yapısı bir makyaj temizleme yağına kıyasla ince ve durularken ciltten kolayca arınıyor. Ardında vaadettiği gibi yumuşak bir cilt bıraksa da, yağlı ve kalın bir tabaka hissettirmiyor. Ben mutlaka çift temizleme yaptığımdan, bu ürünle makyajımı temizledikten sonra cildimi bir jelle yıkıyorum

Simple Makyaj Temizleme Yağı

Simple Kind To Skin nemlendirici temizleme yağını önerildiği gibi, kuru ellerime döküp, kuru cildime nazikçe -makyajımın yoğunluğuna göre- 1-2 dakika masaj yaparak uyguluyorum. Benim en az üç kat yoğun maskaramı, suya dayanıklı ürünleri ve ten ürünlerini cildimden başarılı bir şekilde çözüyor. Makyajım iyice çözüldüğünde de, ellerimi ılık suyla ıslatarak biraz daha masaj yapıyorum ve ürün incecik bir süte dönüşerek durulanmaya hazır hale geliyor. Bol su ile arındırdıktan sonra da, cilt temizliğimde ikinci aşamaya geçiyorum

Simple Makyaj Temizleme Yağı

Simple makyaj temizleme yağı, günlük makyajı ciltten çok kolay arındırıyor. Sabitlenen göz kalemi ve eyeliner gibi ürünleri çözmek için biraz sabırlı olmak gerekebiliyor. Ancak, piyasadaki uygun fiyatlı kategorisinde en iyi makyaj temizleyici yağlardan biri olduğunu düşünüyorum. Kokusuyla ilgili çok fazla yorum yapıldığı için şunu eklemek istiyorum: bu ürün parfümsüz ve içeriğindeki yağların kendi kokusuna sahip. Bildiğiniz yemeklik yağ kokuyor ve bu koku doğal olduğu için ürünü özellikle koklamazsanız fark etmeniz çok mümkün değil. Yüzünüzü yıkarken nefes aldığınızı da pek zannetmiyorum. Yani, bana kalırsa öyle abartıldığı gibi bir durum asla yok ki, benim koku hassasiyetim var, söylendiği gibi olsaydı asla kullanamazdım. 

Simple Makyaj Temizleme Yağı
Simple Makyaj Temizleme Yağı

125 ml, şeffaf bir şişede satılan Simple Kind To Skin nemlendirici temizleme yağını satın aldığınızda kapağının altında bir koruyucu bulunuyor. Kapağı çıkarıp, koruyucuyu söktükten sonra yağı kullanmaya başlıyorsunuz, böylece ürünün ilk açanın kendimiz olduğundan da emin oluyoruz. Ürün kapağı gayet sağlam kapanıyor ve ince ağzından kontrollü ürün alabiliyoruz. 

Simple Makyaj Temizleme Yağı

Toplamda 8 içeriğe sahip olan Simple Kind To Skin'in içeriğinin ilk sırasında üzüm çekirdeği yağı var. Bunu isopropil palmitat takip ediyor. İçeriğinin 5. sırasında bht bulunuyor. Bunlarla birlikte ayçiçeği yağı da içeriyor. Yukarıya cosDNA bilgisini de ekliyorum. Bu ürünün içeriği ile ilgili, bir kaç kişi isopropyl palmitate içerdiği için çekindiğini söylemişti. Bu maddenin aslında cildimize büyük bir zararı yok, eğer çift temizlik yapıyorsanız ve devamında cildinizi uygun bir jelle arındırıyorsanız gözeneklerinizi tıkayacağını zannetmiyorum. Akneye eğilimli bir cildiniz varsa, tabi ki temkinli olmalısınız. Fakat, bu yağın bence en dikkat edilmesi gereken içeriği retinyl palmitate! Bu A vitamini türevi ile ilgili Skindeep verisine buradan ulaşabilirsiniz; bu içeriği kullanıp güneş ışığına maruz kaldığınızda cilt tümörlerinin gelişimini hızlandırdığı tespit edilmiş. Yani bu madde aslında bir çeşit retinol ve bu yağı kullanıyorsanız (hele ki gündüz kullandıysanız) mutlaka çok ciddi şekilde güneşten korunmanız gerekiyor. Ben yaz-kış yüksek korumalı güneş ürünleri kullandığımdan bir sorun yaşamadım. Ayrıca bu temizleme yağı, mineral yağ, renklendirici, hayvansal kaynaklı içerikler ve paraben içermiyor

Simple Makyaj Temizleme Yağı

Açıldıktan sonra 12 ay kullanım ömrü olan Simple Kind To Skin nemlendirici temizleme yağını Gratislerden ve online satış sitelerinden bulabilirsiniz. 

Sevgilerimle...

8 yorum:

  1. Canikom, her zamanki gibi detaylı incelemen için teşekkür ederim! Bana yaptığın testerı kullandım 1-2 kez, gayet de başarılı buldum ve tatile ayırdım onu da :))) Elimdeki makyaj temizleme yağı bitince de Simple tercih edebilirim fiyat açısından; zira hem başarılı, hem de uygun fiyatlı. Retinyl palmitate ile ilgili bilgi verdiğin için de teşekkür ederim. Ben genelde makyajımı gece temizlediğim için sıkıntı olacağını sanmıyorum ama kullanırsam güneş korumama iki kat dikkat ederim o zaman :) çok öperim seniii!!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bebişim Başak'cım, güzel yorumun için ben teşekkür ederim <3
      Simple'ı beğenmene sevindim, bitirdiğimde benim de yeniden alabileceğim bir ürün fiyat-performans açısından. Açıkçası içerikte retinol türevi görünce baya şaşırdım, neden koymuşlar bilemiyorum ama arada gün içinde makyaj değiştirmek gerektiğinde dikkatli olmak gerekecektir.
      Kocaman öpüyorum seni <3

      Sil
  2. Bunu denemeyi düşünüyordum güzel oldu benim için. Retinol içerdiği ve gunese maruz kalmamak gerçeği de güzel bi bilgi oldu.son olarak telefonunuz için geçmiş olsun emeğinize sağlık teşekkürler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denemeyi düşünüyorduysanız, fikir verebildiğim için ayrıca çok mutlu oldum.
      Bir temizleme yağının retinol içermesi bana biraz garip geldi ama düzenli güneşten korunanlar için sorun olmayacaktır.
      Telefonumun çalındığı gün tam bir kabustu, tüm verilerim de kayboldu onunla birlikte. Çok teşekkür ederim. Sevgiler... <3

      Sil
  3. Güzel bir ürüne benziyor, ben Simple'a nedense ülkemize giriş yaptığı ilk dönemlerde bayağı bir n yargıyla yaklaşmıştım ama son dönemlerde kullanıcılardan güzel yorumlar okudukça merakım arttı. Bu ürünü de merak ettim şimdi. İçeriğindeki retinol ve isopropil palmitat da beni korkutmadı açıkçası :p kullandığım diğer makyaj temizleme yağında da isopropil palmitat var ve a vit türevlerini güneşten korunarak düzenli olarak kullanıyorum.

    Elimde Yves Rocher'nin yağı ver şimdilik, bittiğinde bu ürüne de bakarım muhtemelen. Teşekkürler bu yazı için, güle güle kullanın. Sevgiler! ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok övülüp pohpohlandığı için olabilir mi Kübra'cım :)) İnsan içten bir tepki duyuyor çünkü öyle olunca. Isopropyl palmitate bir çok temizleme yağında var ama çift temizleme yapınca sorun olacağını zannetmiyorum açıkçası. Bende de bir gözenek tıkanması falan olmadı, aylardır kullanıyorum ürünü. A vit türevleri de güneşten korunulduğu müddetçe sorun olmuyor.
      Ben Yves Rocher'in yağını da çok sevmiştim, Simple bir lokma daha iyi gibi performans olarak.
      Güzel yorumun için ben teşekkür ederim, çok sevgiler <3

      Sil
  4. Artık kesin karar verdim alacağım:) ben hep akşam çıkarıyorum zaten ama güneş korumasız gezmem yaz kış. Malum antalya da kışın bile güneş kremi şart. Teşekkür ederim tekrar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kullandığınızda yorumunuzu da bana iletirseniz çok çok sevinirim :) Umarım memnun kalırsınız. Şimdiden siz de güle güle kullanın :)
      Kocaman sevgiler... <3

      Sil