Thalia Argan Oil Lotion Yoğun Bakım Losyonu

Ocak 14, 2020 4 Comments A+ a-

Merhaba,

Thalia Argan Oil Lotion Yoğun Bakım Losyonu, aslına bakarsanız çok uzun zaman önce satın aldığım bir üründü ama kullanmaya başlamak için de çok uzun süre beklemek zorunda kaldım. 2019 yaz sonuna doğru kullanmaya başladığım bu losyonu nihayet bitirdim ve yorumlarımı yazmak için de artık hazırım. 

Thalia Argan Oil Lotion

Thalia Argan Oil Lotion Yoğun Bakım Losyonu, ciltte hızla emilerek pürüzsüz bir cilt için mükemmel bakım yapmayı vaadediyor. Cilt üzerinde bariyer görevi de görerek, cildin nemini korumasını da sağlamayı hedefliyor. Tüm vücuda, ihtiyaç duyulan her zaman uygulanabileceği belirtiliyor. 

Thalia Argan Oil Lotion
Thalia Argan Oil Lotion

Beyaz renkli, kıvamlı bir losyon yapısındaki Thalia Argan Oil Lotion, su bazlı bir vücut nemlendiricisi... Aktif maddelerinde yumuşatıcı sürfaktanlar ve gliserin bulunuyor. Bunları yine cilt yumuşatıcı içerikler ile organik argan yağı, panthenol, soya proteni ve parfüm takip ediyor. İçeriğin sonlarında ise, silikon, hyaluronik asit, allantoin, koku maddeleri ve mentol bulunuyor. Paraben, bht, etil alkol ve mineral yağ içermiyor. Plastik, pompalı ve 300 ml bir kavonozda satılan bu vücut kreminin üretim ve son kullanma tarihini şişe üzerinde okumak da mümkün. Çiçeksi, hafif bir kokusu olan bu losyon nispeten yoğun kıvamlı olsa da, cilt tarafından kolay emiliyor. Vaadettiği gibi, yumuşak pürüzsüz bir cilt dokusu bırakıyor. Yapış yapış kalmadığı için, losyonu uyguladıktan kısa süre sonra üzerimi giyinebiliyorum. Vücuda sağladığı nem iki gün etkisini sürdürebiliyor. 

Thalia Argan Oil Lotion
Thalia Argan Oil Lotion

Benim cildim çok kuru, nemsiz ve hassas... Thalia Argan Oil Lotion Yoğun Bakım Losyonu, cilt üzerinde yoğun bakım yapmayı vaadetse de firma tarafından karma ciltler için öneriliyor. Ben satın alırken, kuru ciltlere yönelik versiyonu stokta olmadığı için bu çeşidini seçmiştim. Losyonu eşimle birlikte kullandık. Açıkçası, ikimizin de kuru cildine tamamen yeterli gelmedi ve alerjim dolayısıyla içerdiği mentol yüzünden bende biraz hassasiyet oluşturdu. Yine de, çok kuru cildimde kuru yağlarla karıştırarak kullandığımda memnun kaldığımı söylemeliyim. Kış soğuklarında ise, benim için yeterli olmayacaktır. Bu losyonun, hitap ettiği karma ciltlere çok daha uygun olduğunu düşünüyorum. 

Thalia Argan Oil Lotion
Thalia Argan Oil Lotion

Formülünü, yapısını ve ciltte hızlı emilmesini oldukça beğendiğim Thalia Argan Oil Lotion Yoğun Bakım Losyonu, büyük gramajı ve uygun fiyatıyla normal ve karma ciltlerin sevebileceği bir ürün... Pompalı şişesi ilk başlarda pratik kullanım sağlasa da, ürün azaldıkça pompadan almak zorlaşıyor ve 80 ml kadarı şişenin dibinde kalıyor. Ben plastik şişeyi keserek dibinde kalanı kullanıp bitirdim. 

Thalia Argan Oil Lotion

Thalia Argan Oil Lotion Yoğun Bakım Losyonunu, Thalia online sitesinden ve Boyner mağazalarından, Boyner online sitesinden bulabilirsiniz. 

Sevgilerimle... 

4 yorum:

  1. Ya bu pompalı şişelerin içinde kalan ürün miktarı beni de benden alıyor. Maket bışağı gerçekten en iyi dostumuz bu noktada. Yazdıklarından, benim için iyi bir vücut losyonu seçeneğiymiş gibi geldi; evdekileri kullanmayı akıl edip bitirirsem aklımda olacak :) bir de, mentol ne alaka cidden anlamadım... çok öperim Blana'cım!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pompalı şişeler başlangıçta çok pratik gelse de, bir süre sonra beni tüketiyorlar; resmen paramızı çöpe atmamız için tasarlanmış gibiler! :(
      Gerçekten güzel bir losyondu, fiyatı da hala makul bence. Eğer arayışa girersen aklında olsun. Mentol ne alaka, ben de bilemiyorum. Serinlik hissi versin diye, her şeye koyuyorlar sanırım.
      Ben de kocaman öpüyorum canımcım <3

      Sil
  2. bu marka hakkında çok fazla bir bilgim yok ama Boyner'e gittiğimde bir inceleyeyim,
    teşekkürler.
    sevgiler....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okuduğun için be teşekkür ederim.
      Sevgiler...

      Sil