Bitirdiklerim: 2020-2

Mart 20, 2020 0 Comments A+ a-

Merhaba,

İlk kısmını dün, burada yazdığım bitenler yazımın devamıyla buradayım. 

bitirdim

Lafı hiç uzatmadan hemen bitirdiğim ürünleri anlatmaya devam ediyorum. 

bitirdim

Balea El Kremi: Bana Asya'cığımın hediyesiydi. Çok güzel kokan, ince yapılı bir kremdi. Hem ellerime hem vücuduma kullandım. 

Clabtree&Evelyn El Kremi: Zeynuşumun hediyesi bu kremi 2 sene kullandım, hayatımda kullandığım en bereketli el kremiydi sanırım. Ellerimi de çok güzel nemlendirdiği için, bitmek bilmemesinden hiç şikayetçi olmadım. 

Cashmere El Kremi: Bu çantamda taşıdığım kremdi, sanırım bir Nascita alışverişimde siparişime eklemiştim. Çok güzel kokan, etkisi de güzel bir kremdi. 

Yves Rocher Lavantalı Ayak Kremi: Günlük olarak kullanılabilecek en iyi ayak kremlerinden biri olduğunu düşünüyorum. Çok yoğun bir nemlendirmesi yok ama günlük kullanımda ayakları yumuşak ve nemli tutuyor. Mis gibi lavanta kokuyor. Artık ayak kremi kullanmadığım için tekrar satın almam ama naneli ayak kremleri kullanmak istemiyorsanız bu güzel bir alternatif. 

bitirdim

Aok Nemlendirici: Bu kardeşimin favori nemlendiricisi, çok uygun fiyatlı ve içeriği temiz ve başarılı!.. Özellikle kuru ciltlerin çok seveceği bir nemlendirici... Malesef ülkemizde satılmıyor. 

The Ordinary Buffet Serum: Oldukça beğendiğim ve ilk fırsatta yeniden alacağım bir serum. İnstagramda ayrıntılı bir postunu yayınlamıştım. Olgun ciltlerin seveceği, genç ciltlerin ise hiç bir etki göremeyeceği bir ürün olduğunu da belirtmeden geçmek istemiyorum. 

Isana Hyaluron Triple Serum: Parfümlü olması dışında, piyasada bulunabilecek uygun fiyatlı en iyi nem serumlarından biri olduğunu düşünüyorum. İçeriği oldukça güzel ve etkisi de başarılı... Cilt bakımında bir ara katman olarak kullanmak için gayet güzeldi. Ambalajı değişmiş ama içeriği aynı, hala Rossmannlarda bulabilirsiniz. 

bitirdim

Isana Hydro Booster Alın Maskeleri, favorilerimden; bende kutu kutu yedekli olan az şeyden biri... Yokluğunu hissettiğim, nemsizlik kaynaklı alın çizgilerimin görünümünü hafifleten çok güzel maskeler... Cettua göz altı pedlerinden bir önceki yazımda da bahsetmiştim, fena değil ama özellikle aramaya bence değmez. Bee Beauty kırışıklık karşı nem maskesi çok güzeldi, denk gelirsem yine alacağım. Jumiso maske de, güzeldi ama tekrar alacağım kadar etkilemedi. Sephora ayak maskesi benim çok kuru ayaklarım için tek başına yetersiz ama sürekli alıp, içine ek olarak kendi kremlerimden de doldurarak kullanıyorum. 

bitirdim

Le Petit Marseillais Akdeniz Balı Sıvı Sabundan artık bahsetmesem iyi olacak. Mumuso'dan aldığım kulak çubukları çok kalitesiz çıktı; çubukları aşırı elastik, kullanırken dikkatli olmak gerekiyor. Çok uygun fiyatlı diye kanmayın yani, malzemeden çalmışlar. Makyaj düzeltmek vs için gayet iyiler tabi. Splat White Plus diş macununu seviyoruz, yeniden aldım. Johnsons bebek şampuanıyla da fırçalarımı yıkadım. 

bitirdim

Le Petit Marseillais Mandalina ve Misket Limonu Duş Jeli: Limonlu ve narenciyeli kokuları aslında duşta çok seviyorum ama bunun kokusu çok yapaydı. Bir süre sonra beni rahatsız ediyordu. Köpürmesi ve temizlemesi güzeldi ama bu çeşidini bir daha satın almam. 

Cerave Hydrating Cleanser: Çok çok severek kullandım. Kullandığım en iyi köpürmeyen, krem temizleyicilerden biri ve kuru/hassas ciltlere çok öneririm. Dev boyuyla da aylarca kullanılıyor. Tabi ki, makyaj temizlemiyor ama makyaj artıklarını iyi temizliyor. Hem sabah hem akşam kullanılabilecek, nazik ve başarılı bir temizleme kremiydi. 

Nivea T Bölgesi Temizleme Bantları: Eşim kullanıyor, bence çok kötü olanları hariç, bu bantların hepsi aynı. Nivea da, iyi olanlardan biri; indirimde hangisi denk gelirse onu alıyorum. 

bitirdim

Benton Fermentation Essence: Galactomyces fermente filtresi içeren, çok başarılı, cildime inanılmaz iyi gelen bir essence idi. Sabah akşam, cildimi temizledikten sonra ilk adım olarak kullandım. Kızarıklıklarımın yatışmasında ve cildimin çok daha sağlıklı görünmesinde etkili olduğunu düşünüyorum. Fungal aknelilere uygun değil ama prebiyotiklerle aranız iyiyse bence, her cilt tipi kullanabilir. 

The Ordinary Ascorbyl Glycoside: Bu bir c vitamini türevi ama c vitamininden daha nazik... Gündüzleri kullandım. C vitamini kadar etkili değil ve uzun vadede cilde bir aydınlık katıyor. Elzem mi, değil. 

Evanhealy French Rose Clay: Başak'cığımın kil maskesi arayışlarım için bana gönderdiği bir maskeydi. Çok severek kullandım. Cildimi kurutup, germeden, hassasiyet oluşturmadan çok güzel temizledi. Ülkemizde satılsa yeniden almayı düşünebilirdim. 

bitirdim

Umarım iki yazımı da keyifle okumuşsunuzdur. Bitenlerimi, üşenmez de bittikçe paylaşırsam, bundan sonra instagramda anlatmayı planlıyorum. En azından bir süre, belki yeniden blog yazma hevesim gelene kadar... Ama yine üşenir, biriktirirsem yine buradan görüşürüz sanırım.

Sevgilerimle... 

Hiç yorum yok: