Makyaj Koleksiyonum 2020 - Rujlarım

Mart 05, 2020 0 Comments A+ a-

Merhaba,

Makyaj koleksiyonumu küçültürken, rujları çok sevdiğimi ama en az kullandığım makyaj malzemesinin de ruj olduğunu fark ettim. Ruj koleksiyonum hala kalabalıklığıyla gözüme batıyor. O kadar kalabalıklar ki, hepsini üç yazıda paylaşabileceğim. Arada tüm rujlarımı koyduğum minik kutumu önüme döküp, hepsine tekrar tekrar baksam da, onları daha fazla azaltamıyorum. 


Rujlarım

Bunca zaman içinde emin olduğum bir şey var ki, likit mat rujlar asla benim kalemim değiller. Dolayısı ile, biri hariç hepsini elimden çıkarttım. Tek bir taneyi de, hem elimde benzer bir renk bulunmadığı için hem de elimde kalıcı bir rujum bulunsun diye bıraktım. Yazıda bahsedeceğim rujlardan blog yazısını yazdıklarımı * ile işaretleyip, ürün ismine yazısının linkini de bırakacağım


Rujlarım

*Estee Lauder Pure Color Envy Rujlar: Formüllerini çok sevdiğim bu rujların iki rengine sahibim: 110 insatiable ivory ve 160 discreet. Insatiable ivory gördüğünüz gibi, bitmek üzere ve en sevdiğim nude rujlardan biri; discreet ise bende orta tonlu ve belirgin duran bir nude, bu kış sık sık kullanmayı planlıyorum. 

Nars Audacious, Barbara: En sevdiğim rujum, içerisinde çok hafif leylaklık da bulunan kahve bir nude... 

*Bobbi Brown Luxe Lip Color, Neutral Rose: Şahane bir kahve tabanlı gül kurusu, tam bir Blana rengi! Tek katta opak, yumuşacık... Tam sevdiğim gibi... Bana eşimin sevgililer günü hediyesiydi. 

Rujlarım

Giorgio Armani Maestro, 100: Bu ruj da benim holy grail nude rujum! Kullanmaya kıyamadığım, hem geceye hem gündüze çok yakıştırdığım; mat ama yumuşacık, dudakları kurutmayan aksine nemini koruyan muhteşem bir formülü var. 

*LorealxBalmain, Fever: Limitli üretim bu ruj, kiremit rengiyle gönlümü fethetmiş, rengi dolayısıyla elimden çıkarmaya kıyamadığım ve kullanmaktan da keyif aldığım bir ürün... Mat olmasına rağmen, yumuşacık ve dudaklarımı kurutmayan bir formülü var. Sanırım hala bazı mağazalarda satılıyor. 

Maybelline Stay Matte Ink, 50 Voyager: Elimdeki tek likit mat ruj ve yapısını sevdiğimi söyleyemem. Dudaklarımı kurutuyor ama tüm likit matlar benim dudaklarımı kurutuyor. Rengi ise, şahane! Elimdeki tek bordo ruj bu ve şu mevsime çok yakışmıyor mu?!

*Nars Velvet Matte Lip Pencil, Dolce Vita: Nars'ın velvet matte serisinin bence en güzel rengi, dolce vita! Bendeki küçüldükçe kullanmaya kıyamıyorum resmen. Her dudakta ve cilt alt tonunda farklı görünüyor ve herkese çok yakışıyor. 

Rujlarım

Rujlarımın büyük kısmını bu yazıdakiler oluşturuyor. Fark ettiyseniz, çoğu aynı renk ailesinden olsa da hepsini çok seviyorum. Bir sonraki yazıda Mac rujlarımla devam edeceğim. 

Sevgilerimle...

Fondöten ve bazlarım için buraya
Kapatıcılarım için buraya
Pudralarım için buraya 
Allık ve aydınlatıcılarım için buraya 
Bronzerlarım için buraya 
Likit allık-aydınlatıcı-bronzerlarım için buraya 
Far paletlerim için buraya 
Krem farlar ve göz kalemleri için buraya 
Kaş ürünlerim için buraya 
Far bazlarım, maskaralarım ve dudak kalemlerim için buraya tıklayabilirsiniz. 

Hiç yorum yok: