L'oreal Back To Bronze Bronzer

Temmuz 11, 2018 8 Comments A+ a-

Merhaba...

Loreal'in "No makeup makeup" görünümlü doğal makyajlar için çıkardığı son koleksiyonun bronzerı ile devam ediyorum. Bir önceki yazımda koleksiyonun bb kremini yazmıştım, buradan okuyabilirsiniz. Loreal Back To Bronze bu koleksiyonun toz bronzerı ve tamamen mat yapıda bir ürün...

Loreal Back To Bronze

Loreal Back To Bronze bronzer, cilde doğal görünümlü ve mat bir bronzluk katmayı hedefliyor. Ambalajı üzerinde %84 oranında doğal içeriklerden üretildiği belirtiliyor. 

Loreal Back To Bronze
Loreal Back To Bronze

Loreal Back To Bronze bronzer tek renk olarak piyasaya çıkarıldı. Sunkiss isimli bu renk 02 numara olarak adlandırılsa da, 01 numara koleksiyonun allığı olarak piyasaya çıktı. Koleksiyonun bir de likit formda bir bronzerı var. Klasik Loreal pudra ambalajına sahip ürünün çift katlı bir ambalajı var. Ambalajının ikinci katında Benefit'in allık fırçalarına benzer bir fırçası ve makyajınızı rahatlıkla tazeleyebileceğiniz büyüklükte bir aynası bulunuyor. Fırçanın kılları orta sertlikte ve sık; ben günlük olarak kullanmıyorum ama iş görmez bir fırça değil, gerekli olduğunda kullanılabilir. Chanel, Dior gibi markaların ürünlerine hala sünger aplikatör ve işe yaramaz fırçalar koyduğunu düşünürsek, Loreal'i tebrik etmek gerek... 

Loreal Back To Bronze
Loreal Back To Bronze

Loreal Back To Bronze, orta tonlu ve neredeyse nötür alt tona sahip bir bronzer... Çok esmerler hariç, her cilt rengine uyumlu olabileceğini düşündüğüm bir tonu var. Yapısı yumuşacık ve incecik... Ciltle güzel bütünleşiyor, kolay dağıtılıyor ve istenirse allık, aydınlatıcı gibi toz ürünlerle iyi karışıyor. Çamur gibi durmuyor. Rengi bence, istenirse kontur yapmak için de uygun... Yoğunluğu kat kat arttırılabiliyor. Hem duo fiber dediğimiz çift kıllı fırçalarla hem de geniş yapılı bronzer fırçalarıyla başarılı şekilde uygulayabiliyorum. 

Loreal Back To Bronze

Loreal Bonjour Nudista bb krem-Back To Bronze bronzer- Life'a A Peach allık

Loreal Back To Bronze bronzerı, ben genellikle yüzümü ısıtmak ve bronzlaştırmak için kullanıyorum. Bu yaz neredeyse hiç kontur yapmadığım için, ürünü geniş ve orta sıklıkta bir fırçaya alıp genişçe yüzüme uyguluyorum. Çok yumuşak bir yapısı olduğu için oldukça tozuttuğunu söylemeliyim ama bu benim için sorun değil. Tozutma derecesi kullandığım fırçanın kıl yapısına göre bayaca değişiyor. Ben uygulamadan önce, fırçadaki fazla ürünü elimin üzerinde hafifçe yumuşatıyorum. Orta pigmente sahip bu bronzerı benim gibi çok açık tenliyseniz kontrollü uygulamanızı öneririm. Benim cildimde kalıcılığı oldukça iyi, akşama doğru duruşu hafiflese de, tam bir mesai gününü kurtarıyor. 

Loreal Back To Bronze
Loreal Back To Bronze

Loreal Back To Bronze bronzer, yaprak şeklinde albenili dizaynı olan ve çok hafif, doğal, mis gibi hindistancevizi kokan bir ürün... Bronzerın hindistancevizi kokusu tamamen yapay değil çünkü, içeriğinin üçüncü sırasında hindistancevizi yağı var. Ayrıca içeriğinin orta sıralarında kakao yağı ve mango yağı da var. Yine parfüm ve koku maddeleri de içeren bu bronzer; paraben, silikon, bht içermiyor

Loreal Back To Bronze

Koleksiyonun bence en iyilerinden biri olan Loreal Back To Bronze bronzer, sahip olmaktan memnun olduğum bir ürün... Ben bronzerları aynı zamanda far olarak da kullandığım için, kimi zaman sadece bu ürünü kullanarak neredeyse tüm makyajımı yapabiliyorum. 9 gr ürün içeriyor ve açıldıktan sonra 24 ay kullanım ömrüne sahip. Markanın iddia ettiği gibi cilde güzel yerleşip doğal bronz bir görünüm veren bu ürünü; Gratis, Rossmann gibi Loreal ürünleri satan bir çok kozmetik marketten satın alabilirsiniz. 

Sevgilerimle... 

8 yorum:

  1. Bu serinin allık ve bronzerı alınacaklar listemde, çok güzel gözüküyorlar ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok beğendim allık ve bronzerı. Umarım siz de memnun kalırsınız.
      Sevgiler...

      Sil
  2. Ay hem rengi, hem de tasarımı çok güzel! Bayıldım ama ah şu cruelty free meselesi diyorum :( Çok öptüm canım, güle güle kullan!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başak'cım koleksiyonun en güzel ürünü bu bronzer kesinlikle... Keşke şu hayvan deneyleri tüm dünyada yasaklansa...
      Çok teşekkür ederim, kocaman öperim <3

      Sil
  3. Ause'm bu ürünün fırçası yoklukta iş görür, fena yapmamışlar. Bronzer ve allıkların çok pigmentli olmasını ben de sevmiyorum. Kat kat arttırılabilir ürünler candır.
    Kokusu gerçekten çok güzel...
    Teşekkür ederim, öpüyorum seni <3

    YanıtlaSil
  4. tavsiyeniz üzerine siparişim bugün geldi ancak içinde fırça ve ayna bulamadım acaba ürün serisi ile alakalı bir durum mu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, bendeki ilk çıkan ambalajdı. Loreal sonradan ambalaj tasarımını değiştirdi. Ayna ve fırçayı kaldırdı ve ürün ambalajını daha ince hale getirdi.

      Sil