L'oreal Bonjour Nudista Awakening Skin Tint

Temmuz 09, 2018 9 Comments A+ a-

Merhaba...

Loreal'in son koleksiyonu bir çok kişiyi olduğu gibi benim de oldukça ilgimi çekti. Genel olarak cildi canlı ve doğal göstermeyi hedefleyen koleksiyondan elimde üç tane ürün var ve bu hafta blogda bu üçlüyü okuyacaksınız. Loreal Bonjour Nudista Awakening Skin Tint, koleksiyonun ten ürünü ve bir bb krem olarak piyasaya çıktı. 

Loreal Bonjour Nudista bb krem

Loreal Bonjour Nudista Awakening Skin Tint, cildi yenilenmiş ve aydınlanmış göstermeyi hedefleyen bir ten ürünü... İçeriğindeki kayısı yağı, yeşil çay ve e vitamini ile cildi nemlendirmeyi ve sağlıklı göstermeyi vaadediyor. %92 oranında doğal içeriklerden oluştuğu ambalajı üzerinde belirtiliyor. 

Loreal Bonjour Nudista bb krem
Loreal Bonjour Nudista bb krem

Loreal Bonjour Nudista bb kremin 5 rengi var; bendeki serinin en açık rengi clair/light. Light rengi ülkemizde satılıyor mu, bilmiyorum. Bu ürünün her rengini sanırım getirmediler. Kremin yapısı incecik, kapatıcılığı yok ve cilt üzerinde varlığı gerçekten hissedilmiyor. Akışkan bir yapısı yok ama  çok kıvamlı bir krem de değil. Cilt tonunu çok hafif eşitleyip, sağlıklı bir görüntü veriyor. Kremin bitişi ıslak ya da parlak değil; doğru uygulama şeklini bulursanız kendiliğinden ışıltılı ve sağlıklı bir cildiniz varmış gibi gösteriyor. Bendeki renk, somon-şeftali bir alt tona sahip olduğu için aynı zamanda çok hafif corrector görevi görüyor. İlk başta çok koyu geleceğini düşünsem de, dağıttığımda cildimle bütünleşiyor ve o somon tonu kayboluyor. 

Loreal Bonjour Nudista bb krem

Loreal Bonjour Nudista Awakening Skin Tint, uçuk pembe bir tüpte ve rose gold kapaklı bir ambalajda satılıyor. Tüpün ağzı çok güzel tasarlanmış, kontrollü şekilde ürün alabiliyorum ve tüpü sıkmadığım sürece dışarı ürün çıkmıyor.  ambalaj tasarımını oldukça beğendiğimi söyleyebilirim. 

Loreal Bonjour Nudista bb krem

Loreal Bonjour Nudista bb kremi iki hafta boyunca makyajımda her gün kullandım. Sabah cilt bakım rutinimi uygulayıp güneş kremimi sürdükten sonra, bb kremi uyguladığımda benim çok kuru cildime oturmadı. Parça parça kaldı, yüzümde belli noktalara toplandı ve oralarda asla dağılmadı. Zar zor dağıttığımda gün içinde elimi her yüzüme sürdüğümde pütür pütür, minik kurtçuklar şeklinde döküldü. Bu krem pudralı ve cilde çok hızlı sabitleniyor. Yüze nokta nokta bırakıp dağıtmaya kalktığımda, yüzümde bıraktığım yerlerde sabitlenip kaldığı için asla dağılmadı. Fırçayla uygulamak için bence uygun değil, ben fırçayla uygulamayı her denediğimde kremi yüzümde oradan oraya süpürmekten başka hiç bir sonuç elde edemedim. 

Loreal Bonjour Nudista bb krem
Loreal Bonjour Nudista bb krem

Loreal Bonjour Nudista Awakening Skin Tint ile en iyi sonucu, güneş kremimin üzerine nemlendirici bir makyaj bazı sürdüğümde alıyorum. Nemlendirici baz üzerine, nemli süngerle tampon hareketlerle uygulama yaptığımda çok doğal ve pürüzsüz bir görünüm elde edebildim. Bb kremi süngerimin üzerine sıkıp cildimde tamponlayarak uygulamak en iyi sonucu elde etmemi sağladı. Nudista'yı cildin üzerine asla bırakmamam gerekiyor ki, tutunup sabitlenmesin. Ürünü ihtiyacım kadar, az az ve aşama aşama süngerime sıkarak uyguluyorum. Anlattığım şekilde uygulama yaptığımdaysa, gün içinde pütürlenme sorununu da yaşamıyorum


Loreal Bonjour Nudista bb krem- Back To Bronze bronzer- Life's A Peach allık

Loreal Bonjour Nudista bb krem güneş koruyucusu içermiyor. %92 doğal içeriğe sahip olduğu belirtilmiş olsa da; ne yazık ki, içeriğinin dördüncü sırasında alkol denat var. Bu sebeple, bu kremin yazın kullanıma uygun olduğunu düşünmüyorum. Koleksiyon ürünü olduğu için hızlıca blog yazısını yazmak istediğimden kullandım fakat, bu yazıdan sonra kendisini kış mevsimine saklayacağım. Kayısı yağı, hindistancevizi yağı, shea yağı gibi içeriklerse listenin ortalarında bulunuyorlar. Bununla birlikte ürün hem parfüm hem de bir çok koku maddesi içeriyor. Bu kadar koku maddesine karşın ürünü uygularken alkol kokusunu alabiliyorum. Paraben, bht, silikon içermiyor

Loreal Bonjour Nudista bb krem

Loreal Bonjour Nudista Awakening Skin Tint açıldıktan sonra 12 ay kullanım ömrüne sahip ve 30ml ürün içeriyor. Kremin benim cildimde kalıcığı, makyaj bazıyla uyguladığımda bir mesai günü kadar sürerken, krem bazsız pütür pütür dökülerek gün içinde kendini imha ediyor. 

Loreal Bonjour Nudista bb krem

Dürüst olmam gerekirse; piyasada uygun fiyatlı, kolay dağıtılan ve kalıcı, güneş korumasına sahip ve içeriği çok daha iyi olan, hafiften yükseğe kapatıcılık seviyesinde bir çok ürün varken, bu kreme sahip olmak bana bir şey katmadı. Londra'da bu fiyata keşke başka bir şey alsaydım diyorum. İyi bir nemlendirici krem ya da baz da, cildime bu kremin verdiği görüntüyü zaten veriyor. Bir "make-up junkie" olarak zaman zaman merakıma yenik düşüyorum. 

Sevgilerimle...

9 yorum:

  1. henüz denemedim not aldım kenara canım :)

    YanıtlaSil
  2. Ay cidden yani bir BB insanı bu kadar uğraştırmamalı! Uğraştığında en azından iyi sonuç alabilmişsin, bunu yapamayan BB'ler de var ahahaha :))) Yazı için çok teşekkür ediyorum Blana'cım, bizler gibi merakına yenik düşüp almak isteyen kuru ciltli arkadaşlara çok yararı olacaktır eminim! Çok öpüldün!!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başak’cım bu kadar her gün uğraşsak gerçekten gelin makyajı çıkarabiliriz😃 Sabahın 6sında ben makyaj yaparken hızlı dağılan ve zahmetsiz ürünler arıyorum açıkçası. Yağlı ciltliler belki daha çok severler ama gerçekten bizim için bu kadar zahmete değmez.
      Okuduğun için ben teşekkür ederim, malum okumadan not alanlar var😂😂
      Öpüyorum kocaman😘😘

      Sil
  3. Cok güzelmis özelliklericanim. Resimler de harikaolmus 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben pek beğenmedim ürünü Derya'cım. Teşekkürler... <3

      Sil
  4. Bu seriyi ben de çok merak ediyorum ve takip ettiğim kadarıyla elinizde bronzer ve allığı da vardı, onları yazılarını da merakla bekliyorum ^_^ Geçtiğimiz kış cildimin kuruluğundan ben de çok sıkıntı çektim ve ince yapılı bb-cc kremler aynı tarif ettiğiniz gibi yüzümde parça parça kalıp belli noktalara toplandı. Ben de en sonunda yeter deyip fondötene geçtim :) Bu yüzden bu tarz ürünlere pek yanaşamıyorum artık.
    Güle güle kullanın, sevgiler ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben yazın hiç fondöten kullanmıyorken, bu yaz bb kremlerde cildime oturmama sorunu yaşıyorum. Bu bb deyse ilk kez bir ürün yüzünden pütür pütür döküldü, zannediyorum yağlı ciltler bize nazaran daha kolay anlaşacaktır.
      Koleksiyonun bronzer ve allığını da bu hafta içi yayınlıyor olacağım, açıkçası onlar gerçekten güzel.
      Çok teşekkür ederim, sevgiler💐

      Sil
  5. Ausem çok teşekkür ederim, senin fotoğrafların yanında benimkiler amatör😃
    Bb krem hem hızlı sabitlenmesi hem de cilt tipimle uyuşmaması yüzünden beni gerçekten çok zorladı. Ancak bazla kullanabildiğim için ve içeriği yüzünden de kışa bıraktım.
    Kocaman öpüyorum seni❤️

    YanıtlaSil