Siore Vamp Parfümler

Temmuz 28, 2018 3 Comments A+ a-

Merhaba... 

Siore parfümleri bundan üç sene evvel İzmir'de Eve Shop'ta bulmuş ve iki çeşidini satın almıştım. Çantamda taşımayı ve günlük olarak kullanmayı çok sevdiğim parfümleri bir daha piyasada bulamamıştım. Üreticisinin kişisel sebepleriyle piyasaya çıkarmaya ara verdiği Siore parfümler, yeniden satılmaya başlandı. Bugün, elimde bulunan Siore Vamp parfümlerin iki çeşidini, dilim döndüğünce sizlere anlatmaya çalışacağım. 


Siore

Siore parfümler, şık şişeleri ve uygun fiyatlarıyla albenili bulduğum ürünler... Özellikle parfümlere benim gibi araba parası ödemek istemeyen ama durdukça kolonyalaşmayan, giysilerde iz bırakmayan parfüm arayışında olanlar için güzel bir alternatif olduğunu düşünüyorum. 
Siore Vamp parfümler, topuklu ayakkabı şeklinde cam şişelere sahipler... Şişe ambalajları, Carolina Herrera Good Girl parfüme benziyor. Ayakkabı şeklindeki şişenin topuk kısmı, ürünün kapağını oluşturuyor. İnce ve uzun şişesi, parfümü kullanmak için de oldukça konforlu... 


Siore

Siore Vamp parfümlerin bende iki çeşidi var. Pembe ve siyah ambalajlı olanları bence, yaz mevsiminde gündüz ve gece kokusu olarak iki parfüm kullanmak isteyenler için güzel seçenekler... 
Pembe şişeli Siore Vamp parfüm, benim günlük olarak kullanmayı tercih ettiğim bir koku... Koku anlatmayı pek beceremiyorum ama meyve-çiçek karışımı, ferah ve hafif bir kokusu var. Üst notalarında portakal, limon, ananas, çilek ve çarkıfelek meyvesi, orta notalarında orkide, kızılcık, gül, alt notalarında ise sandal ağacı bulunuyor. Özellikle yaz mevsiminde benim gibi çok yoğun kokuları sevmiyorsanız, bu parfüm size göre olabilir. Çok temiz kokuyor ve yoğun olmadığı için rahatsız etmiyor. Kalıcılığı benim tenimde 3 saat kadar... Ben parfümleri tenime sıkmayı sevmiyorum, daha çok giysilerimin üzerine sıkıyorum. Bu konudaki en büyük endişem de, parfümlerin giysilerimde leke bırakmaları... Siore Vamp pembe şişeli parfüm giysilerimde asla iz bırakmıyor. Kokusu gün içinde değişip kolonyalaşmıyor. Şişesi çok ağır olmadığı için, çantamda taşıyıp istediğimde tazeleyebiliyorum. 


Siore

Siyah şişeli Siore Vamp parfüm ise, benim için yaz mevsiminde bir gece kokusu... Üst notalarında kahve, bergamot ve tatlı badem, orta notalarında Bulgar gülü, kakao, beyaz zambak ve yasemin, alt notalarında ise, amber, tonka fasulyesi, vanilya ve musk bulunuyor. Bu kokuyu kışın gündüz de kullanacağım ama bu sıcaklarda gece kullanmayı çok daha uygun buluyorum. Siyah şişeli Siore Vamp, şekerli, daha kadınsı ve baskın bir kokuya sahip... Benim tenimde vanilyalı bir kokuya kavuşuyor. Kalıcılığı bende pembesi gibi 3 saat kadar ancak, giysilerimde daha uzun süre etkisini sürdürüyor. Pembe şişeli versiyonu gibi, durdukça kokusu kolonyalaşmıyor. Giysilerimde leke bırakmıyor.


Siore

Siore Vamp parfümler, fiyat-performans olarak gerçekten beğendiğim ürünler... Firmanın verdiği bilgiye göre, 10 TL'ye satılıyorlar. Bu fiyata kıyasla gösterdikleri performansın çok iyi olduğunu düşünüyorum. Hem Siore Vamp parfümleri hem de seneler evvel satın alıp kullandığım ve instagram hesabımda da paylaştığım kurdele kapaklı versiyonlarını satın alıp kullanmaya devam edeceğim. 

Yıldız Cosmetics'e Siore parfümlere piyasada tekrar ulaşabilme imkanı verdiği için ve bana Siore Vamp parfümleri deneme şansı verdiği için çok teşekkür ederim. Web sitelerine buradan ulaşabilirsiniz. 

Sevgilerimle...

Not: Ürünler Siore Cosmetics tarafından denemem için gönderilmiş olup, görüşlerim tamamen objektiftir. 

3 yorum:

  1. Ya şişeleri de çok tatlı duruyor; ama senin beğenmen benim için çok önemli zira kolay beğenen biri olmadığını biliyorum ^_^ pembe olanını pek merak ettim; acaba hala Eve Shop'ta satılıyor mudur? Çantaya atmalık alasım geldi feci şekilde! Çok öperim canım, güle güle kullan!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başak'cım kalıcılık olarak tüm günü çıkarmalarını beklemezsen, bence çantaya atmalık ve güzel parfümler... Fiyatlarına kıyasla çok başarılı buldum ve kokularını da sevdim. Sanırım şimdilik yerel küçük kozmetikçilerde bulabileceğiz ama umarım yine Eve Shop ve Gratis'te satılırlar.
      Çok teşekkür ederim, kocaman öpüyorum.

      Sil
  2. Siseleri cok güzel. Yazin ben de cok hafif cicek kokularini seviyorum 😊

    YanıtlaSil