Darphin Dark Circles Relief and De-Puffing Eye Serum

Eylül 12, 2018 4 Comments A+ a-

Merhaba...

Göz altı morluklarından yıllardır musdarip olduğumdan, bu sorunuma çare bulma arayışlarım her daim devam ediyor. Darphin Dark Circles Relief and De-Puffing göz çevresi serumu, bu arayışlarımın sonucunda satın aldığım ve kullandığım süre boyunca beni oldukça memnun eden bir ürün oldu. 


Darphin Eye Serum

Darphin Soin Des Yeux Eye Care, tüm cilt tipleri için uygun bir göz serumu... Göz çevresindeki yorgunluk izlerinin, göz altı torbalarının ve göz çevresinde oluşan koyu halkaların azalmasına yardımcı olmayı hedefliyor. Göz çevresini rahatlatıp dinlenmiş bir görünüm kazandırmayı vaadediyor. Lens kullanıcıları için de uygun olduğu belirtiliyor. 


Darphin Eye Serum

Darphin Dark Circles Relief and De-Puffing göz serumu, şeffaf renkli, neredeyse kokusuz, jel kıvamında bir ürün... Göz çevresine, göz kreminden önce uygulanıyor. Yarım pompası benim iki göz çevreme de yetiyor. Cilt tarafından çok kolay emiliyor ve hemen üzerine göz kremimi uygulayabiliyorum. 


Darphin Eye Serum

Ben Darphin Soin Des Yeux Eye Care serumunu, genel olarak akşamları cilt bakım rutinimde; göz çevrem çok kuru olduğu zamanlarda da sabah-akşam kullandım. Düzenli kullanımda göz altı morluklarımı kesinlikle hafiflettiğini söyleyebilirim. Göz çevrem gerçekten çok daha aydınlık ve sağlıklı bir görünüme kavuştu. Morlukları tamamen yok etmiyor ancak, gözle görülür bir etki elde edebildim ki, göz altı morlukları olanlar bunun bile ne kadar zor olduğunu bilirler. 


Darphin Eye Serum

Darphin Dark Circles Relief and De-Puffing göz serumu, göz çevremi aynı zamanda çok iyi nemlendirdi. Gö kremimin etkisini arttırdı ve göz çevremi çok rahatlattı. Bu serumun kırışıklıklar için bir vaadi yok ancak, kullandığım süre içinde göz çevremde yeni çizgiler oluşmadı. Göz çevremde beyaz butonlara ve hassasiyete sebep olmadı


Darphin Eye Serum

İçeriğinin ikinci sırasında gliserin bulunan Darphin göz serumunun, içerik listesinin üçüncü sırasında passiflora (çarkıfelek) bitkisi özü var. Bunları asparagopsis armata isimli bir su yosunu ve poria cocs mantarı izliyor. Bu serum aynı zamanda hyaluronik asit, gül suyu ve peptit içeriyor. Paraben, bht, petrol ürünü, mineral yağ içermiyor. İçeriğinin %98'ini doğal kaynaklı ürünler oluşturuyor. 


Darphin Eye Serum

15ml, beyaz renkli, ışık almayan minik pompalı bir şişede satılan Darphin Dark Circles Relief and De-Puffing göz serumu; açıldıktan sonra 6 ay kullanım ömrüne sahip... Bu süre içinde serumu ancak bitirebiliyorsunuz, oldukça bereketli. Ben 6 ayda ürünü zar zor bitirdim, kullanım ömrü kısıtlaması olmasa daha uzun süre bile yetebilirdi. Ambalajı oldukça sağlam, seyahatlerde taşınmaya çok uygun... 


Darphin Eye Serum

Kullandığım süre boyunca çok memnun kaldığım ve bütçeniz yeterse (benimkinin artık yeteceğini zannetmiyorum) denemenizi tavsiye edebileceğim bir ürün olan Darphin Dark Circles Relief and De-Puffing göz serumunu yetkili eczanelerden ve dermokozmetik ürün satan internet sitelerinden satın alabilirsiniz. Darphin bildiğim kadarıyla hayvan deneyi yapmıyor. 

Sevgilerimle...

4 yorum:

  1. Darphin hayvan deneyi yapmıyor ama sanıyorum ki Çin'de satılıyor. Sitelerindeki açıklamada da "kanunen gerekmediği takdirde" diye yazmışlar :/ Her ürünü pek güzel, umarım bu hayvan deneyi meselesini de artık sonlandırırlar... yine kapsamlı bir yazı olmuş canım arkadaşım, ellerine sağlık!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Darphin çok sevdiğim bir marka ve bu serum gerçekten bende çok işe yaradı! Fakat hayvan deneyi durumu olmasa bile, artık mevcut kurlarla o fiyatları vereceğimi sanmıyorum Başak’cım😰 Umarım Çin’de de bu deney işi biter de, bir de bunları düşünmek zorunda kalmayız.
      Çok teşekkür ederim canımcım, öpüyorum kocaman❤️

      Sil
  2. Bu ürüne bakacagim zaman zaman ben de yasiyorum o sorunu 😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben çok memnun kaldım Derya’cım, aklında olsun☺️ Öperim💐

      Sil