Pastel Eyebrow Mascara

Ekim 22, 2018 5 Comments A+ a-

Merhaba...

Bugün uzun zamandır kullandığım ve nihayet bitirdiğim Pastel Eyebrow Mascara hakkındaki düşüncelerimi anlatacağım. 


Pastel kaş maskarası

Pastel Eyebrow Mascara, kaşlarda dolgun ve doğal bir etki yaratmayı, kaşları sabitlemeyi ve gün boyunca kusursuz görünmelerini sağlamayı hedefleyen bir ürün... Üç farklı rengi bulunan Pastel kaş maskarasının bendeki rengi 21 Blonde, aynı zamanda serinin en açık rengi...


Pastel kaş maskarası
Pastel kaş maskarası

Pastel kaş maskarasının ambalajı, her ürünün kendi renginde tasarlanmış. Bu sayede ürünü seçerken, ambalajın rengi dolayısıyla kolaylık sağlıyor. Bendeki rengi blonde, turunculuk içermeyen küllü bir açık kahve... Kaşlarda duruşu opak değil, son derece doğal bir bitiş sağlıyor. Kaş rengini belirginleştiriyor ve kaşlar boyanmış gibi durmuyor. Kaşlarınızda boşluklar varsa, bu maskara ile onları dolduramazsınız ancak; normal sıklıkta sorunsuz kaşlarınız varsa, bu ürün tek başına ihtiyacınızı görebilir


Pastel kaş maskarası

Ben kaşlarımda boşluklar olduğu için, önce bir kaş farı ile önce kaşlarımı dolduruyorum. Ardından kaşlarımı biraz daha belirginleştirmek ve sabitlemek için Pastel Eyebrow Mascara'yı kullanıyorum. Bu şekilde istediğim sonucu elde edebiliyorum. Aşağıdaki fotoğrafta maskarayı tek başına uyguladım ki, etkisi anlaşılabilsin, dolayısıyla boşluklu şekilsiz kaşlarım için kusura bakmayın. Bu maskara kaşları doldurmak için değil, belirginleştirmek, taramak ve sabitlemek için bence günlük olarak oldukça iyi iş çıkarıyor. Benim kaşlarımı güzel sabitliyor, kaşlarım 4-5 saat düşmeden kalıyorlar. Bunu yaparken de kaşlarımı sertleştirmiyor ve dökmüyor. 



Koni şeklinde, minik kıl bir fırçaya sahip olan Pastel kaş maskarasının uygulaması oldukça kolay... Fırça boyutu küçük olduğu için, ürünü taşırmadan zahmetsizce uygulama yapabiliyorum. Fırça kılları da, kaşlarımı çok güzel kavrayıp tarıyor. 


Pastel kaş maskarası
Pastel kaş maskarası

Açıldıktan sonra 12 ay ömrü olan Pastel Eyebrow Mascara paraben içermiyor. 4.2 ml ürün içeriyor ve ürünün son kullanma tarihini ambalaj üzerinde okuyabiliyoruz. Kullanım ömrü boyunca kurumuyor, ben sonuna kadar kullanabildim. Eğer, kaş kaleminizin ya da farınızın üzerine uygulayabileceğiniz, kaşlarınızı sertleştirmeden 4-5 saat kadar sabitleyecek günlük bir kaş maskarasına ihtiyacınız varsa; bu tarz ürünlerden büyük beklentileriniz yoksa Pastel'e bakabilirsiniz. 


Pastel kaş maskarası
Pastel kaş maskarası

Pastel Eyebrow Mascara ve tüm Pastel ürünlerini Gratis, Rossmann gibi kozmetik mağazalarından, online satış sitelerinden bulabilirsiniz. 

Sevgilerimle...

5 yorum:

  1. Tam benlik bir kaş maskarasıymış Blana. Mikroblading nedeniyle kaşlarımı doldurmaya ihtiyacım yok, ama şekillendirip sabitlemeye ihtiyacım oluyor. Bu kesinlikle ihtiyacımı görür. Teşekkürler şekercim, öperim!

    YanıtlaSil
  2. Essence birde maybellıne kullanıyorum bunlarda bu çok çabuk kurudu sevemedim .

    YanıtlaSil
  3. Bu ürünü daha önce görmemiştim. Benim kaşlarımda da boşluklar var ve tek başına bu ürün yetersiz gelecektir ama sabitlemesi amacıyla kullanabilirim ben de. Şu an elimde Maybelline'in bir kaş maskarası var, henüz kullanmaya başlamadım ama memnun kalmazsam bu ürüne de bakacağım. Çok sevgiler ^_^

    YanıtlaSil
  4. Hic kullanmadim, ne cok ürün var bilmedigim 😂

    YanıtlaSil
  5. Bu renkli kaş maskaralarından hiç denemedim, normalde de kaşlarımı doldurmuyoru zaten kalın kaşlarım var :)) sadece şeffaf olanlarını kullanıyorum, düzgün dursunlar diye aslında bi deneyebilirim :)

    YanıtlaSil