Estee Lauder Pure Color Envy Rujlar: Insatiable Ivory-Discreet

Aralık 26, 2018 4 Comments A+ a-

Merhaba...

Estee Lauder Pure Color Envy rujlar, ruj koleksiyonum içinde en sevdiklerimden... Bu rujların iki rengine sahibim ve satın aldığım günden bu yana da severek kullanıyorum. Bugün gerçekten çok sevdiğim rujlarıma blogda da yer verebildiğim için oldukça mutluyum.


Pure Color Envy Rujlar

Estee Lauder Pure Color Envy rujlar; kremsi yapıda, yoğun pigmentli ve dudaklara renk verirken aynı zamanda nemlendirmeyi vaadeden ürünler... Dudaklarda 6 saate kadar kalıcılık hedefliyorlar. Toplam 24 rengi bulunan Pure Color rujlar; nude tonlardan mercanlara, kırmızılara ve fuşyalara kadar geniş bir renk skalasına sahipler...


Pure Color Envy Rujlar

Estee Lauder Pure Color Envy rujların yukarıda da söylediğim gibi, bende iki rengi var: 110 numara Insatiable Ivory ve 160 numara Discreet. Her ikisi de serinin nude tonlarından ve benim için oldukça kullanışlılar... Rujların yapısı oldukça kremsi ve tek katta opaklar... Yumuşacıklar ve dudakta yağ gibi kayıyorlar. Bu rujlar mat değil, klasik ruj yapısındalar; dudakta hafif parlak/satenimsi duruyorlar. Markanın iddia ettiği gibi dudakları nemlendirme özellikleri var ve bir şey yiyip içene kadar kalıcılar. Sabitlenen rujlar olmadıkları için yemek yerseniz siliniyorlar. 


Pure Color Envy Rujlar

Pure Color Envy rujlar ince yapılı ürünler değil, dudaklarınızda kendilerini yok gibi hissettirdiklerini söyleyemem. Ancak, soğuk ve rüzgarlı havalarda bu rujlardan sürdüysem dudaklarım çatlamıyor ve yara olmuyor. Dudaklarımda nemli bir tabaka oluşturup, dış etkilerden koruma özelliklerini seviyorum. 


Pure Color Envy Rujlar
Pure Color Envy Rujlar

110 numara Insatiable Ivory, şeftali alt tonlu bir nude... Çok açık tenliler için güzel bir günlük nude ruj olacaktır. Benim en sevdiğim günlük rujum, diyebilirim ve haftanın en az üç günü dudağımda bu ruj oluyor. Muhtemelen bu sene bitecek ve ben şimdiden üzülüyorum. Koyu renk göz makyajlarına da şahane eşlik ediyor. Dudaklarımda parça parça durmuyor ve homojen şekilde siliniyor. Tazelemesi de oldukça kolay... 


Pure Color Envy Rujlar
Pure Color Envy Rujlar

160 numara Descreet, kahve alt tonlu bir gül kurusu rengi... Buğday tenlilerde ve esmerlerde şahane bir nude ruj olabilecek bu renk, bende oldukça belirgin duruyor. Açıkçası, gül kurusu tonlu rujlara bayılan biri olarak, Discreet de hem yapı hem renk olarak favori ürünlerimden biri... Hem gündüz hem gece makyajlarına çok yakıştırıyorum. Renginden dolayı Insatiable Ivory'e kıyasla daha opak ve daha kolay sürülüyor. Bu ruj da, dudaklarımda parça parça durmuyor ve homojen siliniyor. Tazelemesi de yine çok kolay... 



Estee Lauder Pure Color Envy rujların çok hafif çiçeksi bir kokuları var fakat, bu kokuyu ruju özellikle koklamazsanız almıyorsunuz. Sürerken ve dudakta koku asla olmuyor, ben zaten kokan dudak ürünlerini kullanamıyorum. Dolayısıyla rujlar için sizin de koku hassasiyetiniz varsa, bu seriyi sevebilirsiniz. 3.5 gr ürün içeren Pure Color Envy rujlar, oldukça şık ve ağır altın rengi detaylı lacivert ambalajlara sahipler; rujların kapakları mıknatıslı ve çantada açılma sorunu yaşamıyorsunuz. 


Pure Color Envy Rujlar

İlk içerikleri hint yağı olan Pure Color Envy rujlar silikon, paraben ve bht içermiyorlar. Estee Lauder Pure Color Envy rujları ve tüm Estee Lauder ürünlerini Sephora, Boyner gibi lüks kozmetik mağazalarında, online alışveriş sitelerinde bulabilirsiniz. 

Sevgilerimle...

4 yorum:

  1. Bu rujlardan hiç kullanmadım ama her daim merak ettiklerimdendi :) 160 Descreet'in rengine de bayıldım ayrıca! Şu "soğuk havalarda dudak koruma" özellikleriyle dikkatimi çektiler yalnız! Güle güle kullan canım, çok öperim!

    YanıtlaSil
  2. Dudaklarım çok çabuk kuruyup çatladığı için genellikle öncesinde lipbalm uygulayarak bu tarz rujları kullanmayı seviyorum. İkisi de enn sevdiğim tonlar ♥ Güle güle kullanın ♥

    YanıtlaSil
  3. Estee Lauder'ın göz kalemlerini ve rujlarını çok seviyorum.:)

    YanıtlaSil
  4. Cok güzeller Blanacim. Özellikle koyu olan tam benlik ☺️

    YanıtlaSil