Missha Signature Complexion Coordinating Bb Cream

Aralık 19, 2018 4 Comments A+ a-

Merhaba...

Bb krem deyince çoğumuzun aklına Kore markaları geliyor. Bugün, günlük makyajında bb krem kullanmayı tercih edenlerin ilgisini çekeceğini düşündüğüm Missha Signature Complexion Coordinating bb krem yorumlarımı anlatacağım.

Missha Signature white Bb Cream

Missha Signature Complexion Coordinating Bb Cream; cildin berrak ve canlı görünmesini hedefleyen, cilt kusurlarını kapatmayı, cilt tonunu eşitlemeyi vaadeden bir ürün... Missha'nın Complexion Coordinating bb kremlerinin iki çeşidi var: white ve beige. Beige çeşidinde iki renk tonu bulunurken, benim anlatacağım white çeşidi tek ürün içeriyor.

Missha Signature white Bb Cream

Yukarıda da bahsettiğim gibi, ürünün bendeki çeşidi, white; beyaz renkli, içerisinde oldukça minik renk kapsülleri bulunan bir bb krem... Özellikle çok beyaz tenliyseniz, cilt tonunuza uygun ten ürünü bulmakta zorlanıyorsanız ve kuru ciltliyseniz (ya da makyajınızda ışıltılı görünümden hoşlanıyorsanız) bu bb krem favoriniz olabilir.

Missha Signature white Bb Cream

Missha Signature Complexion Coordinating Bb krem; oldukça ince yapılı, ciltte kolay dağılan ve çok doğal duran bir ürün... Tüpten beyaz renkli bir losyon/krem formunda çıkıyor; dağıttığınızda içerisindeki renk kapsülleri patlayarak cildinizle aynı tonu alıyor. Bu bb krem en iyi parmaklarla ya da fırçayla uygulandığında iyi sonuç veriyor; süngerle uygulamak bence çok efektif bir yöntem değil. Çünkü, ürünü dağıtırken içerisindeki kapsüllerin dağılmasını sağlamak gerekiyor. Fırçayla uygulamada daha açık bir ton yakalamak mümkünken, parmaklarla uygulamada vücut ısısından kaynaklı olduğunu zannettiğim sebepten yarım ton kadar koyulaşabiliyor.

Missha Signature white Bb Cream
Missha Signature white Bb Cream

Spf 43 UVB ve PA+++ UVA filtresi içeren Missha white bb krem; cildime vaadettiği canlı ve berrak görüntüyü kazandırıyor. Kapatıcılığı bence çok hafiften aza doğru olan bu ürün, cilt tonunu eşitleyerek çok daha sağlıklı bir görünüm kazanmamı sağlıyor. Cildinizde büyük kusurlarınız yoksa, kapatıcılıktan ziyade cilt tonunuzun eşitlenmesini ve sağlıklı görünmesini istiyorsanız bu bb krem sizi memnun edebilir. Yapısı oldukça ince olduğundan, cildimde bir ten ürünü olduğu belli olmuyor; ağırlık yapmıyor. Işıltılı/sağlıklı bitişi sebebi ile, pürüzsüzmüş gibi görünen bir cilde sahip oluyorum. Güneş koruması oldukça yeterli ve bu bb krem benim kuru cildimde tüm gün kalıcı olduğu için rahatlıkla kullanabiliyorum. Fotoğraflarda da oldukça güzel ve sanki filtrelenmişsiniz gibi çıkıyor.

Missha Signature white Bb Cream

Missha Signature Complexion Coordinating Bb Cream, plastik beyaz bir tüpte satılıyor. 20 ml ve 50 ml olmak üzere iki boyu bulunuyor. 50 ml olan büyük boyu pompalı ambalajda geliyor. Ben, elimde çok fazla ten ürünü olduğundan küçük boyunu satın almıştım ve bir sene kadar kullandım. Her gün kullanımda 20 ml boyunun iki-iki buçuk ay kadar yeteceğini tahmin ediyorum. Ürünün açıldıktan sonra 12 ay kullanım ömrü var ve kutu üzerinde üretim tarihini okuyabiliyorsunuz.

Missha Signature white Bb Cream
Missha Signature white Bb Cream

Hint lotusu çiçeği suyu bazlı olan Missha white bb kremin, etkin güneş koruma içeriğini titanyum dioksit ve çinko dioksit oluşturuyor. Silikon içeren bu bb krem; içeriğinin sekiz ve dokuzuncu sıralarında gliserin ve niacinamide içeriyor. Paraben, bht ve etil alkol içermiyor. Çok hafif bitkisel bir kokusu olan bu ürünün, içeriğinin orta sıralarında parfüm bulunuyor.

Missha Signature white Bb Cream

Özellikle normal ve kuru ciltlerin kullanımına uygun olduğunu düşündüğüm Missha Signature Complexion Coordinating Bb kremi, yağlı ciltliyseniz bir pudrayla sabitlemek isteyebilirsiniz. Günlük makyajlar için çok uygun olan bu bb krem, güzel fotoğraf verdiği için istenirse geceleri de tercih edilebilir. Kuru cildimde çok sağlıklı ve doğal bir sonuç veren; kuruluklarıma tutunmayan, gün içinde çizgilenmeyen ve performansını kaybetmeyen bu ürünü, bir Missha alışverişimde tester olarak verdiklerinde keşfetmiş ve denedikten sonra hemen satın almıştım. Yüksek güneş korumalı, dört mevsim kullanabileceğiniz bu yapıda ten ürünü arıyorsanız, Missha white bb kreme şans verebilirsiniz.

Sevgilerimle...

4 yorum:

  1. Missha BB kremleri çook merak ediyorum ama bu ürün cildimin sorunsuz olduğu nadir zamanlarda uygun olabilir sanırım :)) Elimdeki güneş kremi bittikten sonra biraz daha kapatıcı olan bir çeşidine şans vermek istiyorum. 20 ml olması da denemek için çok iyiymiş ^_^
    Güle güle kullanın, çook sevgiler ♥♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fulya’cım az kapatıcı ve cildi iyi gösteren bir güneş ürünü için, bu bb krem iyi bir seçenek olabilir. Küçük boyu olması da gerçekten çok iyi..
      Çok teşekkür ederim, kocaman sevgiler💐

      Sil
  2. Ay Blana, biliyordum bu kremi çok sevdiğini(zi) ama böyle okuyunca ayrı bir canım çekti :))) Elimdkei ten üürnlerini azalttığım zaman 20 mL boyunu alabilirim bence :) Güle güle kullan şekercim, öpüyorum!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başak’cım sana muhtemelen beige olanın en açık rengi olabilir, bence günlük ten ürünün bittiğinde deneyebilirsin😊 Görüntüsünü çok sececeğini düşünüyorum😍
      Teşekkür ederim canımcım, kocaman öperim😍❤️💐

      Sil