1 Ürün 3 Yorum: W7 Dusk Till Dawn Far Paleti

Aralık 14, 2018 2 Comments A+ a-

Merhaba...

W7, açıkçası çok ilgimi çeken bir marka olmasa da; son zamanlarda piyasaya çıkarttıkları ünlü markaların muadilleri ile dikkati çekmeyi başardı. Ben de, ülkemizdeki döviz kurlarının durumu malumken uygun fiyatlı W7 paletlerine şans vermek istedim. Bugün, çoğu kişinin Huda Beauty Desert Dusk ve Anastasia Beverly Hills Norvina'ya muadil gösterdiği W7 Dusk Till Dawn  far paleti hakkındaki tüm düşüncelerimi anlatacağım. Benimle birlikte canım arkadaşlarım Zeynep ve Başak da kendi bloglarında bu far paleti ile ilgili düşüncelerini paylaşacaklar. Böylece, aynı paleti üç ayrı kişinin gözünden okuyarak hakkında çok daha doğru bir izlenime sahip olabileceğinizi umut ediyoruz. 


Dusk Till Dawn

W7 bir İngiliz markası ve hayvan deneyi yapmayan, uygun fiyatlı ürünlere sahip... W7 Dusk Till Dawn  far paleti, bu sene hepimizin ilgisini çeken mor tonlara sahip bir palet... Toplam 14 tane fardan oluşan bu palet 7 mat ve 7 ışıltılı/simli farlar içeriyor. Ürün, kartondan mıknatıslı bir ambalajda geliyor; adına uyumlu şekilde mor-fuşya tonlarında tasarlanmış bu paletin iç kapağında büyükçe bir aynası var ve sadece bu aynayı kullanarak bile makyaj yapabilirsiniz. 


Dusk Till Dawn

Dusk Till Dawn paletin içinden çıkan çift taraflı fırça ise, şaşırtıcı derecede kullanışlı... Bir tarafı karıştırma fırçası diğer tarafı düz yapılı far oturtma fırçası olarak dizayn edilen bu ürün yumuşacık kıllara sahip... Ürünleri başarılı şekilde uygulayıp dağıtıyorlar. Sadece bu fırçaları kullanarak makyaj yapmak gayet mümkün... Yüksek fiyatlı paletlerde bile bulamadığımız kalitedeki bu fırça için, bence markayı tebrik etmek lazım. 


Dusk Till Dawn

Paletin mat farları genel olarak yumuşak yapılı ve tozutan ürünler... Çok kolay dağıtılıyorlar ve tebeşirimsi değiller. Mat renklerin seçimi bence başarılı olmuş ancak, bu palette bir acı kahve ya da siyah mat far olmalıydı, diye düşünüyorum. Çünkü, mat renklerin hemen hepsi geçiş rengi ya da göz kapağının katlanma bölgesinde gölgelendirme rengi olarak kullanılabilecek kadar yarı saydam yapıdalar; dolayısı ile net gölgeler oluşturabilmek isteyince palette koyu ve opak renk bulamıyorum. Fakat bu durum, aynı zamanda hemen tüm mat farlarla istediğimiz gibi oynayabilme imkanı da tanıyor ve farların yoğunluğunu kat kat arttırarak ve farları karıştırarak tüm renkleri makyajımızın istediğimiz aşamasına eklememize de izin veriyor. 


Dusk Till Dawn

W7 Dusk Till Dawn  far paletinin ışıltılı renkleri de oldukça yumuşak yapılı ve swatchlarken çok iyi gözüküyorlar. Bu farlar genel olarak tozlu yapıya sahipler; Mojave hariç hepsi swatchlarken oldukça opak ve pigmentli görünüyor ancak, göze uygulamaya gelince işler biraz değişiyor. 


Dusk Till Dawn

Dusk Till Dawn paletin hem mat hem ışıltılı farları, iyi bir bazla bile benim göz kapaklarımda renklerini kaybediyorlar. Matları dağıttığım anda birbirleriyle karışarak renkler görünmez oluyor. Işıltılılar fırça ile asla göz kapağıma transfer olmadığı için, hep parmakla uyguladım. Parmakla tampon hareketlerle uyguladığımda renkleri net olarak alabiliyorum ama fırça değdirip karıştırdığım anda ışıltılarını yitiriyorlar. Dolayısıyla göz makyajımı bitirdikten sonra, her seferinde kullandığım ışıltılı farı parmaklarımla tekrar uygulamak zorunda kaldım. Bu paletle ilgili en büyük sorunum beş tane bile renk kullansam makyajın sonunda hepsinin tek renk gibi görünmesi oldu. Gerçekten biraz düzgün bir görüntü elde etmek için çok uzun süre uğraşmak zorunda kalıyorum ve sabahın 6'sında makyaj yapan biri olarak bu durum benim için pek tahammül edilebilir seviyede değil. Kalıcılıkları far bazı ile gayet iyi, bir tam mesai gününü çıkarıyorlar. Aslında paletin genel olarak renk hikayesi de çok kullanışlı ve güzel; keşke bende biraz daha iyi çalışsaydı. 


Dusk Till Dawn
Dusk Till Dawn

Wanderer ve Bearded Dragon palette baz ve geçiş rengi olarak kullanılabilecek iki far... Llama ve Oasis çok rahatça göz kapağının katlanma bölgesinde kullanılabilecek sıcak ve soğuk tonlu iki kahverengi far; hemen her makyaja uyuyorlar. Ayahuasca ve Wild panda göründükleri gibi opak olmayarak beni oldukça hayal kırıklığına uğrattılar; özellikle Ayahuasca ile bol gölgeli geçişli mor makyajlar yapmayı hayal etmiştim ama ancak fotoğrafta görebildiğiniz kadarı oldu. Fakat bu durum iki rengi de, hatasız ve bolca kullanabilmeye de imkan tanıyor. Gobi tam bir turuncu ve yine güzel bir geçiş rengi olabiliyor. 



Golden Sands paletin altın renkli farı, Wilderness ise çok tatlı bir bebek pembesi; her iki far da aşırı pigmentli değiller, dolayısı ile kaş altına ışıltı vermek için bile kullanılabiliyorlar, göz pınarlarında da güzel duruyorlar. Grey Fox, Mirage, Daybreak ve Dune Moon parmakla uygulandığında opak ve ışıltılarını görebileceğiniz farlar ancak fırçayla pek iyi çalışmıyorlar. Mojave ise; simli, diğer ışıltılılara göre sert yapılı ve saydam bir far; tek başına pek memnun edici değil ama göz makyajının üzerinde topper olarak kullanmak için ideal bir yapısı var. 


Dusk Till Dawn


Toplam 9.6 gr ürün içeren W7 Dusk Till Dawn  far paletinin açıldıktan sonra 18 ay kullanım ömrü var. Talc içeren farlar; paraben, bht içermiyor. Ben kullanırken ne yazık ki, keyif alamadım ancak bu renkleri sevenler ve makyaja yeni başlayanlar için risksiz bir palet de olabilir. Ben muhtemelen bu yazının sonrasında bu paleti elimden çıkaracağım. Bunun yerine Revolution Visionary ile şansımı denemeyi planlıyorum. ABH Norvina'ya dupe gösterilen bir kaç palete bakmak için buraya tıklayabilirsiniz. Ben şahsen Dusk Till Dawn'ın Norvina'ya muadil olduğunu düşünmüyorum zaten, W7 bu paleti bildiğim kadarı ile Norvina'dan önce piyasaya çıkardı. Fakat, renk hikayesi olarak Huda Beauty Desert Dusk'a bayaca benziyor gibi duruyor. 


Dusk Till Dawn

W7 Dusk Till Dawn  far paletini ve tüm W7 ürünlerini ülkemizde Eve Shoplarda bulabilirsiniz. 

1 Ürün 3 Yorum yazısı yazmayalı uzun zaman olmuştu. Bu ortak yazılarımızdan ne kadar keyif aldığımı, yine hatırladım. Böyle ortak yazılar bence hem çok faydalı hem de eğlenceli oluyor. Yorumlarına çok güvendiğim bu şahane iki kadının arkadaşım olması da benim için büyük gurur ve mutluluk kaynağı... Zeynuş'uma ve Başak'cığıma bu güzel işbirliğimiz için teşekkür ediyor; yenileri için uzun aralar vermemeyi diliyorum. Canlarımın yazılarını okumak için sizi aşağıda bıraktığım linklere davet etmek istiyorum:

Glamsight Zeynuş'un yazısını okumak için, buraya (Huda Beauty Desert Dusk palet ile karşılaştırmalı)
L'Arc-en-ciel Blog Başak'ın yazısını okumak için, buraya

Sevgilerimle...

2 yorum:

  1. 3 sevdiğim bloggerdan böyle güzel seriler gelince seviniyorum, üçünüzün yazısını da ayrı keyifle okudum ♥ Paletin tonları pek benlik olmasa da high end bir markaya muadil gösterilen, renk olarak neredeyse birebir aynı bu paleti indirimde o fiyata görsem yine de almak isterdim sanırım :) Ama yorumlarınıza göre sabahın köründe makyaj yapan beni çok uğraştıracak, en sonunda kenara atılacak bir palet gibi gözüküyor :/ Yine de makyajları çok beğendim, her birinizin ellerine sağlık! Çok sevgiler ♥♥

    YanıtlaSil
  2. Blana'cım, ellerine sağlık güzel yazın için! Yine de beklediğimden kibar yazmışsın :)))) Gerçekten göz kapağı yapımız epey farklı, bende bir tık daha farklı durdu ama evet, farların karıştıkça yok olması durumu biraz sinir bozucu... Fırça konusunda ise kesinlikle katılıyorum size, ben bu paletleri sırf fırçaları için bile alıyor olabilirim :) Çok öptüm canım, ellerine sağlık!

    YanıtlaSil