Isana Express Lift Konsantre Ampüller

Ocak 10, 2020 5 Comments A+ a-

Merhaba, 

Cilt bakımımda, mevsim geçişlerinde ve ihtiyaç duydukça bakım kürleri yapmayı seviyorum. Yoğunlaştırılmış serum içeren kürlerin, cilt kalitemi arttırdığını ve cildimi kısa sürede toparladığını gözlemliyorum. Isana'nın cilt bakım kürleri de, uygun fiyatları ve tatmin edici içerikleri ile bu ihtiyacımı karşılıyor. Daha önce, Hydro Booster ampüllerini burada yazmıştım; o ampüllerden çok memnun kalınca Isana Express Lift konsantre ampülleri de denemek istedim. Kısa süre evvel kullanıp bitirdiğim bu ampüller bugün blogda yerini almış oldu. 

Isana Express Lift Ampüller

Isana Express Lift konsantre ampüller, cildi sıkılaştırmaya yardımcı olmayı hedefliyorlar. Cildi beslemeyi ve kendini dinlendirme sürecini desteklemeyi, cilde ihtiyaç duyduğu nemi kazandırmayı vaadediyorlar. Temiz cilde, bir ampülün göz çevresi hariç, boyun ve dekolte bölgesi de dahil olarak uygulanması ve masajla ürünün yedirilmesi öneriliyor. Sonrasında üzerine nemlendiricinizi uygulayarak cilt bakımınızı sonlandırmanız gerekiyor. Bu ampülleri sadece gece ya da sabah-akşam kullanabilirsiniz. Ürünün ph seviyesinin de ciltle uyumlu olduğu belirtiliyor. 

Isana Express Lift Ampüller

İçerisinde her biri 2ml konsantre serum içeren 7 ampul bulunan  Isana Express Lift ampüller, 7 gün boyunca cilde yoğun bakım uygulamak için tasarlanmış ürünler... Cildinizin ihtiyacına göre, 7 gün, 14 gün ve 28 günlük kürler yapmak mümkün... Dermaroller ile uygulanmaya uygun değiller. Küçük cam şişelerde gelen bu ampüllerden her gün 1 tanesini kutu içerisinden çıkan aparat yardımıyla kırıp bir günde tüketmek gerekiyor. Bir ampül tüm yüz, boyun ve dekolte bölgesi için tamamen yeterli geliyor. 

Isana Express Lift Ampüller

Ben,  Isana Express Lift konsantre ampülleri gece rutinimde, cildimi temizleyip tonikledikten sonra uyguladım. Ürünün emilmesini bekleyip, üzerine gece kremimi sürdüm ve cilt bakım rutinimi tamamladım. Bu ampülleri kullandığım 7 gün boyunca, gece bakımımda cildime başka bir serum ya da nem ürünü uygulamadım. Ampüller şeffaf, oldukça yoğun kıvamlı ve neredeyse kokusuzlar (hafif bir çiçek kokuları var); masajla uyguladığınızda ürünün rengi hafif beyazlaşıyormuş gibi gelebilir (hyalurondan kaynaklı), o durum hemen düzeliyor ve serum çok kolay bir şekilde cilt tarafından emiliyor. 

Isana Express Lift Ampüller

Isana Express Lift ampülleri uyguladıktan kısa süre sonra, cildimdeki gerginleşmeyi hissedebildim. Vaadettikleri lifting etkisini hızlıca gözlemleyebiliyorsunuz. Sabahları uyandığımda da, çok daha aydınlık ve ışıl ışıl, dinlenmiş bir ciltle karşılaştım. bir nevi güzellik uykusu etkisi oluşturuyorlar fakat, mucize de beklememeniz lazım. Özellikle alnımdaki mimik kırışıklığını oldukça güzel toparladılar. Yerleşmiş, derin kırışıklıklarınız ve ileri yaşa bağlı ciddi sarkmalarınızı ise, 7 günde geçirmeyeceklerdir tabi ki! Bu ampüller bence 30-40 yaş arası için gayet uygun ve işlerini de iyi yapıyorlar. Ancak, çok kuru ciltliyseniz Hydro Booster serisi kadar nem vermediklerini söylemeliyim ki, zaten bu ampüllerin hedefleri cildi nemlendirmekten çok sıkılaştırmak. 

Isana Express Lift Ampüller

Su bazlı  Isana Express Lift konsantre ampüller, aktif maddelerinde karahindiba kökü, gliserin, nemlendirici sürfaktanlar, panthenol, hyaluronik asit (tuzlaştırılmış ve daha fazla nem veren formu) bulunuyor. Bunları hümektanlar, niacinamide ve üre takip ediyor. Parfümlü olması dışında, göze batan olumsuz bir içeriği yok. Paraben, bht, mineral yağ, etil alkol ve silikon içermiyor

Isana Express Lift Ampüller
Isana Express Lift Ampüller

Vegan formüllü Isana Express Lift konsantre ampüllerin son kullanma tarihleri kutu üzerinde okunabiliyor. Hydro Booster ampüller kadar favorim olamasalar da, oldukça beğendiğim ve ara ara alabileceğim ürünler oldular. Özellikle cildinizin biraz toparlanmaya ve dinlenmeye ihtiyacı varsa, bu ampülleri deneyebilirsiniz. 

Isana Express Lift Ampüller

Isana Express Lift konsantre ampüller ve tüm Isana ürünleri sadece Rossmann mağazalarında ve online satış sitesinde satılıyorlar. İndirimlerde fiyatları da oldukça avantajlı oluyor. 

Sevgilerimle... 

5 yorum:

  1. Canım benim eline Emeğine sağlık ♡
    Cildimde aşırı cizgim olmadığı için alıp deneyebilecegim bir urun olduğunu düşünüyorum. Hazır girmişken h.booster serisinin Yazdısini okuyunca onu daha çok merak ettim:) ama bunu ablam için alabilirim..
    Arada bu tarz kürler uygulamak gerçekten çok iyi geliyor. Ilk rosmann alışverişinde alınsın:)
    Çok çok öperim ♡

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tülin'cim çok çok teşekkür ederim.
      Mevsim geçişlerinde bu tarz kürleri kullanmak çok iyi oluyor, ben de çok seviyorum. Hydro boosterı kendine, bunu ablana alabilirsin belki :) Ya da bir kürü, aynı anda beraber de kullanabilirsiniz bence, bol ürün var tek ampülde.
      Ben de kocaman öpüyorum seni! <3

      Sil
  2. Nem veren serumundan çok memnun kalmıştım; fakat alerji korkumdan bunları muhtemelen denemeyeceğim... Zati 30-40 yaş arası demişsin, beni dışarda bırakmışsın ühühühühühüh.... öperim gözlerim yaşlı...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu ara cildin hassasken, macera aramaya bence de gerek yok Başak beybim. Senin cildin zaten çok güzel ki, bu ampüller olurdu sana, aşkolsun :)
      Ben de öperim çok çok <3

      Sil
  3. Ben de çok seviyorum bu serumları ya, zaman zaman alıyorum, dediğin gibi mevsim geçişlerinde de çok iyi oluyor. Bir de böyle ampulde oluşu çok hoşuma gidiyo benim, kendimi aşırı mutlu ve özel hissettiriyor, adeta uygun fiyata şımartılarak yapılan kişiye özel bakım gibi, hi hi. Sevgiler öpücükler canım.

    YanıtlaSil