Moshos Garden NightxFight Elixir

Ekim 14, 2016 33 Comments A+ a-

Merhaba...

Bu yazımda, Moshos Garden NightxFight Elixir serumdan bahsedeceğim. Moshos Garden ürünlerini, en azından şimdiye dek denediklerimi, seviyorum. Burada anlattığım ve sürekli kullandığım kil maskesini alırken her seferinde sepetime denemek istediğim bir ürünlerini de ekliyorum. NightxFight Elixir'i de böyle bir alışverişimde satın almıştım.

http://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Onarıcı cilt bakım ürünü olarak tanımlanan NightxFight Elixir, gece kullanılan, antibakteriyel, koruyucu ve besleyici özellikleri sayesinde gece boyunca cilt problemlerine karşı savaşacağını vaadeden bir ürün... Cildin dinlenip yenilenmesine, yorgunluk ve yaşlanma belirtilerinin azalmasına yardımcı olacağını iddia ediyor. 

Bu ürün gerçekten çok yoğun bir bitkisel kokuya sahip... İçerik listesine göz attığımızda da lavanta yağından ylang ylang yağına, gül yağından fındık yağına kadar oldukça kabarık bir bitkisel ürünle karşılaşıyoruz. Ağır diyebileceğim bir yapısı var. Fakat bu ağırlık, bende uygulandıktan sonra asla varlığını hissettiren ve rahatsız edici bir his oluşturmuyor. Ürün içerik olarak son derece besleyici ve yoğun, "ağır" kelimesini kullanma sebebim bu yüzden... Uygularken o yoğunluğu hissedebiliyorum.

http://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Neredeyse her yazımda belirttiğim gibi, benim cildim atopik derecede kuru... Özellikle kışın pullanma, çatlama, yara olup kanama gibi sorunlar yaşıyorum. Kuru, hassas, oldukça ince ve yer yer kızarık bir cildim var ve soğuğa, rüzgara hiç tahammülüm yok. 

NightxFight Elixir'i de bu sorunlarım yüzünden denemek için satın almıştım. Beklentim de oldukça yüksekti. Dürüst olmam gerekirse, ilk kullanmaya başladığım günlerde bu ürünle hiç anlaşamadım. Yüzüme birkaç damla ürünle uygulama yapıyordum ve ilk başlarda yeterli gelse de, iki-üç saat sonra cildim tekrar gerilmeye başlıyordu. Ürün bana yeterli gelmiyordu. Fakat, yoğun bir ürün olduğu için altına yada üstüne nemlendirici uygulamaya da çekiniyordum. Bu yüzden ürünü kullanamamaya başladım. Kenarda kullanamadığım ürün bekletmek, beni hep rahatsız eder. 

Bir gün, Moshos Garden'a mail attım ve yaşadığım sorunu anlattım. Ürünün bana yetmediğini, nemlendiricimle bir arada kullanmamın bir sakıncası olup olmadığını sordum. Açıkçası, geri dönüş beklemiyordum, birkaç yerde müşteri ilişkilerinin çok ilgisiz olduğunu okumuştum. Fakat, hiç öyle olmadı; bir gün bile geçmeden firma bana dönüş yaptı. NightxFight Elixir'i nemlendiricimle kullanmamamı söylediler, ürünün tek başına kullanılması gerekiyormuş. Cildim ne kadar ihtiyaç duyarsa, ürün miktarını o kadar arttırabileceğimi, endişe etmemem gerektiğini belirttiler. Ve bunun üzerine, ben NightxFight Elixir'i yeniden kullanmaya başladım.

http://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Firmanın bana önerisinden sonra, ürünü kullanmaya başladığımda klasik "kış sendromu"nu yaşıyordum, cildim pul pul, donuk ve çok sağlıksızdı. İlk akşam denememde bana gerekli olan miktarın 1-1,5 damlalık arası olduğunu fark ettim ki, buradan cildimin ne kadar kuru olduğunu tahmin edebilirsiniz. Kutunun üzerinde yazdığı gibi, cildime yukarı doğru masaj yaparak serumu uyguladım. Sabah kalktığımda, abartmıyorum, aynada bir süre kendimi izlediğimi hatırlıyorum. Yüzüm parlıyordu ve bu benim için harika bir şey! Bu şekilde bir hafta kullanımdan sonra da cildim düzeldi, pullanmalar tamamen geçti ve esnek, nemli bir cilde kavuştum. 

Senelerdir, medikal ilaçlar dahil (doktor kontrolünde) bir çok ürün denedim. Ben, kullandığım ürünlerle ilgili büyük laflar etmeyi sevmiyorum fakat bu zamana kadar sadece iki ürün benim cildimi bir gecede toparlamayı başardı. İlki Moshos Garden NightxFight Elixir, ikincisi de sevgili Başak'ın denemem için gönderdiği Darphin Serumask... 

http://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Buraya kadar her şey güzel fakat, NightxFight Elixir'i gece kremi olarak sürekli kullanamıyorum. Çünkü ürün 20 ml ve benim kullandığım miktarla, bana ancak 15 gün yetiyor. Keşke, büyük boyu olsa... Ben de, bu serumu cildim sos verdiğinde, "acil durum kurtarıcı" olarak kullanıyorum. Ne zaman cildim çok gerilse, pullansa hemen elim bu ürüne gidiyor. 

Bu serumu kuru ciltlerin seveceğini düşünüyorum. Yağlı ciltlerle anlaşabilir mi, bilemiyorum. Fakat beni baz almayın, çok az bir miktarı normalde yetecektir. Normal bir cilde çeyrek damlalık fazla fazla yeter diye düşünüyorum. Bu arada, ürünün kokusu hakkında uyarmalıyım; parfüm içermediği için, kokusu içindeki bitkisel yağlardan kaynaklanıyor ve gerçekten yoğun. Uygularken ve sonrasında o kokuyu alıyorum, bitkisel olduğu için beni rahatsız etmiyor ancak koku hassasiyeti olanların göz önüne alması gerekir.

Moshos Garden NightxFight Elixir 20 ml damlalıklı cam bir şişede satılıyor. İçerisindeki yağların neredeyse tamamı organik... Tüm Moshos Garden ürünleri gibi; paraben, parfüm, renklendirici, koruyucu, mineral yağ, sülfat, petrol ürünü içermiyor. Moshos Garden doğada olmayan hiç bir maddeyi ürünlerinde kullanmıyor ve hayvanlar üzerinde deney yapmıyor. 

Benim çok sevdiğim, her zaman elimin altında bulunduracağım NightxFight Elixir'i firmanın online satış sitesinden inceleyebilir ve temin edebilirsiniz. Ürün 99 TL'ye satılıyor. Ben 3 al 2 öde gibi kampanyaları takip ederek satın alıyorum.

Sevgilerimle...

33 yorum:

  1. Eli bol kepçe olan bana hiç yetmeyeceğinden yeltenmedim maskeleri ile aşk yaşamaya devam ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten miktarı çok az😕 Keşke daha bol tutsalardı. Maskelerini ben de çok seviyorum😊

      Sil
  2. Markayla geçmişimi biliyorsun; ama yine de ilgimi çekti anlatımın Blana'cım :) Cildine çare bulmuş olmana çok sevindim, güle güle kullan! Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biliyorum Başak'cım ve o durumu da tüm kalbimle kınıyorum😐 Serumaskı alırsam, bundan da elimde bir yedek var, bu kışı çıkarırım diye düşünüyorum😊 Öpüyorum❤️

      Sil
    2. Esra Elmacı24 Ekim, 2016

      Elle dergisinde görmüşştüm, çok merak ediyorum benim de cildim pul pul dökülüyor mevsim geçişlerinde. Bitkisel ve organik ama fiyatı biraz yüksek tutmuşlar, büyük boyu yok galiba ama olursa fiyatını düşünemiyorum :)) Sayenizde etkisini cildimde yaşamış kadar oldum. Moshos Garden sevdiğim bir marka. Acapella ve Grande toniklerine bayılıyorum. Doğadan'ın yeşil çaylı içecekleri gibi kokuyor :)) Bir de özel değilse yaşadığınız sıkıntı nedir merak ettim.
      Sevgiler
      Esra

      Sil
  3. bunu değil ama sanki başka bir yağ kullanmıştım ama bunu alacağıma cyrene almayı tercih ederim ben açıkçası ..:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İrem Hanımcım sizin yazınızı okumuştum😊 Sizdeki başka bir yağıydı😊 Cyrene hiç denemedim ben, bu sene inşallah😊

      Sil
  4. Gezinirken kızımın yayınını gördüm. Açıklamalar yine tatmin edici. Ece ablanın cildi yağlıdır ama kızımınki kuru. Hemen ona gösterdim. Not aldı. Emeğine sağlık Blana'm. Güzel bir hafta sonu dileklerim ve sevgimle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ece Ablam çok teşekkür ediyorum güzel yorumun için😊 Ellerinden öpüyorum❤️

      Sil
  5. marka harika.. ikinci kil maskemi aldımm.. bunda oil oil oil.. benim karma cildime iyi gelmeyecek hissettim ... güzel günlerde kullan blanamm😘😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Markaya sevgimiz ortak Mervem🙂🙂 Teşekkür ederim canım😘😘

      Sil
  6. Bu markanın ürünlerini başka kullanan youtuber'larda görmüştüm ve gördüklerim memnunlardı.
    Senin hassas kuru cildine iyi gelmesine de sevindim açıkçası.. Kuru cildi nemlendirmek gerçekten güç olabiliyor..

    <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fatmacım ben çok az youtubera güvenirim aslında😊 Fakat Moshosun birkaç ürününden çok memnunum. Teşekkür ederim😘😘

      Sil
  7. Karma bir cilde sahibim sanırım benim için pek uygun değil öyle değil mi? Blanam 💖💙

    YanıtlaSil
  8. Karma bir cilde sahibim sanırım benim için pek uygun değil öyle değil mi? Blanam 💖💙

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zehram sen bunu ancak 2-3 damla kullanabilirsin, onda bile ağır gelir mi bilemedim ama yağlı bölgeler için iyi olmayabilir. Öpüyorum canım benim😊😘

      Sil
  9. Ne güzel bir kurtarıcıymış Blanam, acil durum kürü olarak evde tutmak lazım. Teşekkürler canım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gökçem sen de seversin bunu, dur ben sana tester getireyim bundan bir dene😊😊

      Sil
    2. Aaa süper olur Blanam, teşekkürler canım :)

      Sil
  10. Kış alarında benim de cildim çıldarabiliyor Blana özellikle pul pul oluşuna bir çare bulamıyorum. İndirim dönemlerinde ya da kampanyalarda denk gelirse şans verebilirim, emeğine sağlık canımın içii :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mary'im bu benim için gerçekten öok iyi kurtarıcı oldu.Ben de 3 al 2 öde gibi kampanyaları ya da %50 indirimli setleri vs takip ederek alıyorum.😊 Teşekkür ederim canım benim😘

      Sil
  11. Senin adına sevindim. Kurtarıcı ürününü bulmuşsun :) Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  12. Güzel bir ürünmüs canim bulursam denemek isterim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deryacım Türkiye'ye gelmeden haber verirsen, ben senin için sipariş ederim😊😊

      Sil
  13. Ausem, gece serumu olarak benim için şahane ancak 15 gün yetiyor. Ben de acil durumda kullanıyorum mecburen😊 Markayı genel olarak seviyorum. Öpüyorum kuzum❤️😘

    YanıtlaSil
  14. Blanacım bu sıra ben bakımdan çok makyaj malzemlerine sardım. Gidip gidip renkli kozmetik alıyorum. Bulaştırdınız inan bana da:))))

    YanıtlaSil
  15. Maske ve vanilyalı el kremini çok seviyorum.Havalar iyice soğuduğunda bu serumu da deneyebilirim.Güle güle kullan ♥

    YanıtlaSil
  16. Yemin ederim çok pahalı insanlarız, sende 15 günde bittiyse hadi bende 20 günde bitsin, ayıp günah ya :( Sen kokusunu Beauty Balm'la benzettiğinden kafası çok karışık cilt bakım ürünleri listeme ekliyorum, Aralık sonu allah yardımcım olsun!

    YanıtlaSil
  17. Bu markaya ait hiç ürünüm olmadı maalesef. İndirim veya kampanya zamanlarında almayı düşünebilirim. Şuan Cyrene markasına ait olan bakım serumunu kullanıyorum. Deneme şansınız varsa ona da bakabilirsiniz sevgili Blana <3

    YanıtlaSil
  18. Blana'cım mutlulukla kullan. Bu marka merak ettiklerim arasında bilgilendirme için teşekkürler 😊

    YanıtlaSil
  19. Yaa blana iyi ki sormuşsun he, ne güzel iyi gelmiş sonra, ürünlerin hakkını veriyorsun, helal 👏👏👏

    YanıtlaSil
  20. bu serumu çok merak ediyorum, elimdekiler bitince bunu deneyeceğim, içeriğini çok beğenmiştim. şimdi ben de yüz serumu olarak caudalie ve moshos'un farklı bir serumunu kullanıyorum. lava hair&skin diye. saçıma deil de yüzüme kullanıyorum, harika oluyor çok faydasını gördüm. kim bilir bu ne kadar iyidir. eline sağlık canım keyifle kullan <3

    YanıtlaSil