L'oreal Life's A Peach Allık

Temmuz 13, 2018 4 Comments A+ a-

Merhaba...

Loreal'in "No makeup makeup" görünümlü makyajlar için çıkardığı son koleksiyonunun elimdeki son ürünü olan Life's A Peach allık bugün blogun konusu olacak. Önceki yazılarımda koleksiyonun bb kremini ve bronzerını yazmıştım; kelimelerin üstlerine tıklayarak o yazılara da ulaşabilirsiniz. Bu koleksiyonun likit bronzerını da merak ediyorum ancak, kısa süre önce artık hayvanlar üzerinde test yapan markalardan ürün satın almamaya karar verdiğim için onu alamayacağım. 

Loreal Lifes A Peach

Loreal Life's A Peach allık, cilde ışıltılı ve sağlıklı bir renk vermeyi hedefliyor. Ürünün ambalajında %77 doğal kaynaklı içeriklerle formüle edildiği yazıyor. 

Loreal Lifes A Peach
Loreal Lifes A Peach

Loreal Life's A Peach, pudra yapılı bir allık... Klasik Loreal pudra ambalajında satılan bu allık, koleksiyonun bronzerı gibi çift katlı bir ambalaja sahip... Ambalajın alt katında Benefit'in allık fırçalarına benzeyen bir fırçası ve rahatlıkla makyajımızı tazeleyebileceğimiz bir aynası bulunuyor. Ürünün fırçası allık uygulamak için bence uygun değil ancak, zor zamanlarda kullanılabilecek yapıda. Orta yumuşaklıkta ve sıklıkta kıllara sahip bu fırça tamamen kullanışsız bir ürün kesinlikle değil. 

Loreal Lifes A Peach
Loreal Lifes A Peach

01 Peach Addict ismindeki renge sahip bu allık, koleksiyonun tek allığı... 02 numara bronzerının rengi olan Sunkiss... Loreal allığın her cilt rengine uygun olduğunu söylese de, bence bu allık açıktan orta tonda tene sahip olanlar için uygun... Esmer ve buğday tenlilerin denemeden almamalarını öneririm. Loreal Life's A Peach, adı gibi şeftali tonlu bir allık... Mat değil fakat, ışıltılı bir bitişe de sahip değil. Saten bir dokusu var ve ışıkta çok hafif yansımalara sahip yapısı ile çok sağlıklı bir bitişe sahip. Kesinlikle sim içermiyor. 

Loreal Lifes A Peach

Loreal Bonjour Nudista bb krem-Back To Bronze bronzer-Life's A Peach Allık

Loreal Life's A Peach allığın yapısı incecik, yumuşacık ve az-orta pigmentli... Çok pigmentli olmaması sayesinde bir anda Heidi'ye dönüşmüyorsunuz ve allığın yoğunluğunu istediğiniz kadar arttırarak kontrol edebiliyorsunuz. Bu da, benim allıklarda en sevdiğim özellik... İncecik yapısı sayesinde ciltte çok doğal duruyor. İstenirse bronzer ve aydınlatıcıyla çok iyi karışıyor. Hemen hemen her türlü yapıdaki allık fırçasıyla uyum sağlıyor ve az tozutuyor. Yumuşak kıllı allık fırçaları kullanırsam hiç tozutmuyor. Bendeki kalıcılığı, gün sonuna doğru azalsa da, bir mesai gününü kurtarıyor. Gün içerisinde ben makyajımı tazelemiyorum ama bir kez tazelenirse ilk sürüldüğü andaki gibi size eşlik edebileceğini düşünüyorum.

Loreal Lifes A Peach

Loreal Life's A Peach 9 gr ürün içeriyor ve mis gibi şeftali kokuyor. İçeriğinin dördüncü sırasında hindistancevizi yağı var. İçeriğinin orta ve son sıralarında mango çekirdeği yağı, kakao yağı ve şeftali yağı içeriyor. Parfüm içeren bu allık; paraben, bht, silikon içermiyor. Açıldıktan sonra 24 ay kullanım ömrü var.

Loreal Lifes A Peach
Loreal Lifes A Peach

Loreal Life's A Peach allığa, şeftali tonlu allıkları kendinize yakıştırıyorsanız koleksiyon satıştan kalkmadan önce bakabilirsiniz. Bu allığı ve tüm Loreal ürünlerini Gratis, Rossmann gibi bir çok kozmetik mağazasında bulabilirsiniz.

Sevgilerimle...

4 yorum:

  1. Rengi çok güzelmiş; ama, senin gibi ben de artık L'Oreal almayacağım için bu allığı da pas geçeceğim... güle güle kullan Blana'cım :) Öperiiim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rengi çok güzel gerçekten Başak'cım, yapısı da öyle... Ama işte Loreal ile yollarımız ayrıldı.
      Eminim cruelty-free olan bu tonda güzel allıklar bulacağız. :)
      Teşekkür ederim canım, öpüyorum <3

      Sil
  2. Meybelline maxfaktör flormar Mac de hayvanlar üzerinde test yapıyor

    YanıtlaSil