Essence Million Nude Faces #beyoutiful Far Paleti

Kasım 23, 2018 2 Comments A+ a-

Merhaba...

Essence oldukça uygun fiyatlı ve sevimli tasarımları olan ürünlere sahip bir marka... Her ürünü aynı performansta olmasa da, bazı ürünleri gerçekten şahane oluyor ve ben onları kullanmayı da paylaşmayı da çok seviyorum. Essence Million Nude Faces #beyoutiful far paleti de bunlardan biri ve sonunda blogda yer verebildiğim için bayaca keyifliyim. 

Essence Million Nude Faces Far Paleti

Essence eyeshadow box serisi altında 6 adet far paleti çıkardı. Bu paletlerin hepsi farklı temalara ve renklere sahip... Essence Million Nude Faces #beyoutiful far paleti de bunlardan biri ve nispeten daha doğal tonlar içereni... Bu palet, yüksek pigmentasyona sahip farlardan oluştuğunu iddia ediyor ve milyon tane nude makyaj çıkarmaya yeterli olmayı hedefliyor. Farların uzun süre kalıcı olacağı da iddialarının arasında... 

Essence Million Nude Faces Far Paleti

10 adet far içeren Essence Million Nude Faces #beyoutiful paletin 5 rengi mat, 5 rengi ışıltılı ve simli yapıya sahip... Astar renginden geçiş rengine, koyu renk mat farlardan ışıltılı toprak tonlarına çok kullanışlı ve iyi düşünülmüş farlara sahip bu paletle, markanın iddia ettiği gibi onlarca farklı makyaj çıkarmak gayet mümkün... Paletin mat renkleri çok pigmentli değil ancak, bu durum her bir rengi gölgeleme ve geçiş rengi olarak kullanmaya imkan veriyor. Mat farları üst üste uygulayarak kontrollü şekilde yoğun renkler elde etmek de gayet mümkün... Tüm matlar çok kolay dağıtılıyor, fırçayla göz kapağında swatchlarından çok daha başarılı sonuç veriyorlar. Yapıları yumuşacık ve tozutuyorlar; asla tebeşirimsi değiller. Koyu renkleri tek başına kullanarak dumanlı göz makyajları yapabiliyorum. 

Essence Million Nude Faces Far Paleti

Paletin ışıltılı farları ise, kremsi yapıda ve yumuşacıklar!.. Pigmentasyonları ortadan yükseğe diyebileceğim kadar başarılı ve renklerini hem düz yapılı fırçalarla hem parmakla şahane veriyorlar. Özellikle paletin ışıltılı bakır rengi efsane güzel!.. Işıltılı farlar çok fazla tozutmuyorlar, uygularken dökülmüyorlar. Matlarla çok iyi harmanlanıyorlar ve karıştırılırken ışıltılarını kaybetmiyorlar. 

Essence Million Nude Faces Far Paleti

Paletin bence tek sıkıntılı farı, sondaki simli siyah-kahve karışımı olan renk... Rose simlere sahip bu far panda şahane görünse de, göz kapağında opak bir görünüm elde etmek isterseniz bayaca zorlayabiliyor. Çünkü, kahve-siyah taban rengi transparan diyebileceğim bir yapıya sahip; tek başına panda gördüğünüz koyu rengi vermekte çok zorlanıyor. Fakat, yapısı yumuşak ve biraz emekle iyi dağılıyor. Koyu renkli krem farların üzerinde ise, şahane duracaktır


Essence Million Nude Faces #beyoutiful genel olarak, iyi bir bazla tüm gün kalıcı farlara sahip... Altlarına baz uyguladığımda göz kapağımda çizgilenmeden, kıpırdamadan 13 saat boyunca kalıyorlar. Bazsız ise (kapatıcı ya da krem far üzerine), 5-6 saate kadar bence çok iyi performans gösteriyorlar. Bu paletin bu zamana kadar kullandığım en iyi Essence ürünlerinden biri olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. 

Essence Million Nude Faces Far Paleti

Toplam 7 gr ürün içeren Essence Million Nude Faces far paleti açıldıktan sonra 12 ay kullanım ömrüne sahip... Farlar paraben, bht içermiyor. Ambalajı sağlam ve sert plastikten, kapağı sıkı kapanıyor. Bir çok Essence ürünü gibi, ambalaj tasarımı oldukça sevimli...  Essence hayvanlar üzerinde test yapmıyor. 

Essence Million Nude Faces Far Paleti

Essence Million Nude Faces #beyoutiful far paleti ve eyeshadow box serisindeki tüm paletleri Rossmann, Eve Shop gibi kozmetik mağazalarından ve Essence satan online sitelerden bulabilirsiniz. 

Sevgilerimle...

2 yorum:

  1. Ne sirin sey bu, ambalaji icin bile alinir ☺️

    YanıtlaSil
  2. Ambalajı çok tatlıymış, renkleri de tam günlük rahatlıkla kullanılabilecek renkler. Denk gelirsem aklımda olacak :)

    Çok sevgiler ♥

    YanıtlaSil