Wet n Wild Fire&Ice Koleksiyonu Makyaj Fırçaları

Kasım 17, 2018 3 Comments A+ a-

Merhaba...

Wet n Wild Fire Dragon Ice Dragon koleksiyon ürünlerini önceki yazılarımda anlatmıştım. Bugün, anlatacağım son ürünlerden, Wet n Wild Fire&Ice koleksiyonunun makyaj fırçalarından bahsedeceğim. 

Wet n Wild Fire Ice Makyaj Fırçaları

Wet n Wild Fire&Ice koleksiyonunda iki adet fırça bulunuyor. Markanın "Pro Blush Line" serisinden çıkan bu fırçalar, koleksiyonun temasına uygun olarak ejderha kuyruğunu andırır saplara sahipler ve oldukça şık görünüyorlar. Bronzer fırçası olarak piyasaya sürülen ürün Fire Dragon, aydınlatıcı fırçası olarak çıkan ürün ise Ice Dragon tarafına ait... 

Wet n Wild Fire Ice Makyaj Fırçaları
Wet n Wild Fire Ice Makyaj Fırçaları

P53 numaralı bronzer fırçası, oldukça hafif tasarlanmış. Fırça sapı dizaynı oldukça güzel ve kullanışlı, uygulama sırasında fırçayı rahatlıkla kontrol edebiliyorum. Kahverengi, yumuşacık kılları olan bu bronzer fırçası orta sıklıkta kıllara sahip... Bir bronzer fırçasına kıyasla boyutunun küçük olduğunu söylemek mümkün... Fırça kılları uca doğru sivriliyor. Bu tarz, kılları uca doğru sivrilen fırçaların makyajda çok iyi sonuç verdiğini ve ciddi fark yarattıklarını düşünüyorum. 

Wet n Wild Fire Ice Koleksiyonu Makyaj Fırçaları

P53 ürünü çok kolay dağıtıyor, kontrollü uygulama sağlıyor. Daralan yapıdaki ucu sayesinde kontur uygulamaları için de oldukça uygun... Toz ürünleri uygulamada bence gerçekten çok başarılı bir fırça... Her ne kadar bronzer fırçası olarak piyasaya çıksa da; pudra ve allık fırçası olarak da şahane iş çıkarıyor. Hem dairesel hareketlerle hem de süpürerek ürün uygulamada oldukça başarılı buluyorum. Kıl dökmüyor ve kolay temizleniyor. 

Wet n Wild Fire Ice Makyaj Fırçaları

Wet n Wild Fire&Ice koleksiyonunun P77 numaralı aydınlatıcı fırçası da, tıpkı bronzer fırçası gibi oldukça hafif ve sapının dizaynı sayesinde kontrolü kolay bir ürün... Koleksiyonun soğuk tarafını temsilen beyaz kıllara sahip olan bu fırça, sık kıllı ve yassı yapılı... Fırça kılları konik şeklinde dizayn edilmiş. Kılları yumuşacık ve bu sayede çok keyifli bir uygulama sağlıyor. 

Wet n Wild Fire Ice Makyaj Fırçaları

P77 özellikle doğal duran, çok pigmentli olmayan aydınlatıcıları uygulamak için oldukça uygun bir fırça... Pigmentli ve çok yansıtıcı aydınlatıcılar için, en azından günlük kullanımda fazla abartılı bir sonuç çıkarabilir. Mac Lightscape gibi aydınlatıcıları ise, şahane uyguluyor. Elmacık kemiğine tam olarak oturuyor ve hızlı bir uygulama yapabiliyorum. Kılları sık olduğu için yoğun uygulama yapıyor. Aydınlatıcı fırçası olarak kullanımı önerilse de, bence çok iyi bir kontur fırçası da olabilir. Bu fırça da kıl dökmüyor ve kolay temizleniyor.

Wet n Wild Fire Ice Makyaj Fırçaları

Wet n Wild Fire&Ice koleksiyonunun makyaj fırçaları genel olarak, yumuşacık kılları ve toz ürünlerde verdikleri başarılı sonuçlar ile memnun kaldığım ürünler oldular. Koleksiyondan çıkan en başarılı ürünler, bence bu iki fırça... Hem şık görünümleri hem de uygun fiyatları ile, raflarda hala rastlarsanız makyaj koleksiyonunuza eklemeyi düşünebilirsiniz. 

Wet n Wild Fire Ice Makyaj Fırçaları

Wet n Wild hayvanlar üzerinde deney yapmayan ve uygun fiyatlı ürünlere sahip bir marka... Ülkemizde sadece Gratislerde satılıyor. 

Sevgilerimle...

3 yorum:

  1. Blana fircalara bayildim. Ben ilk kez gordum bu seriyi.. Burda hic gormemistim. Ilk firsatta bakicam. Ozellikle aydinlatici fircasi cok ilgimi cekti.. Eline saglik harika bir yazi olmus😘💙

    YanıtlaSil
  2. Bu seriden en çok ilgimi çekenler bu fırçalardı. Yazınızdan sonra almadığıma pişman oldum :( Güle güle kullanın ikisini de, çok sevgiler ^_^

    YanıtlaSil
  3. Ben bu ikisini bulursam alırım, net söylüyorum :))))) Bulacağımı sanmıyorum ama olsun, indirim oldu mu mutlaka bakacağım çünkü her iki fırça da tam sevdiğim türde ve tasarımları da harika! Güle güle kullan Blana'cım, çok öperim!

    YanıtlaSil