Wet n Wild Fire&Ice Color Icon Bronzer

Kasım 07, 2018 2 Comments A+ a-

Merhaba...

Wet n Wild Fire Dragon vs Ice Dragon koleksiyonunun en merak ettiğim ve belki de en çok istediğim ürünü bronzerıydı. Yaz-kış makyajından bronzerı eksik etmeyen biri olarak, koleksiyonun Color Icon Bronzer'ını denemesem olmazdı. 

Wet n Wild Fire Ice  Bronzer

Wet n Wild Fire Dragon vs Ice Dragon koleksiyonu; bir bronzer, bir aydınlatıcı fırçası, dört metalik ruj, dört far paleti, dört pigment, üç aydınlatıcı ve üç bronzerdan oluşuyor. Koleksiyonun tamamı ülkemize gelmedi, her ürün grubundan bir ya da iki çeşit getirdiler. Bugün, koleksiyonun bronzerlarının ülkemize gelen rengi You're Dragon Me Down rengi üzerinden yorumlarımı paylaşacağım. 

Wet n Wild Fire Ice Bronzer

Wet n Wild Fire&Ice Color Icon Bronzerların üç rengi var. Ülkemize gelen You're Dragon Me Down serinin orta tonlu bronzerı... Aslında benim aklım Bronze Dynasty rengindeydi. Wet n Wild bu bronzerların soğuk tonlarıyla kontur işlemi, sıcak tonlarıyla da doğal bronzluk sağlamayı hedefliyor. Ciltte uzun ömürlü ve doğal bronz görüntü sağlamayı vaadediyor. 

Wet n Wild Fire Ice Bronzer

You're Dragon Me Down, sıcak tonlu, mat bir kahverengi... İçerisinde hafif sarılık barındırıyor. Kontur için bence uygun değil ama cilt alt tonunuz uyumluysa güzel bir bronzer rengi olabilir. Bronzerın yapısı bayaca sert ve hiç tozutmuyor. Swatchlamaya çalışınca parmağa çok pigmentli gelmese de, fırçayla uygularken dikkatli olmak gerekli... Ben ilk uygulamamda ürünün pigmentsiz olduğunu düşündüğümden, yüzümde sakal efekti oluşturmuştum. En rahat uygulamayı bence Real Techniques blush brush tarzındaki fırçalar yapıyor. 

Wet n Wild Fire Ice Bronzer

Wet n Wild Fire&Ice Color Icon Bronzerın ejderha şeklinde kabartmalı dizaynı, koleksiyonun temasına oldukça uygun olmuş. Aydınlatıcısı kadar albenili olmasa da, ben bu dizaynı da sevdim. Ürünün yapısından dolayı, parmakla swatchlarken bronzerın görüntüsü bozuluyor ancak, en azından bir süre fırçayla ejderha kabartmasına zarar vermeden ürün alabiliyorsunuz. 

Wet n Wild Fire Ice Bronzer

Bronzerın kalıcığı markanın vaadettiği gibi oldukça yüksek; sabah uyguladığım ürün 13 saat sonunda bile kıpırdamadan yüzümde kalıyor. Ancak, uygulaması oldukça zor... Bu bronzerı ancak ten ürününün üzerine pudra uyguladıktan sonra kullanabiliyorum. Çok zor dağıtılıyor ve fırçanın dokunduğu yere yapışıp kalıyor. Ne kadar uğraşırsam uğraşayım bende asla tam anlamıyla homojen durmadı. Yama yama kaldı. Çok garip bir şekilde tüm gözeneklerimin içine doldu ve yüzümde çamur gibi göründü. Bende çamur gibi görünmesinin sebebinin içerdiği sarılığın cilt alt tonumla uyuşmaması olduğunu düşünüyorum ancak, ürün gerçekten çok zor dağılıyor. Kullanmadan evvel elimin üzerinde fırçayı gezdirerek mutlaka ürünü hafifletiyorum, buna rağmen hiç memnuniyet duyduğum bir sonuç elde edemedim.

Wet n Wild Fire Ice Bronzer
Wet n Wild Fire Ice Bronzer

Wet n Wild Fire&Ice Color Icon Bronzer; parfüm, gluten, paraben, talc içermiyor. 5.4 gr ürün içeren bu bronzerın açıldıktan sonra 24 ay kullanım ömrü var. İçeriğinde bol miktarda silikon olmasına rağmen neden bu kadar zor dağıldığını hiç anlayamadım. Ürün vegan içerikli ve marka hayvanlar üzerinde deney yapmıyor. Wet n Wild markası ülkemizde sadece Gratislerde satılıyor ve fiyatları da oldukça uygun. 

Sevgilerimle... 

2 yorum:

  1. Ay Blana'cım gerçekten hiç dağılmamış, bu kadar güzel görünüme yazık olmuş... Wet'n Wild bu sefer güldürmedi :( Teşekkür ederim yazıp bizi bir masraftan kurtardığın için. Öperim!

    YanıtlaSil
  2. Hafif bir yapısı var belki o bakımdan, hoş rengi ama üzüldüm dağılmamasına :/

    YanıtlaSil