Abtira Garden Ever Lasting Love Facial Serum ve Jade Roller

Eylül 09, 2019 2 Comments A+ a-

Merhaba...

Abtira Garden, geçen sene doğum günü hediyem olarak canlarım Zeynuş ve Başak sayesinde tanıştığım bir marka... Markanın "roller+gençlik paketleri" nden cilt tipime uygun olanı seçip bana hediye etmişlerdi. O dönem kullandığım başka bir serum olduğundan, Ever Lasting Love'ı bir süre yedeğimde beklettiğim için yazısını yazmak bugüne kaldı. Artık uzun süredir kullandığım ve bitirdiğim Abtira Garden Ever Lasting Love Facial Serum ve Jade Roller dan bahsedebilirim. 

Jade Roller

Abtira Garden Ever Lasting Love facial serum, normal-kuru ve olgun ciltler için öneriliyor. Bendeki şişede yazan "Ever Lasting Orchid" ismi, Ever Lasting Love olarak güncellenmiş ancak, markanın sahibi Anna Hanım sadece isim değişikliği yaptıklarını, içeriğin değişmediğini söyledi. Bu serum, yaşlanma karşıtı özelliklerinin yanında cildi beslemeyi de hedefleyen; vegan bir ürün... 

Jade Roller

Abtira Garden serumların iki boyu var, bendeki 20 ml ürün içeren küçük boyu. Cam, silindir bir damlalıklı şişede satılıyor. Bir de, prizmatik cam şişede 40 ml olarak satılan büyük boyları var. Sade ama şık ambalaj tasarımları ve sağlam kapakları, başarılı damlalıkları ile bence oldukça kullanıcı dostu olarak tüketiciye sunulmuşlar. Ben 20 ml'lik küçük boyunu neredeyse 6 ay kadar kullandım, oldukça bereketli olduklarını söylemeliyim. 

Jade Roller

Ben, Ever Lasting Love serumu genel olarak gece rutinimde kullanarak bitirdim. Temiz cildime tonik ve su bazlı serumlarım sonrasında, nemlendiriciden önce uyguladım. Elime aldığım 4-5 damla serumu avuçlarımın arasında ısıtarak tampon hareketlerle yüzüme uyguladım. Bu serum, yağlardan oluştuğu halde, cildimde çok başarılı bir şekilde emiliyor. Yapısı incecik, cildimde ağırlık yapmıyor; yüzümde kalın bir tabaka oluşturmadan cildimi şahane rahatlatıyor. Uyguladıktan sonra 1-2 dk bekleyip nemlendiricimi üzerine rahatlıkla sürebiliyorum. Tam bir kuru cilt dostu olduğunu düşündüğüm bu serum, bence özellikle çok yoğun geçen günlerin sonunda, dinlenmiş bir ciltle uyanmak için şahane bir seçim! Benim çok yorgun olduğumda alnımda belirginleşen çizgilerimi yumuşatıyor.

Jade Roller
Jade Roller

Akışkan bir formüle sahip, sarı renkli Ever Lasting Love serum, bence kuru ciltlerin gündüz kullanımı için de uygun olacaktır. Ben sıcak yaz günlerinde, uzun uzun cilt bakımı yapmaya üşendiğimde bu serumu tek başına kullanıp üzerine güneş kremimi sürdüğümde hiç sorun yaşamadım. Cildimi nemlendirdi ve yatıştırdı; üzerine uyguladığım güneş koruyucumu ya da makyajımı yerinden oynatmadı. Cildimi yağlı da göstermedi. İçeriğinden kaynaklı bitkisel bir kokuya sahip olan Abtira Garden Ever Lasting Love facial serum, koku hassasiyetim olmasına rağmen beni hiç rahatsız etmedi. Kokusu doğal olduğu için, kalıcı değil hemen uçup gidiyor ve yüzünüzden o kokuyu zaten solumuyorsunuz. 

Jade Roller
Jade Roller

Caprylic Triglyseride bazlı Abtira Garden Ever Lasting Love serum; kabak çekirdeği yağı, argan yağı, kuşburnu yağı, baobab yağı ve marula yağı içeriyor. Bunları E vitamini, portakal çiçeği yağı, immortale (ölmez otu) çiçeği yağı, frogania yaprağı yağı ve sandal ağacı yağı takip ediyor. Bu serum hiç bir kimyasal koruyucu, petrol ürünü, mineral yağ ve kurutucu alkol içermiyor. Özellikle benim gibi 30 yaş üstü, çok kuru ciltler için başarılı bir yağ bazlı serum olduğunu düşünüyorum. 

Jade Roller

İçindekiler: Caprylic/Capric Triglyceride, Cucurbita Pepo Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Rosa Canina Seed Oil, Adansonia Digitata Seed Oil, Sclerocarya Birrea Seed Oil, Tocopherol, Citrus Aurantium Flower Oil, Helichrysum Italicum Flower Oil, Agonis Fragrans Branch/Leaf Oil, Santalum Album Oil, Michelia Alba Flower Oil

Jade Roller

İsterseniz bu serumla birlikte set olarak satın alınabilen, isterseniz tek başına da satın alabileceğiniz, Jade Roller ise, geleneksel Çin tıbbında kullanılan ve kan dolaşımını hızlandırmaya, lenf drenajını sağlamaya yönelik manuel bir masaj aleti... Pozitif enerjisi olduğuna inanılan yeşim taşından ya da pembe kuvarzdan yapılan bu aletin bendeki mutluluk taşı olarak bilinen yeşim taşı olan versiyonu... Ben bu aleti açıkçası düzenli olarak kullanmayı alışkanlık haline getiremesem de, özellikle kağıt maske yaptığımda serumun cildime daha rahat emilmesini sağladığını söyleyebilirim. Cilt bakımım sırasında kullandığımda da yine, serumumun emilimini kolaylaştırıyor, serinletici etkisi ile cildimi rahatlatıyor. Arada buzdolabına koyup kullandığımda özellikle göz çevremi ferahlatması çok hoşuma gidiyor

Jade Roller

Jade Rollerların farklı çeşitleri bulunuyor, bendeki çift taraflı silindir şeklinde olanı... Büyük olan kısmıyla yüzüme, küçük olan silindir ile de göz çevreme masaj yapıyorum. Jade Rollerın kullanımı ile ilgili YouTube'da bir çok video bulabilirsiniz, Gothamista'ya ait olanı buraya bırakıyorum. Benim takip ettiğim yöntem de bu zaten. Bu tarz masaj aletlerinden spesifik bir sonuç alınacağına inanmıyorum ama kullandığımda beni oldukça rahatlattığını itiraf etmeliyim. 

Jade Roller

Abtira Garden Ever Lasting Love facial seruma ve jade rollera instagram hesaplarından ve buradan ulaşabilirsiniz. Markanın bu serumlardan başka, her cilt tipi için bir çok bakım ürünü bulunuyor. 

Sevgilerimle... 

2 yorum:

  1. Blana'cııım, serumu beğenmene çok sevindim! Ben de Pink Lotus'u severek kullanmıştım ve cildimdeki kuruluğa çare olmuştu resmen. Jade Roller konusunda ben de çok tembelim; ancak, düzenli kullanabildiğim 1-2 ayda cildimin daha dinlenmiş ve yatışmış görünmesine yardımcı oluyordu. Fakat niyeyse ben de üşeniyorum :))) Yağların cilt üzerinde kaldığı ve alt katmanlara inmediği; dolayısıyla belirgin bir yararı olmadığını söylüyor izlediğim dermatologlar; ancak, ben kuru ve çok kuru ciltler için oldukça başarılı bir cilt bakımı adımı olduklarını düşünüyorum. Senin de severek kullanmana çok sevindim. Çok çok öpüyorum!!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başak'cım gerçekten başarılı bir yağ bazlı serum olmuş. Çok severek kullandım, tekrar teşekkür ederim. Jade Roller benim de kullanmayı alışkanlık haline getiremediğim bir alet oldu ama kullandığımda da çok rahatlatıyor beni. Psikolojik mi, bilmiyorum ama rahatlıyorum ya önemli değil :)
      Yağların serumlar kadar cilt alt katmanlarına inmesi zaten mümkün değil ancak, belirgin yararları olmadığını düşünmüyorum. En azından kendi çok kuru cildimdeki gözlemlerim aksi yönde... Benim cilt bakım adımlarımda (geceleri) önemli yere sahipler ve cildime oldukça iyi geliyorlar. Abtira bu anlamda da, tekrar tekrar satın almak isteyeceğim bir marka oldu sayenizde.
      Kocaman kocaman öpüyorum seni <3

      Sil