L'oreal Elseve Mucizevi Yağ Saç Güzelleştirici Krem

Mart 04, 2019 2 Comments A+ a-

Merhaba...

Siz sık aralıklarla blogda yeni yazı buluyor olsanız da, ben yazmayalı neredeyse iki ay oldu. Bu, yeni evimde yazdığım ilk blog yazısı ve klasik haftasonu temizliğinin ardından saç bakımımı yaparken, blog yazmayı çok özlediğimi fark ettim. Bir süredir, blogda daha çok makyaj ürünleri vardı; dolayısı ile araya saç bakımı eklemek iyi olabilir, diye düşündüm. 
Loreal Elseve Mucizevi Yağ saç güzelleştirici krem, aslında yeni bir ürün değil. Ben de, bu ürünü bir seneden fazla zamandır kullanıyorum. Herkes sıklıkla bahsederken yazısını yazmak içimden gelmemişti fakat, hazır elimdeki tüp bitmek üzereyken blogda yer vermek istedim. 

L'oreal Elseve Mucizevi Yağ Krem

Loreal Elseve Mucizevi Yağ saç güzelleştirici krem, hafif ve ince dokusu ile saçı beslemeyi; saçı ağırlaştırmadan ve yağlandırmadan yumuşaklık ve parlaklık kazandırıp saçın şekil almasını kolaylaştırmayı hedefliyor. Hem ıslak hem kuru saça uygulanabiliyor ve durulanmıyor

L'oreal Elseve Mucizevi Yağ Krem

Loreal Elseve Mucizevi Yağ saç güzelleştirici kremin bildiğim kadarı ile iki çeşidi var; bendeki kahverengi kapaklı kuru ve sert saçlar için olan versiyonu. Benim saçlarım ince telli, hacimsiz, röfleli ve çok kuru... Bu ürünü satın aldığım ilk zamanlarda, sadece kuru saçıma, saçımdaki elektriklenmeyi yatıştırması için kullanıyordum. Kuru saçlarıma uyguladığımda, saçlarımdaki elektriklenmeyi yatıştırıp onları çok daha parlak ve sağlıklı gösteriyor. Benim omuz hizasındaki saçlarım için bir nohut tanesi kadar ürün yeterli geliyor. Ürünü ellerimin arasında ısıtıp saç boylarıma uyguluyorum. Saçımın şekillenmesine bir katkısını gözlemlemedim ama çok daha iyi görünmelerini sağladığı kesin. 

L'oreal Elseve Mucizevi Yağ Krem

Mucizevi yağ kremi, sadece kuru saçlarıma uyguladığım dönemde, çok az ürün bana yeterli geldiğinden, kullanım ömründe ürünü bitiremeyeceğimi fark ettim. Dolayısı ile, duştan sonra saçlarımı taramayı kolaylaştırması için de kullanmaya başladım. Bence, ıslak saçta da son derece başarılı olan bu krem; saçlarımın kopmadan rahatça taranmasını sağlıyor. Kuru ve sert saçlarım yumuşacık oluyor. Marka, saçları kurutmadan evvel uygulandığında ürünün 230 dereceye kadar saçlarımızı ısıdan koruyacağını söylüyor. Ben saçlarımı mecbur kalmadığım sürece kendi halinde kurumaya bırakıyorum, dolayısıyla bu etkisini gözlemleyemedim. 

L'oreal Elseve Mucizevi Yağ Krem

Sarı renkli plastik bir tüpte satılan Loreal Elseve Mucizevi Yağ saç güzelleştirici krem, 150 ml ürün içeriyor ve açıldıktan sonra 12 ay kullanım ömrü var. Saç tipiniz benimkine benziyorsa, bir senede ancak bitirebileceğinizi düşünüyorum, gerçekten çok bereketli. İçeriğinin ikinci sırasında hindistan cevizi yağı bulunan bu krem, papatya, laktik asit, ayçiçeği yağı içeriyor. Silikon ve parfüm içeriyor fakat; paraben, bht ve etil alkol içermiyor

L'oreal Elseve Mucizevi Yağ Krem

Vaadettiği gibi saçlarımı ağırlaştırmadan, yağlandırmadan yumuşatan, sağlıklı ve parlak gösteren Loreal Elseve Mucizevi Yağ saç güzelleştirici krem; bence hem kuru saça hem ıslak saça kullanılabilirliği açısından tek başına bir kaç saç ürününün yaptığı işi tek başına yapabiliyor. Bu bakımdan, rafında çok fazla ürün şişesi tutmak istemeyenler için de çok ideal olabileceğini düşünüyorum. Kremin çok hoş çiçeksi bir kokusu var ve ürün sarı renkli kıvamlı bir losyon yapısına sahip. Losyon yapısı sayesinde çantada ya da valizde taşımak da daha kolay, tüp ambalajının kapağı da gayet iyi kapanıyor. 

Loreal Elseve Mucizevi Yağ saç güzelleştirici krem ve tüm Loreal ürünlerini bir çok büyük markette ve çeşitli kozmetik mağazalarında bulabilirsiniz. 

Sevgilerimle... 

2 yorum:

  1. Kesinlikle L'Oreal'in çıkardığı en güzel saç ürünü (denediklerim arasında tabii). Ben de kuru saça uygulamaya bayılıyorum; özellikle de saçlarımda perma varken. Islak saç konusunda beni o kadar mutlu etmedi; ama zaten kuru uygulaması benim için yeteri kadar güzel. Güle güle kullan Blana'cım, çok öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ürünle ilgili tüm düşüncelerimiz bire bir aynı Başak'cım :) Ben sadece kuru saçıma kullanarak ürünü bitiremeyeceğimi fark edince, duş sonrası da kullanmaya başladım.
      Çok teşekkür ederim canımcım, öpüyorum çok<3

      Sil