Apivita Aqua Vita Advanced Moisture Revitalizing Serum

Mart 29, 2019 2 Comments A+ a-

Merhaba...

Apivita, doğal içerikleri ve arı logosuyla kalbimi çalmış bir marka... Çok uzun zaman öncesinde ilgimi çekmiş olan ünlü nem serumları Apivita Aqua Vita Advanced Moisture Revitalizing Serum'u son Yunanistan seyahatimde satın almıştım. Uzun süredir kullandığım ve bitirdiğim ürün hakkındaki yorumlarımı yazmanın zamanı geldi. 

Apivita Aqua Vita

Apivita Aqua Vita Advanced Moisture Revitalizing Serum, içerdiği üç farklı bitki endorfini, üç farklı molekül ağırlığına sahip hyaluronik asit ve aloe ile cildin doğal nem dengesini düzenlemeyi hedefliyor. 24 saat boyunca cildin nem dengesini korumayı ve içerdiği propolis ile yeni oluşmaya başlayan yaşlılık izleriyle savaşmayı vaadediyor. 

Apivita Aqua Vita

%98 doğal içeriğe sahip bu nem serumu, 30 ml çift aşamalı pompalı bir şişede satılıyor. Serumun dış cam şişesi parlament mavisi renginde ve gümüş kapaklı; ikinci kısımda ürünün asıl bulunduğu hazne ise plastik bir şeffaf ambalaja sahip... Bu sayede ürün ışık almıyor ve aktif maddelerinin etkinliği kullanım ömrünün sonuna kadar korunmuş oluyor. Şişenin pompası oldukça başarılı dizayn edilmiş; ister bir pompa ister yarım pompa ürün alabiliyorsunuz. 

Apivita Aqua Vita

Serumun bazı olan su, Yunan dağlarının çayının demlenmesi ile elde edilmiş. Gliserin, selüloz, hyaluronik asit ve hayıt bitkisi aktif maddelerine sahip Apivita Aqua Vita Advanced Moisture Revitalizing Serum aynı zamanda yulaf, bal, propolis, ıtır, zeytinyağı, ayçekirdeği yağı, panthenol gibi bir çok bitkisel ve nemlendirici aktif içeriyor. Paraben, bht, silikon, mineral yağ içermeyen bu nem serumunun söyleyebileceğim tek olumsuz yanı bir çeşit PEG ve parfüm içermesi... Çiçeksi ve belirgin bir kokusu olan bu serumu, koku hassasiyetiniz varsa denemeden almamanızı öneririm ancak, ben kokulu cilt bakım ürünlerinden hoşlanmamama rağmen ürünü severek kullandım. 

Apivita Aqua Vita

Apivita Aqua Vita Advanced Moisture Revitalizing Serum'u uzun süre gece cilt bakım rutinimde, bitirmeye yakın da hem gece hem gündüz cilt bakım rutinimde kullandım. Temiz cildime tonik uyguladıktan sonra 1-1.5 pompa serumu tampon hareketlerle uyguladım ve ardından nemlendiricime geçtim. Aqua Vita serum cildimin nem seviyesini gözle görülür şekilde arttırdı, nemlendiricimin performansını yükseltti. Cildimdeki kuruluktan kaynaklı pullanmaların toparlanmasına yardımcı oldu

Apivita Aqua Vita

Beyaz renkli bir losyon kıvamındaki Apivita Aqua Vita serum, cilt tarafından çok kolay emiliyor; uyguladıktan hemen sonra hafif yapışkan bir his bıraksa da, bu durum kısa sürede geçiyor. Bu serum yoğun miktarda hyaluronik asit içerdiği için, uygulamadan önce cildinizin nemli (ıslak, toniklenmiş) olması çok önemli; yoksa içeriğindeki hyaluronik asit cilt yüzeyinde tutunabileceği bir nem bulamaz ve cildinizi nemlendirmek yerine kurutur. 

Apivita Aqua Vita

Benim çok kuru ve hassas cildimle oldukça iyi anlaşan, incecik yapılı Apivita Aqua Vita Advanced Moisture Revitalizing Serum nemsiz ciltler için şahane bir yardımcı olacaktır. Cildi kuvvetlice nemlendirdiği için kuruluktan kaynaklı kırışıklıkların oluşmasını da önlüyor ve özellikle mimik çizgileri olduğundan daha solgun gözüküyorlar. 

Apivita Aqua Vita

Apivita Aqua Vita Advanced Moisture Revitalizing Serum'u ve tüm Apivita ürünlerini Yunanistan'da ve Avrupa'da bir çok şehirde bulabilirsiniz. Yolunuz düşerse ve çok kuru, kuru ve normal cilt tipine sahipseniz, cildinizdeki nemsizlikten şikayetçiyseniz bakabilirsiniz. 

Sevgilerimle... 

2 yorum:

  1. E canım çekti bu serumu, onu napcaz?? O zaman hangimiz Yunanistan'a gidersek bundan diğerine alıyoruz :))) Ellerine sağlık Blana'cım, çok öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten güzel serumdu. Valla giden gidemeyene alsın :))
      Teşekkürler canımcım, öperim <3

      Sil