Moshos Garden Grande Soothing Toner

Mart 16, 2019 4 Comments A+ a-

Merhaba...

Moshos Garden bir süre önce ülkemizden çekildi ve genel merkezini İngiltere'ye taşıdı. Markanın bir kaç ürünü ile ilgili blog yazısı hazırlama planım vardı ama bu durumda biraz kararsız kaldım. Sonunda, bu güzel ürünlerin bir gün tekrar ülkemizde satılabileceği umuduyla, blog yazılarım için ayırdığım günlerden farklı olarak haftasonları yayınlanacak şekilde elimdeki ürünlerden bahsetmeye karar verdim. Moshos Garden Grande Soothing Toner bugün bahsedeceğim ürün olacak. 

Moshos Garden Grande tonik

Moshos Garden Grande Soothing Toner, içerdiği doğal bitki özleri ve çiçek suları ile cildin sakinleşmesine ve nemlendirilmesine yardımcı olmayı hedefliyor. Yıpranmış ve hassas ciltler de dahil olmak üzere, tüm cilt tipleri için uygun olduğu belirtiliyor. Yeteri kadar ürünün pamuk ya da ellerimizle cilde uygulanması öneriliyor. Ürün tonik olarak kullanılabileceği gibi, gün içerisinde ihtiyaç duydukça yenilenebiliyor. 

Moshos Garden Grande tonik

Moshos Garden Grande toniği ben sabahları yüzümü yıkadıktan sonra tonik olarak kullandım. Ürünü bir kaç pompa olarak direk yüzüme püskürterek uygulama yaptım, şişenin püskürtme mekanizması oldukça güzel, ürünü eşit olarak dağıtıyor. Ancak, benim gibi ürünü bir süre buzdolabında tutarsanız içerisindeki esansiyel yağlar kristalize olup pompayı tıkayabiliyor. 

Moshos Garden Grande tonik

Moshos'un Acapella toniğini de kullanmış ve şurada yazmıştım. Grande'yi Acapella'dan çok daha fazla sevdim, içerisindeki lavanta çiçeği suyu cildimi inanılmaz yatıştırdı. Sabahları yüzümü yıkadıktan sonra cildim kıpkırmızı olur, bu durumu rahatlattı ve nemlendiriciye hazırladı. Kullandığım en iyi toniklerden biriydi ve marka ülkemizden çekilmeseydi eşimin lavanta kokusundan nefret etmesine rağmen ürünü yeniden alacaktım. 

Moshos Garden Grande tonik

Aktif içeriklerinde lavanta çiçeği suyu, papatya, aloe vera, gül suyu ve hyaluronik asit bulunan Moshos Garden Grande Soothing Toner; aynı zamanda gliserin, at kestanesi çekirdeği ve yeşil çay gibi bitkisel içeriklere sahip... Bu içeriklerin tamamı organik sertifikalı ve Grande tonik paraben, bht, alkol, silikon, mineral yağ gibi hiç bir zararlı madde içermiyor

Moshos Garden Grande tonik

Açıldıktan sonra 6 ay kullanım ömrü bulunan Moshos Garden Grande Soothing Toner, vegan bir ürün ve marka hayvan deneyi yapmıyor. Plastik şişesi oldukça sağlam ve 150 ml ürün içeriyor. Kullandığım süre içinde çok memnun kaldığım ve tekrar alamayacağıma üzüldüğüm Moshos Garden Grande Soothing Toner ve markanın tüm ürünlerine umarım yeniden ulaşabilme şansımız olur.

Sevgilerimle... 

4 yorum:

  1. Bu toniği Kübra'nın blogunda görmüştüm, içeriği çok güzel ve toniklerim bittiğinde almayı düşündüğüm ürünlerin başındaydı - hele de bu yazıdan sonra! Ülkemizden çekilmesi üzdü :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok başarılı bir üründü bu Fulya'cım ama malesef uzunca bir süre ulaşamayacağız gibi duruyor.
      Çok sevgiler <3

      Sil
  2. Keşke merkezi taşıyıp sizi için ürünleri Türkiye'ye göndermeye devam etselerdi. Ama stratejik olarak marka beni yine şaşırtmadı diyeyim :) Umarım buna denk başka ürünler bulursun, çok sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başak'cım markanın yönetimi hakkında seninle tamamen aynı fikirdeyim, biliyorsun. Ancak, ürünleri aşırı güzel ve gitmeleri beni üzdü. Hatta, biz ülkeden çekileceğiz diye önceden duyuru yapma zahmetinde bile bulunmadılar; kullanıcıları ürünlerini yedekleyemedi :D İyi günler deyip, pat diye gittiler :D
      Elimde kullandığım tonikler var, zaten iyi tonik bulmak da artık güç değil. Kendime yakın zamanda cildimi irrite etmeyecek kil maskesi bulmam gerekecek. O konuda da, desteklerini isteyeceğim tabi ki!
      Öperim <3

      Sil