Missha Bee Pollen Renew Special Kit (Doğal Sabun ve Serum/Ampul)

Nisan 24, 2019 4 Comments A+ a-

Merhaba...

Missha bir süre önce "Polenle gelen kusursuz güzellik" sloganıyla bir cilt bakım serisi piyasaya çıkarttı. Bal kokusuna olan tutkumun getirdiği kaçınılmaz bir merakla, kendimi markanın online sitesinde buldum. Ürünlerin tam boylarının fiyatları oldukça yüksek, dolayısıyla memnun kalıp kalmayacağıma emin olmadığım ürünlere büyük meblağlar yatırmadan önce, içerisinde seyahat boy ürünlerin bulunduğu Missha Bee Pollen Renew Special Kit'i satın almak istedim. Dolayısı ile, bu yazı ürünler hakkında ilk izlenimlerimden oluşacak.

Missha Bee Pollen

Missha Bee Pollen cilt bakım ürünleri, markanın Time Revolution ana serisinin altında piyasaya sürüldü. Bee Pollen cilt bakım serisi, yıpranmış ve neme ihtiyaç duyan ciltleri taze, canlı ve pürüzsüz bir görünüme kavuşturmayı hedefliyor. Tüm yaş grupları için uygun olan bu seri arı sütü ve propolis özleri içeriyor.

Missha Bee Pollen

Missha Bee Pollen Renew Special Kit; temizleyici olarak el yapımı tam boy sabun, 10 ml Bee Pollen Renew Ampouler ve 10 ml Bee Pollen Renew Cream'den oluşuyor. Bu miktardaki ürünler bana sadece akşamları kullanarak 2 hafta yettiler. Bu süre, böyle iddialı vaadleri olan ürünler hakkında kesin görüşe sahip olmak için yeterli değil ancak; bu kiti satın alarak ürünleri uzun vadeli olarak kullanmak isteyip istemeyeceğinize net şekilde karar verebilirsiniz. Ben, serinin kağıt maskesini de siparişime ekleyerek daha fazla fikir sahibi olmak istedim. Bu ürünler haricinde, Bee Pollen cilt bakım grubunda bir de nemlendirici yüz spreyi var. Ürünleri anlatmaya uygulama sırasına göre başlayacağım ve bu yazıyı ikiye böleceğim. Bugün serinin doğal sabunu ve serum/ampulünden, yarın da nemlendirici ve kağıt maskesinden bahsedeceğim.

Missha Bee Pollen

Bee Pollen Renew Handmade Soap:

Beyaz renkli, tekerlek biçiminde bu yüz yıkama sabunu 100 gr ağırlığında ve kitten tam boy olarak çıkıyor. İçeriğinde hindistan cevizi yağı, makademya fındığı yağı, kayısı çekirdeği yağı, zeytin çekirdeği yağı, japon kamelyası çekirdeği yağı, jojoba yağı, shea yağı gibi doğal yağlar bulunuyor. Bu yağlardan elde edilen baz hibrit yöntemi ile oluşturuluyor. Hyaluronik asit, bal ve propolis de içeren bu sabun tamamen doğal içeriğe sahip... Cildi nemlendirip rahatlatarak yoğun ve yumuşak köpüğü ile mükemmel şekilde temizlemeyi vaadediyor. Islak cilde masaj yaparak uygulanıp durulanması öneriliyor.

Missha Bee Pollen

Bee Pollen Renew el yapımı sabunun oldukça belirgin bir çiçek kokusu var. Çok kolay köpürüyor ve gerçekten yumuşacık bir köpüğü var. Ben akşamları makyajımı temizledikten sonra, ellerimin arasında köpürttüğüm sabunu cildime masaj yaparak uygulayıp iyice duruluyorum. Genel olarak sabunları göz çevreme değdirmediğim için, bu sabunu da göz çevremde hiç kullanmadım. Sabunu yüzüme uygularken yumuşak yapısı ile gerçekten konforlu bir his veriyor ve duruladıktan sonra klasik sabunlar kadar cildimi kurutmuyor. Yine de, benim çok kuru ve hassas cildimi gerginleştirdiği ve yüzümü durular durulamaz nemlendirici bir ürün uygulama ihtiyacı hissettiğimi söylemeliyim. Bence bu sabun çok kuru ciltleri pek memnun etmeyebilir fakat, cildimi gerçekten güzel temizliyor.

Missha Bee Pollen

Bee Pollen Renew Ampouler:

Glowpick 2018 Tüketici Güzellik Ödülleri Yarışması'nın esans dalında kazananı olan bu ampul, yıpranmış cildi yenilemeyi ve cildi nemlendirmeyi vaadediyor. Cildi aydınlatmayı, cilt duvarını yenilemeyi ve cildi yatıştırmayı hedefliyor. İçeriğinin %42'si arı poleni ekstresi olan bu ampülün tam boyu 40 ml ve tonikten sonra yeterli miktarda cilde uygulanması öneriliyor.

Missha Bee Pollen
Missha Bee Pollen

Damlalıklı bir şişede satılan Bee Pollen Renew Ampouler'ın oldukça yapışkan bir yapısı var. Beyazımsı bir renge sahip bu ürün jel formunda ve oldukça yoğun bir yapıya sahip... Ben her akşam cildimi temizleyip tonikledikten sonra bir damlalık kadar ampülü parmaklarımın arasında ısıttıktan sonra tüm cildime uyguladım. İlginç şekilde, bu ampul cilt tarafından hızlı emiliyor ve tamamen emildikten sonra o yapışkanlığı kayboluyor.

Missha Bee Pollen

Bee Pollen Renew ampul cildimi gerçekten anında parlak ve aydınlık gösteriyor. Cilt dokusunda da, bir düzelme sağladığını söyleyebilirim, özellikle kuru ve çatlak görüntüyü toparlıyor. Bu serumun hafif bir yapısının olmadığı ve her cilt tipiyle anlaşabileceğinden pek emin olmadığımı da eklemeliyim ama çok kuru ciltler sevecektir.

Missha Bee Pollen
Missha Bee Pollen

İlk aktif içeriği polen ektresi olan Bee Pollen Renew Ampouler; gliserin, silikon, niacinamide, ve panthenol barındırıyor. İçerik listesinde farklı oranlarda üç çeşit silikon var ve bununla birlikte listenin sonlarına doğru olsa da ayçiçeği yağı, lavanta yağı, seramid, kakao yağı, bal ektresi ve shea yağı gibi maddeler de içeriyor. Paraben, bht, mineral yağ ve etil alkol içermiyor.

Missha Bee Pollen

Missha Bee Pollen Renew Special Kit, benim satın aldığıma pişman olmadığım ve merakla deneyimlediğim bir cilt bakım seti oldu. Bu serinin beni mest edercesine bal kokacağını hayal etmiştim ama serinin her ürünü aslında polen kokuyor. Bir çeşit çiçek harmanı gibi olan bu kokuyu herkes sevmeyebilir ancak, ben cilt bakım ürünlerimin parfüm kokmasındansa böyle içeriklerinin kokmasını hep tercih ediyorum. Bu seri, kullandığım 2 haftalık süre boyunca cildimde sivilce, beyaz nokta gibi sorunlar yaratmadı, cildimi rahatlattı fakat, bence her yaş grubuna uygun değil. Özellikle 25 yaş altı kimseye önermem ve cilt tipine, durumuna göre bence ürünler ağır da gelebilir. Böyle kitler, bu durumları deneyimlemek için şahaneler!

Missha Bee Pollen

Bunların haricinde kişisel bir kaç yorumumu da yarın ki yazıya ekleyip, bu diziyi tamamlamayı planlıyorum.
Missha Bee Pollen Renew Special Kit ve Bee Pollen serisini Missha mağazalarından ve markanın online sitesinden inceleyebilirsiniz.

Sevgilerimle...

4 yorum:

  1. Bal kokmaması senin adına beni üzdü ama gerçekten deneyimlemek için süper bir kit olmuş! Benim cildime bir miktar fazla geleceğini tahmin ediyorum; ama, cildimin aşırı kuruduğu bir dönem olursa aklımda olsun! Yarınki yazıyı merakla bekliyorum, çok öpüyorummm!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başak'cım bal kokmayarak beni de hayal kırıklığına uğratsa da, ürünleri denemiş olmaktan da memnunum. Bu kit sayesinde merakımı gidermiş oldum.
      Bu seri gerçekten çok kuru ciltleri mutlu edecektir ama umarım senin böyle ürünlere hiç ihtiyacın olmaz, ışıl ışıl görünmeye devam edersin.
      Kocaman öpüyorum <3

      Sil
  2. Serumun testerlarını Missha saolsun bir alışverişim sırasında göndermişti, birkaç gece uyumadan önce denedim ve sabah uyandığımda o kadar güzel bir ciltle uyandım ki anlatamam♥ çoook güzel bir serum bence ama yaşım gereği sanırım sizin de bahsettiğiniz gibi düzenli olarak kullanmak isteyeceğim bir ürün değil bu.

    Ama gerçekten performansı çok güzeldi, çok beğendim:)
    Güle güle kullanın, sevgiler♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Serumun etkisi gerçekten güzel Kübra'cım ama senin gibi genç bir cilde sahip biri için düzenli kullanımda fazla gelebilir.
      Deneyip beğenmiş olmana çok sevindim.
      Teşekkür ederim, çok sevgiler. <3

      Sil