Bitirdiklerim: Ocak-Şubat-Mart 2017

Mart 24, 2017 33 Comments A+ a-

Merhaba...

Ürün bitirme performansım açısından 2017 yılına gerçekten kötü başladım. Normalde bir ayda dolan "bitenler" kutum, bu sefer üç ayda doldu. Bunda, sene başında çok fazla yeni ürün açmak durumunda kalmamın etkisi olduğu gibi; genel isteksizliğimin payını da göz ardı edemeyeceğim. Üç ayda, buna da şükür, deyip çöplerimi anlatmaya başlıyorum.


https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Üç aylık bitirdiklerimin, aile fotoğrafı yukarıdaki gibi... Hepsinden kısa kısa bahsedip, daha önce yazısını yazdıklarımın linkini de ayrıntılı düşüncelerimi merak edenler için ekleyeceğim. 


https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Schwarzkopf Bonacure Moisture Kick Şampuan: Bu nem yükleme şampuanının saç boylarımdaki etkisini çok sevdim ancak, saç diplerime değdiremediğimden tam performansını göremediğimi düşünüyorum. Yazısı burada.

Thalia Wheat&Honey Saç Dökülmesine Karşı Şampuan: Temiz içerikli, çok memnun kaldığım bir şampuandı. Şu anda markanın başka bir şampuanını kullanıyorum. Bu şampuanın yazısı ise, burada

Klorane Mangolu Şampuan: Bu şampuanın yazısı gelecek. Ben bu mangolu seriyi birlikte kullandım. Şampuanı saç diplerime değdiremedim ve sadece yağ maskeleri yaptığımda saçımı arındırmak için kullandım. Muhteşem koktuğunu söylemeliyim. 

Burt's Bees Bebek Şampuanı: Deneme boy bu ürünü, fırçalarımı temizlemek amaçlı kullandım. 


https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Yves Rocher El Peelingi: Çok sevdiğim ve bittikçe satın aldığım bir peeling... Yazısı burada

Arko Nem Duşta Vücut Kremi: Nivea ile birlikte kullanıyorum. Bence bu çeşidinin, Nivea'dan çok farkı yok. Hangisini bulursam onu satın alıyorum. Yazısını yazacağım.

Klorane Mangolu Saç Kremi: Uzun zamandır kullandığım saç kremleri arasında, en memnun kaldığım üründü. Saçlarımı çok güzel yumuşattı ve muhteşem kokuyor. Şampuanıyla birlikte yazısını yazacağım.

Urban Care Biotin&Keratin Saç Bakım Maskesi: Bu serinin övgüsünü çok duymuştum. Benim saçlarımda beklediğim etkiyi göstermedi ya da ben beklentimi çok yüksek tutmuş da olabilirim. Kullandığım diğer saç maskelerinden pek farkını görmedim ama asla kötü bir ürün değil. 

Nivea Men Silver Product: Eşimin kullandığı deodorant... Bundan evde iki tane daha var, eşim zamanında stok yapmış resmen. Alüminyum içerdiğinden, evdekiler de tükenince tekrar alınmayacak.

Isana Saç Bakım Kürü: Bu ürünü Almanya'dan satın almıştım. Tek kelimeyle bayıldım. Minik poşetlerde satılan bu saç maskesi; silikonsuz, içeriği gayet güzel ve tek bir tanesi 3-4 kez kullanılabiliyor. Ülkemizde satılıyor mu, bilmiyorum, buradaki Rossmann'da hiç görmedim ama kardeşimden isteyeceğim. 0,45 euro gibi çok uygun bir fiyatı vardı.

Davines Detoxifying Scrub Shampoo: Bu testerdan da çok memnun kaldım. Bu şampuan saç derisindeki pullanmaları gidermek ve saç derisini rahatlatmak için peeling taneleri içeren, çok ferah bir kokusu olan bir ürün... Saç derisindeki pütürlenmeleri güzel temizliyor ancak, yapısı tanecikli olduğundan arındırması biraz zordu. İhtiyaç halinde kullanmak için, elimin altında bulundurabilirim.


https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

HC Care Brightening Foam Cleanser: Bu zamana kadar kullandığım en iyi köpük temizleyicilerden biriydi. Üstelik çok da bereketliydi, üç ay boyunca kullandım. Yazısı burada.

Himalaya Herbals Köpük Temizleyici: Bu temizleyiciyi de çok sevdim. Yaz aylarında cildimi hiç rahatsız etmeden güzel temizlemişti ancak, benim göz kapaklarıma değdiği an egzamaya sebep oluyor. Bu yüzden tekrar satın almayacağım. Karma/yağlı ciltliyseniz denemenizi öneririm. 

Biotherm Makyaj Temizleme Yağı: Bu zamana kadar kullandıklarımın en iyisi değildi ama  temizleme performansı gayet iyi. Yazısı burada.

Clinique City Block Purifying Charcoal Cleansing Gel: Bu kömürlü yüz temizleyiciyi ben sevdim. Gerçekten yumuşacık bir yapısı var, güzel de temizliyor. Elimdeki temizleyiciler bir gün biterse, tam boyunu satın alabilirim. 

Lancome Bi-Facil Göz Makyaj Temizleyicisi: Kesinlikle favorim... Bir bu, bir de Clinique take the day off çift fazlı göz makyaj temizleyicilerinin bence en iyileri... Bu tarz ürünleri günlük kullanımda artık hayatımdan çıkarıyorum, makyaj temizleme yağları tek başına bence hepsinden daha iyi ancak, kendi kategorisinde Bi-Facil'in yeri bende ayrıdır.

Nivea T Bölgesi Temizleyici Bantlar: Bu bantları en çok eşim kullanıyor ve Nivea'dan gayet memnun.

Rival de Loop Clear-Up Strips: Bu üründen üç tane bant çıkıyor. Alın, burun ve çene için kullanılabiliyorlar. Paketteki üç bantın da birbirinden farkı yok, her bölge için ayrı bir bant formüle edilmemiş. Bence sıradandı. 


https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Yves Rocher Çok Kuru Ciltler İçin Yulaf Özlü Vücut Losyonu: Bu losyonun nem vermesi çok güzel, verdiği nem kalıcı... Fakat benim cildimde yapış yapış bir his bıraktı, çok zor kullandım. Yazısı gelecek.

HC Care Anti-Wrinkle Nemlendirici: HC Care ürünleri içinde denediklerim arasında benim cildimin anlaşamadığı tek ürün buydu. Bana çok ağır geldi. 

Dior Hydra Life Göz Kremi: Bu zamana kadar kullandığım en iyi göz kremiydi. Bittiği için hala yastayım çünkü, göz altı morluklarım geri geldi. Mutsuzum resmen. Keşke hiç bitmeseydi ya da biraz daha uygun fiyatlı olsaydı. Yazısı burada.

Diadermine Lift+ Superfiller Serum: Çok memnun kaldım, ilk indirimde tekrar satın alacağım. Olgun ciltler için, gerçekten market ürünleri skalasında çok güzel bir serum... Yazısı burada.

Clinique Pep-Start Göz Kremi: Bu seyahat boyundan bir tüp daha kullanıyorum. Onu da bitirip detaylı yazısını yazacağım. Şu anda fikirlerim Onur ile aynı... Okumak isterseniz yazısına buradan ulaşabilirsiniz. 


https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Pure Beauty White&Bright Kağıt Maske: Bu maskeyi ben 5'li paket olarak satın almıştım. Diğer dördünü de kullanıp yazısını yazacağım. Beyazlatma etkisini ilk kullanımda görmek mümkün değil ancak, nem vermesi benim çok kuru cildim için, tam bir günü idare edecek kadar iyi değil.

Blueberry Ampoule Mask: Bu maske beni akşamdan sabaha kadar idare etmişti. Yeniden alabilirim.

Skin Guardian Aqua Step Total Facial Mask: Limonian'dan satın aldığım bu maskeyi beğendim. Elimde başka bir çeşidi daha var, onu da kullanınca yazılarını yazacağım.

Sebamed Hyaluron Complex&Coenzym Q10 Maske: Bu maskeye bayıldım. Lifting etkisi gerçekten çok iyi... Bir poşet bana dört kullanımlık yetti. Çok beğenince ikincisini Başak'cığıma gönderdim, yorumunu merak ettiğim için. Almanya'dan satın almıştım ve kardeşimden tekrar isteyeceğim.


https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Parmex Aseton: Sürekli satın aldığım, beğendiğim bir aseton...

Colgate Hassasiyete Pro-Çözüm Diş Macunu: Biz bunu pek sevemedik. Bir setin içinden çıkmıştı.

Splat Ultracomplex Diş Macunu: Splat diş macunları arasında, denediklerimiz arasında performansı bizim için en zayıf olanıydı. Hala aromatheraphy ve blackwood favorimiz...

Signal Diş Macunu: Fena değildi.

Femfresh İntim Jel: Ben bu tarz ürünleri kullanmıyorum. Fırçalarımı yıkamada kullandım.

Benri Bebekler İçin Islak Mendil: Makyaj masamda sürekli bulunduruyorum. Belli bir marka tercihim yok, Benri de gayet işimi gördü.

Isana Snow White Sıvı El Sabunu: Bunun kokusu şahane! Yenisini açtık bile... 

Benim üç aylık bitenlerim bunlardı. Dilerim senenin kalanı daha iyi geçer. Buraya kadar okuduysanız çok teşekkür ederim. Umarım içlerinde aynı fikirde olduğumuz ürünler vardır.

Sevgilerimle...

33 yorum:

  1. Sen bunlara az diyorsun ama bence gayet başarılı 😘 Bitenler yazılarını çok seviyorum 😍 Ben en çok klorane şampuanı merak ediyorum 🤗

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genel olarak bu kadar ürünü daha kısa sürede bitirirdim ama bu sene böyle gidiyor :) Çok teşekkür ederim, bu yazıları okumayı ben de çok seviyorum ve faydalı buluyorum :) Klorane şampuanı saç kremiyle birlikte haftaya yazacağım :) Çok öpüyorum Yasemin Hanımcım <3

      Sil
  2. Ohh ne güzel bitenler yazısı olmuş, mis gibi! Öncelikle, Sebamed maskeyi kurumasın diye daha açmadım ama çok merak ettim şimdi! Dermalogica bitince açacağım, aşırı merak!
    Isana Snow White el sabunundan ben de aldım, allahım o nassıl güzel koku yaa, deliriyorum resmen!
    Isana saç maskesi ilgimi çekti. Rossmann'dan bir bakayım. Olmadı, Mayıs'ta Avusturya'ya gittiğimde rastlarsam hepimize alırım :)
    Yenilerini güle güle kullan, öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başak'cım ben Sebamed maskeyi cidden çok beğendim, umarım aynı etkiyi görebiliriz. Çok merak ediyorum ne düşüneceksin diye :)
      Isana el sabunlarını bir senedir kullanıyoruz, snow white cidden harika kokuyor!
      Saç maskesi sanırım burada yok, ben geçen baktım bulamadım. Mayıs'ta sen bulabilirsen ya da kardeşim gelirken alırsa hepimize süper olur :)
      Çok teşekkür ederim, öpüyorum <3

      Sil
  3. Blanacım HC köpüğü nasıl bitirdin sen öyle benimki daha yarıya gelmedi bile 😟😟 klorane şampuan ve maskeleri ben de severim çok başarılı bence sevgiler canım 😘😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aralıktan beri kullanıyorum köpüğü İrem'cim, bir de hunharca kullanmış olabilirim, çok yumoştu :D Klorane şampuan sls içerdiğinden ben doya doya kullanamadım ama saç kremi ve maskesini çok beğendim :) Sevgilerimle... <3

      Sil
  4. Blana'm Klorane şaç kremi oldukça ilgimi çekti. Hem gayet de güzel bitirmişsin kendine laf etme :)) Çok öpüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gökçe'm haftaya Klorane şampuanı ve saç kremini yazacağım :) Çok teşekkür ederim :) Kocaman öpüyorum <3

      Sil
  5. Makyaj temizlemek için favori bir ürününüz var mı ya da hangi yağ? Klorane'in saç kremini ben de merak ettim, boyalı saçlarımı yumuşatırsa ne güzel olur. Darısı bitiremediklerinize :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Makyaj temizlemede bir süredir makyaj temizleme yağları kullanıyorum. Açıkçası, elimdeki diğer temizleyicileri bitirip, bundan sonra da sadece yağ kullanacağım, şiddetle de tavsiye ediyorum. The Body Shop'un sıvı formdaki temizleme yağına bakabilirsiniz, blogda yazısı da var. :) Klorane mangolu saç kremi boyalı saçlarınızı yumuşatabilir, benimkileri yumuşacık yaptı, saçlarım röfleli. Çok teşekkür ederim, sevgilerimle...

      Sil
    2. Kesinlikle bakacağım, çok teşekkürler :)

      Sil
  6. gitsin eskiler gelsin yeniler :)

    YanıtlaSil
  7. El peelingini ben de merak ediyorum bakayim ona.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben çok seviyorum Derya'cım, cidden işe yarıyor :)

      Sil
  8. Çok güzel şeyler bitirmişsin.O zaman gelsin yenileri ::D

    YanıtlaSil
  9. Dior daha uygun olsa da alabilsek rahat rahat :( seninle birlikte aklıma girdi, imkan bulduğum ilk an alıcam kesinlikle <3 Ellerine sağlık can arkadaşım benim <3 Çok öpüyorum seni <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dior bitti diye hala yastayım ben :) İlk fırsatta ben de tekrar alacağım Gonca'm :) Çok teşekkür ederim canım benim, kocaman öpüyorum <3 <3

      Sil
  10. Bence gayet güzel bir performans Blanacığım. UrbanCare’in bir saç spreyi dışında ürünlerinden pek memnun kalmadım. Onlar da benden memnun değiller heralde hep görmezden geliyorlar Daviness’den deneyip beğenmediğim ürün olmadı ama fiyatları malum  Clinique Pep-Start ‘ı çok merak ediyordum, yazını bekliyorum. Limonian maskelere ben de bu hafta başlıyorum bakalım nasıllar  Bol ürün bitirmeceler öpüyorum çok

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Nilgün'cüm :) Urban Care'i ben de bir hevesle aldım, herkes öve öve bitiremiyordu ama ben ekstra bir özelliğini gözlemlemedim kendimde. Davines arındırıcı şampuanı senelerdir kullanıyorum, bir de karabiberli bir şampuanları var çok güzel... Cidden marka çok iyi bence de ama dediğin gibi fiyatları yüksek... :) Pep-Start'ı bitirmek üzereyim ikincisini, yakında yazarım sanırım. Fakat çok heveslenme diyeyim şimdiden :) Limonian maskeyi beğendim ben, sen ne düşüneceksin merak ediyorum :) Çok çok öpüyorum <3 <3

      Sil
  11. Aile fotografına bayıldım 😂😂😂 belli bir bütçe ayırıp ve uzun uzun keyifle kullanıp ürünleri bitirebilmek ve üstüne aynı ürünü defalarca kullanabilmek için listeye almak candır valla :) ama deneme yanılmaya zaman bütçe yürek yoksa bu işin üstadından bitenler yazısı daha bir candır :)))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Feray :) Cilt bakımı hepimiz için önemli, bitirip yenilemek de keyifli oluyor benim için :) Kocaman öpüyorum <3

      Sil
  12. 3 aylık sürede bitenler hiç de az değilmiş ;)
    Himalaya yüz yıkama köpüğünü merak ediyordum ama egzamayı duyunca kaçarak uzaklaşmaya karar verdim. Bi-facil göz makyaj temizleyicisini tek geçerim ben de. Ona en yakın performansı Yves Rocher'de buldum, denemediysen henüz aklında olsun canım.
    İnşallah bu yıl hepimiz bir sürü ürün bitirip, şekerim bana da ürün dayanmıyor ne çabuk bitiyor diye dertleniriz :)))
    Çok öpüyorum seni..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canımcım :)
      Himalaya köpüğü çok sevdim ama işte gözüme azıcık değdiği anda perişan olduğum için hep yanaklarımda kullanıp bitirdim.Kuru ciltlilerin tedbirli olması lazım bence, yoksa ürün güzel...
      Yves Rocher'i ben de çok beğeniyorum, ambalajıyla beraber formülünü de değiştirmişler diye duydum umarım doğru değildir.
      İnşallah öyle olur, bol bol ürün bitirdiğimiz bir sene olur :)
      Kocaman öpüyorum <3 <3

      Sil
  13. Ausem, Klorane şampuan ve saç kremi haftaya burada olacak :)
    Davines detoxfying şampuanı ben de alıp arada kullanmayı düşünüyorum çünkü etkisini tek kullanımda bile çok beğendim. Düzenli olarak bakım gibi kullanılırsa kesin faydalı olur bence :)
    O maske güzelmiş, bir de başka bir çeşidi var, onu da bulsam deneyeceğim. :)
    Ben de senin bitenlerini bekliyorum :) Teşekkür ederim canımcım, öpüyorum <3

    YanıtlaSil
  14. 3 ayda demişsin ama daha ne yapmayı planlıyordun merak ettim yayınını okurken Blanacım :) Bir kere çok çok iyi bir performans, ben yerlerdeyim bir de PP yapıyorum :(((
    Klorane şampuanı merak ettim, bir deneyeceğim :)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim İlknur'cum :) Ama ben bu miktarı 1,5 ayda bitiriyordum resmen :D Ben de pp de sana yetişecektim güya ama o kadar bir isteksizlik var ki üzerimde, olmadı yani.
      Sevgilerimle...

      Sil
  15. Blanam gayet güzel performans göstermişsin, benim bitirdiklerim seninkinin yarısı dahi değil yani.Dediğin gibi yeni yılda yeni ürün açmanın etkisi çok fazla,ilerleyen aylarda bitenlerimiz çoğalır umarım. Klorane saç kremini oldukça merak ettim, yazını bekliyor olacağım.
    Öpüyorum kocaman!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Zeynuşum :) Hem yeni ürün açma hem de içimdeki isteksizlik yüzünden kaplumbağa gibi ilerliyorum resmen. Umarım ki, ilerleyen aylarda daha iyi performans gösteririz. :) Yazılar sanırım yarın yayınlanacak :)
      Kocaman öpüyorum <3 <3

      Sil
  16. Blana'mmm yine hariika ürünler bitirmişsin :)) Urban Care saç bakım maskesini aldım henüz kullanmadım ama merak ettiklerim arasında güzelliğim :) Gelsin yeni ürünler öyleyse, çok öpüyorum güzel gözlümmm <3 :)

    YanıtlaSil