Farmasi All In One Bb Krem

Mart 06, 2017 23 Comments A+ a-

Merhaba...

Farmasi ürünlerini uzun zamandır merak ediyorum. Özellikle, çok beğenilen bb kremleri markanın en çok denemek istediğim ürünüydü. Bu bb kremi en sonunda deneme şansı buldum ve üç haftadır kullanıyorum.

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Farmasi bb krem, gözenekleri tıkamadan cilt kusurlarını kapatmayı, içeriğindeki macadamia yağı ile cildi nemlendirmeyi vaadediyor. B3 vitamini ve yulaf özü içeriyor; bu sayede cilde doğal bir parlaklık vermeyi ve cildi onarmaya yardımcı olmayı hedefliyor. Spf 15 güneş koruması içeriyor.

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Farmasi bb kremin ince bir yapısı var. Cildimde ağırlık yapmıyor. Uygulanması kolay, cildime çok kolay oturuyor ve doğal bir bitiş sağlıyor. Bu bb kremi kullanırken, ten makyajımı daha hızlı tamamlayabiliyorum, çünkü cildimle hızlı bütünleşiyor. Çok kuru ciltli olduğum için genellikle makyajımın en çok zaman alan kısmı, ten ürünlerini cildime yerleştirmek... Fakat, Farmasi bb kremde bu sorunu yaşamıyorum. Bb kremin formülünü gerçekten çok beğendiğimi söylemeliyim.

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Ürünün kapatıcılığı bence, bir bb kreme göre gayet başarılı... Azdan ortaya bir kapatıcılığı var ve çok belirgin sivilce/yara izleriniz yoksa, günlük olarak yeterli geleceğini düşünüyorum. Cildimin renk eşitsizliğini dengeliyor, kızarıklıklarımı ve hafif kusurlarımı kapatıyor. Nemli süngerle sadece renk eşitliği sağlarken, fırça ve ya parmaklarımla uyguladığımda daha yüksek kapatıcılık elde edebiliyorum. Ürün, istenirse kat kat uygulanmaya da izin veriyor.

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Benim cildimde tüm gün kalıcı olan Farmasi bb krem, ben çıkartana kadar yüzümde kalıyor. Hafif, çiçeksi bir kokusu var ancak, uyguladıktan sonra kokuyu almıyorum.
Ürünün cilde doğal bir parlaklık verdiği iddiasına katılıyorum. Islak veya mat bir bitişi yok. Doğal ve aydınlık bir görünüm sağlıyor. Normal ve kuru ciltler bence tek başına rahatlıkla kullanabilirler, yağlı ciltlerse pudrayla sabitleme ihtiyacı hissedebilir. Ben bb kremin altına aydınlatıcı bir baz kullanmayı da, bb kremi bir yüz yağı ile karıştırarak uygulamayı da sevdim. Çünkü, benim kupkuru ve mat cildim için, ne kadar parlak o kadar iyi! Ürünün likit aydınlatıcı ve ya yağlarla karıştırıldığında yapısı bozulmaması ve bu ürünlerle güzel uyum sağlaması da sevdiğim özelliklerinden biri...

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Farmasi bb kremin bendeki rengi, light to medium... Sanırım, bir de medium to dark çeşidi var. Bu bb kremin bence tek kusuru da, bu... Keşke, renk skalası daha geniş olsaydı ve daha açık bir tonu da bulunsaydı. Ne yazık ki, bendeki en açık rengi olmasına rağmen, benim çok beyaz tenime koyu geliyor. Yine de, benim gibi Mac Nc10-15 aralığındaki kadar beyaz tenli değilseniz size uyacaktır. Bu tonu, dağıttığımda, fotoğrafta göreceğiniz gibi bende de çok fazla sırıtmıyor. Boynuma da uygulayarak kullanıyorum.

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Farmasi All In One Bb krem, 50 ml plastik bir tüpte satılıyor. Çoğu bb kremin 30 ml olduğunu düşünürsek, oldukça bereketli bir ürün... Bir nohut tanesi kadarı, benim tüm yüzüme yetiyor.
Bu ürün; macadamia yağı, yulaf özü, argan yağı ve ipek proteini içeriyor. İpek proteini cildin kurumasını engellediğinden, gün içinde ekstra kuruluk hissetmiyorum. Bb krem aynı zamanda kolajen içeriyor. Silikon ve parfüm de içeren bu ürün, paraben içermiyor. Bende sivilcelenmeye ve herhangi bir alerjik soruna sebep olmadı.

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Sahip olduğu spf 15 güneş korumasının yazın tek başına yeterli gelmeyeceğini düşündüğüm için, güneşli havalarda bir güneş kremiyle birlikte kullanacağım Farmasi All In One Bb Krem'in, açıldıktan sonra 12 ay kullanım ömrü var. Kutusunun üzerinde üretim tarihini de okuyabiliyoruz ki, bu benim önem verdiğim bir ayrıntı. Ayrıca, Farmasi bir Türk markası...
Farmasi ürünlerine instagram üzerinden @farmasicana hesabının sahibi Cana Hanım ile iletişime geçerek sahip olabilirsiniz. Bu güzel bb krem için, kendisine çok teşekkür ediyorum.

Sevgilerimle...

23 yorum:

  1. sanırım en sevdiğim BB krem formülü Farmasi'ye ait bu rengini değil de mor olanı kullanıyorum ben çok başarılı ve gerçekten de oldukça kapatıcıdır.. güle güle kullan canım sevgiler :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bendeki de, iki katta gayet iyi kapatılcılık olarak; mor olanı daha yüksek olabilir. Yapısını çok beğendim İrem'cim, gerçekten tahminimden çok daha başarılıymış :) Teşekkür ederim, öpüyorum <3

      Sil
  2. estee nin BB sini kullanıyorum bitince bunu deneyeyim
    günlük makyaj için bence ideal

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Günlük olarak gerçekten güzel bir bb krem :) Sevgilerimle...

      Sil
  3. Bendeki koyu rengiydi Blana'm o yüzden anneme verdim ama yapısına bayılmıştım. Tam istediğim görünümü veriyor bu bb krem.

    Çok güzel anlatmışsın canım, kocaman öpüyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bendeki en açık ton olmasına rağmen koyu geldi Gökçe'm fakat yapısı çok çok başarılı... Çok teşekkür ederim, öpüyorum çok <3

      Sil
  4. Gerçekten çok başarılı çok severek kullanıyorum 👌🏼💕

    YanıtlaSil
  5. Farmasi BB en çok merak ettiğim ürünlerden ama bitmeyen stok olunca bir türlü alıp deneyemedim. İnşallah birgün alıp deneyeceğim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bitmeyen stok sorunum yüzünden ben de deneyemiyordum :) İyi ki, bir fırsat bulabildim diyorum :)

      Sil
  6. Sırf bu bb kremi merak ettiğimden güvenilir bir satış danışmanı arıyordum Blana'mmm ve yazın ilaç gibi geldi. :) Bu arada benim cilt rengimde çok açık cilt rengime uyar mı diye tereddüt ettim. Ellerine sağlık güzel gözlümmm, öpüyorum çook <3 :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cana Hanım yardımcı olacaktır Mary'im, istersen :) Eğer Mac'de 20-25 numara gibiysen rahatlıkla olacaktır, diye tahmin ediyorum canım :) Çok teşekkür ederim, öpüyorum <3

      Sil
  7. Farmasi nin bu B kremini çok duydum almak istedim yakında bir Farmasi temsilcisi bulamadım gidip Gosh marka bir BB krem aldım.
    Çok fazla fondöten kullanıyorum ve gerçekten gereksiz cildimi yoruyorum. BB krem ile ihtiyaçlarımı karşılayacak durumdayım oysa.
    Şimdi senden okuyunca mutlaka bu BB yi almam gerektiğine karar verdim. Bilgi ve paylaşım için çok teşekkür ederim.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Farmasi bb'yi ben de uzun süredir merak ediyordum. Yapısı gerçekten çok güzel ve sizin de seveceğinizi tahmin ediyorum :) Fondötenin yerini pek bir şey tutmuyor ama sık kullanımda ben de cildimizi yorduğumuzu düşünüyorum; bu yüzden günlük olarak iki senedir bb krem kullanıyorum.
      Umarım dener ve beğenirsiniz :)
      Okuduğunuz için çok teşekkür ederim.
      Sevgilerimle...

      Sil
  8. Blana hakikaten daha ilk kullanimda begendim. Ama dedigin gb keske rebk skalasi olsaydi ozellikle bi ton acigi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esra'cım yapısı şahaneymiş, çok beğendim ben de :) Dediğin gibi, bir ton açık seçeneği daha olsaydı keşke...

      Sil
  9. Benim de en sevdiğim BB kremlerden bu Blana'cım. Ten rengime de iyi uymuştu; ama ben senden daha koyuyum zati :) Çok güzel bir yazı olmuş, ellerine sağlık. Öptüm çok!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok çok sevdim Başak'cım :) Keşke, bir açık tonu daha olsaydı. Gerçekten elimden düşüremezdim. Çok teşekkür ederim, öpüyorum kocaman <3

      Sil
  10. Farmasiyi herkes övüyor. Ben de bir kez deneyeyim dedim bb krem hep vazgeçiyorum 😕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Farmasi'nin denediğim tek ürünü bu, Derya'cım; çok beğendim. :) Aslında bb kremler güneş koruması içermeleri açısından da çok kullanışlılar :) Aklında olsun bence :)

      Sil
  11. Ause'm rengi bana olsaydı, tek kullanacağım bb bu olabilirdi. Yapısı cidden çok çok güzel... İki tane renk seçeneği çok az gerçekten...
    Ben de kocaman öpüyorum <3

    YanıtlaSil
  12. Bana koyu kaçıyor BB kremler aldıklarımı da bacaklarıma kullanıyorum yazın.

    YanıtlaSil
  13. Merhaba;
    BB kremi kullanıyorum ve gayet memnunum ayrıca kokusuda muhteşem:)

    YanıtlaSil