HC Care Brightening Foam Cleanser

Mart 20, 2017 24 Comments A+ a-

Merhaba...

İlk izlenimlerimi burada anlattığım HC Care cilt bakım ürünlerini, ürünler hakkındaki düşüncelerim netleştiğinde tek tek yazacağımı söylemiştim. Daha önce yazılarını yazmış olduğum Rejuvenating toniği buradan, yenileyici&aydınlatıcı peelingi ise buradan okuyabilirsiniz. Bugün bahsetmek istediğim ürün olan Brightening Foam Cleanser, cilt temizleme köpüğünü üç ayı aşkın süredir düzenli olarak kullanıyorum. 

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

HC Care Brightening Foam Cleanser, günlük kullanıma uygun bir bir yüz temizleyicisi... Tüm cilt tipleri için uygun olan bu köpük temizleyici; yağ, makyaj ve kiri temizlerken cildin canlı ve yumuşak kalmasına yardımcı olacağını vaadediyor. Cildin doğal nem dengesini korumayı, ciltten fazla yağı arındırmayı ve bu sayede nemlendiricilerin etkisini arttırmayı hedefliyor.
Bir ya da iki pompa kadar ürünü, nemli cilde masaj yaparak uygulamamız ve ürün iyice eriyip ince bir köpüğe dönüşünce durulamamız tavsiye ediliyor.


https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Ben bu ürünü, akşamları, duşta kullanıyorum. Bu tarz pompalı ve/ya köpük temizleyicileri banyoda kullanmayı daha pratik buluyorum. Önerildiği gibi iki pompa köpüğü avucuma alıp yüzüme masaj yapıyorum ve ürün incelince duruluyorum.

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Tek başına tüm makyajı temizlemede benim için yeterli olmasa da, ben günlük yüz temizleyicilerden zaten böyle bir performans beklemiyorum. Hiç bir temizleyicinin tek başına tüm makyajı derinlemesine temizlemesi, bence pek mümkün değil. Ben makyajımı yağlarla çıkarıp, bu ürünü de cildimi makyaj temizleyicinin ve günlük kirin bıraktığı tüm kalıntılardan tamamen temizlemek için, son adımda kullanıyorum. Cilt temizliğinde ve günlük kullanımda oldukça başarılı... Çok hafif ten makyajlarını temizlemek için de deneyebilirsiniz ancak, ürünü göz çevresinden uzak tutmak gerekiyor. Yapısı yumuşacık ve bu köpüğü kullanmak, benim için başlı başına bir keyif... Köpüğün oldukça yoğun ve konforlu bir yapısı var, yazarak ifade edemiyorum ama sürekli yüzümü köpüklemek istediğim doğru. 

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Benim cildim çok kuru, dolayısıyla bu köpük temizleyicinin yağ kontrolü sağlama konusundaki vaadlerini gözlemlemem mümkün değil. Ancak, cildimi kesinlikle kurutmuyor. Vaadettiği gibi, yumuşacık bir cilt sonucu sağlıyor. Yüzüme peeling uyguladığımda cildim hep gerilir; bu temizleme köpüğünü peeling taneciklerini rahatça arındırmak için de kullanıyorum ve peelingin oluşturduğu gerginliği de belirgin şekilde rahatlatıyor. Bunun sebebinin içeriğindeki gliserin olduğunu düşünüyorum. 

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

200 ml, pompalı plastik bir şişede satılan HC Care Brightening Foam Cleanser, SLS ve paraben içermiyor. Gliserin, panthenol (B5 vitamini) ve niacinamide (B3 vitamini), hyaluronik asit gibi cildi nemlendirmeye yardımcı maddeler içeriyor. Bir çeşit PEG ve (içerik listesinin sonunda) parfüm içeriyor. Kokusu çok hafif ve ferah... Bana biraz traş losyonlarını hatırlatıyor. 

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Bu zamana kadar, dört farklı yüz temizleme köpüğü kullanmış biri olarak; dürüst olmam gerekirse, içlerinde en memnun kaldığım ürün HC Care köpük temizleyici oldu. Cildimde kızarıklık, tahriş, kaşıntı gibi olumsuzluklara neden olmadı. Günlük kullanımda cildimi temizleme performansından ve cildimi kurutmamasından çok memnun kaldım.

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

HC Care, hayvanlar üzerinde test yapmıyor ve ürünlerinde hayvansal kökenli katkı maddeleri kullanmıyor. Brightening Foam Cleanser ve markanın diğer ürünlerini buradan inceleyebilir ve satın alabilirsiniz. HC Care ürünleri seçili eczanelerde de satılıyor. Türk markası olması da, bence başlı başına bir tercih sebebi... 

Sevgilerimle....

24 yorum:

  1. Blanacım ben de severek kullanıyorum bu köpüğü hatta favori 3 köpükten biri oldu bence.. güle güle kullan canım .-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok beğenerek kullandım İrem'cim, hatta yeni açtığım köpük temizleyici resmen hayal kırıklığına uğrattı, bu ürün beklentimi bayaca yükseltmiş :) Çok teşekkürler, öpüyorum <3

      Sil
  2. İçeriği de iyi görünüyor Blana'cım, cildimi kurutmayan puf puf köpükleri çok seviyorum! Elimdeki stoklar biterse aklımda olsun ^_^ bu arada, yorum yazma kısmı nispeten daha iyi bugün :) Öptüm çok!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başak'cım içeriği bence de iyi, tercih edilir kesinlikle :) Puf puf, yumuşacık bir köpük ve cildimi kurutmuyor, etkisi çok konforlu... Aklında olsun diyorum :) Yorum yazma kısmının daha iyi olmasına çok aşırı sevindim <3 Kocaman öpüyorum <3

      Sil
  3. Benim de çok sevdiğim bir ürün oldu. Yalnız ben makyaj çıkarma yeteneğini de beğendim diğer temizleme köpüklerine göre.
    Bu arada markanın ürünleri içerisinde peeling favorim. Denemeye devam ettiklerim hatta yeniden aldıklarım var. Bakalım onların performansı nasıl.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kullandığım en iyi köpük, desem olur :) Ben de çok sevdim :)
      Ben markanın toniğini seviyorum en çok ve o peeling de harika gerçekten :) Temizleyiciler konusunda çok iyi iş çıkartmışlar. Sizin de yorumlarınızı bekliyorum :)
      Sevgilerimle...

      Sil
  4. Bu markayı son zamanlarda sık sık duyar oldum, benimde cildim kuru ve jel ürünler iyice kurutuyor köpük ürünlere geçmem lazım, sizde memnun kaldıysanız bunu deneyeyim. ��

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. HC Care cilt bakım ürünlerini yeni piyasaya çıkarttı. Ben bu köpüğü gerçekten çok beğendim, aklınızda olsun :) Sevgiler...

      Sil
  5. Hc ürünlerini sevmeyen yok gibi 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saç ürünlerini denemedim Derya'cım, cilt bakım ürünlerinde de temizleyici grubunu başarılı buluyorum denediğim kadarıyla :)

      Sil
  6. Blana'm Hc oldukça başarılı ürünler çıkartmış okuduğum kadarıyla. Bende şuan farklı bir köpük var ama rahat kullanamıyordum senin yaptığın gibi banyoya alayım, süper fikir :) Çok öpüyorum canımm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pompalı temizleyicileri hep banyoya koyuyorum Gökçe'm, çok pratik oluyorlar. Bu köpüğü çok beğendim, aklında olsun :) Ben de çok öpüyorum <3

      Sil
  7. Bende bu ara makyajımı yağlarla çıkarmaya taktığımdan beri artıklarını ya da geceden kalma kremin fazlalığını arındırmak için hafif köpük temizleyiciler kullanıyorum. Sen sevdiysen listemin başında Blana'cım <3 Öpüyorum kocaman ellerine sağlık <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de yüz temizleyicileri o amaçla kullanıyorum Nisa'cım :) Bu köpük temizleyici de aklında olsun :) Teşekkür ederim, öpüyorum <3

      Sil
  8. Cidden içerik olarakta deney yapmaması konusunda da bir Türk firması olarak takdir ediyorum. Henüz hiç bir ürününü kullanmadım ancak oldukça dikkat çekiyor ve bence de çekmeli kesinlikle.Ellerine sağlık can arkadaşım benim <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu köpüğün içeriği güzel canım benim, umarım deneme şansı bulursun :) Bence de ilgi görmeyi hak ediyor. Teşekkür ederim can arkadaşım, öpüyorum <3 <3

      Sil
  9. Bende jelini kullanıyorum ara sıra ancak köpük formu daha çok seveceğime kullanmadan bile eminim ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben jelini de beğendim :) Köpüğü çok beğeneceğini düşünüyorum Filiz'cim :) Öpüyorum <3 <3

      Sil
  10. yine harika bir anlatım... twittera bile attım canım... siyahhayatbu olarak bakabılırsın... öperım kocaman...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımsın, çok teşekkür ederim :) Çok mutlu oluyorum <3 Kocaman öpüyorum <3 <3 <3

      Sil
  11. merhaba, ürünün cilt aydınlatma etkisi var mı sizce?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba...
      Ürünün cilt aydınlatma ile ilgili bir vaadi yok. Ciltteki fazla yağı ve kiri arındırarak, sağlıklı ve parlak bir görünüm vermeyi vaadediyor. Bence bu vaadini gerçekleştiriyor.

      Sil
    2. Teşekkürler...

      Sil
  12. Sağlıklı görünüm olayı çok iyi. Bu ürünü de kullanmayı çok isterim. Hc güvenilir marka.

    YanıtlaSil