1 Ürün 2 Yorum / Konuk Yazar: Glamsight - Cecile Super Volume Effect Maskara (Bal Aromalı)

Mart 14, 2017 28 Comments A+ a-

Merhaba!

Öncelikle Blana'ya buradan beni blogunda tekrar konuk ettiği için teşekkür etmek istiyorum. İlk ortak çalışmamız güzel bir arkadaşlığa vesile olduğu için çok mutluyum. ♥
Bugün 1 Ürün 2 Yorum konseptimizi Blana ile gerçekleştirip Cecile Super Volume Effect Maskara'yı inceleyeceğiz. Kırmızı Rujlu Blog'da keyifle konuk olurken bu ürün ile ilgili Blana'nın görüş ve tecrübelerini Glam Sight'ta bulabilirsiniz.

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Cecile Super Volume Effect Maskara en başta altın renkli, şık ambalajı ile göz dolduruyor. Aynı zamanda içeriğinde bulunan bal aroması ile renginin uyumu belki sadece benim bağdaştırdığım fakat oldukça hoşuma giden bir uyum oldu. Bal aromasına gelirsek, burnunuza yaklaştırmadığınız sürece kokusunu fark etmiyorsunuz; yani koku hassasiyetiniz varsa sizi rahatsız edecek bir durumla karşılaşacağınızı sanmıyorum. Ayrıca bu bal aromasında sevdiğim en güzel özellik gerçekten bal gibi kokması; kimyasal sentetik bir kokusu asla yok, gözüm kapalı koklamış olsam maskara kokladığıma beni inandıramazdınız.
Ben de kokulara karşı hızlı hassasiyet geliştiren biri olarak hem kokusunun sentetik bir yapıya sahip olmamasını hem de rahatsız edebilecek, baskın bir oranda olmamasını takdir ettim.

Ürün şeffaf bir jelatinle kaplı olarak geliyor; benim kozmetik ürünlerinde en sevdiği ayrıntılardan biridir bu. Bu sayede ürünümün hijyeniyle ilgili aklımda soru işareti olmuyor, ilk kullananın kendim olduğundan emin oluyorum. Keşke tüm kozmetik markaları bu sisteme geçseler. O jelatinleri açmaktan da çok keyif aldığımı söylemeden geçemeyeceğim. :)

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Bunun yanı sıra bu şeffaf jelatine üretim tarihini eklemek gibi güzel bir ayrıntı düşünmüşler ki, bu benim çok hoşuma gitti, kozmetik tüketicilerinin üretim tarihini görmesi oldukça önemli bir durum, batch code'u olan ürünlerde bile yanlış bir bilgi edinebilme riskimiz, batch code'ların 10 yılda bir tekrar kullanılması gibi detaylar mevcutken hele.

Super Volume Effect Maskara içerisinde bulundurduğu ekstra fiberler ile hem daha uzun hem de daha dolgun kirpikler vadediyor. Yakından inceleyince içerisindeki fiberleri görmek mümkün. Formülasyonunu oldukça sevdim, ne kuru ne de ıslak, güzel bir kıvamı var.
Fırçası ise tepesinden aşağı doğru uzayarak konik biçimde inen, seyrek silikon kıllara sahip. Fırçayı görünce gözüme batmasından ya da sürerken kirpik diplerimi acıtmasından korktum en başta, fakat, korktuğum gibi bir rahatsızlığı hiç tecrübe etmedim.

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Yine seyrek fırçanın kirpiklerimi tarayıp ayırmamasından şüphe etsem de beni şüphelerimde haksız kılarak kirpiklerimi güzelce tarayıp ayırdı.
Fırçayı ilk katta tarayarak sürerseniz tek tek ayrılmış, uzun ve doğal kirpiklere sahip oluyorsunuz. Biraz daha dolgunluk isterseniz sadece taramak yerine zig zag hareketlerle taramanızı öneririm. Bu şekilde ilk katta da daha fazla hacme sahip olabilirsiniz. Ayrıca kirpiklerde hızlı kuruyan bir yapısı olduğundan ilk kat ile ikinci kat arasına fazla ara koymamanızı tavsiye ederim. Diğer kirpiklerinize uygulamak yerine alt kirpiklerinize uygulayıp tekrar üst kirpiklere dönmeniz daha kısa süreceğinden daha iyi bir sonuç almanıza yardımcı olur. Yoksa kirpiklerinizi ikinci kat ile boyamak zorlaşıyor ve kirpiklerinizi yapıştırma ihtimaliniz de artmış oluyor.

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Bu maskaranın kirpikleri uzatma performansından oldukça memnun kaldım, fiberlerin etkisi bu noktada kendisini gösteriyor. Hacim konusunda ise benim için günlük hayatta yeterli bulduğum bir performansı var.  Bu noktada "özel gün ve gecelerde kirpikleri assolist kirpiği gibi olmazsa ölecek" hastalığından mustarip olduğumu da burada belirtmem şart sanırım.

Ben bu maskaradan en iyi performansı, kirpik köklerimden orta kısma kadar zigzag hareketlerle ortadan uç kısma kadar tarama hareketiyle sürerek aldım. Aslında bir çok maskaranın uzunluk ve hacim konusundaki performansını en faydalı biçimde almamı sağlayan bu sürme yöntemi.

Kirpiklerim kendiliğinden kıvrık olduğundan (11 yaşında her gün şeffaf maskarayla kirpiklerini kıvıra kıvıra yaptı) kirpiklerdeki kıvırma performansı için doğru bir bilgi veremem, yine de kirpiklerim gün içinde düşmüyor veya kirpiklerimde bir ağırlık hissi olmuyor.

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/
1. kat
https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/
2. kat

Gün boyunca akma dökülme gibi problemlerle karşılaşmıyorum, alerjik bünyem dolayısıyla zaman zaman gün boyu sulanan ve akan gözlere sahip olduğum zamanlarda bile ufacık bir iki nokta halinde dökülme oldu; ki bu bana waterproof maskaralarda dahi oluyor. Normal bünyelerde böyle bir durumla karşılaşma ihtimaliniz çok zayıf. Yine alerjik bünyemin alerjik gözlerinde herhangi bir yanma, batma, kaşınma ve irritasyona sebep olmadı. Eğer siz de benim gibi alerjik bir bünyeye ve gözlere sahipseniz bu konuda sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum.

https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Bu güzel kalıcılığına rağmen kendisini temizlemek oldukça kolay. Misel sularla da, temizleme yağıyla da, çift fazlı göz makyaj temizleyicilerle de denedim hepsinde sorunsuz temizlendi.

Likit Mat Rujunu deneyip çok beğendikten sonra, Cecile'den denediğim bu ürün de, ambalajlama detaylarından kalıcılığına, kirpiklerimde gösterdiği performansa günlük olarak elimin sık gittiği, ve beğendiğim bir maskara oldu.

Bizleri markayla buluşturan Trendy and Friendly'nin sahibesi sevgili Nilgüncüğümüze ve ürünlerini deneme fırsatı veren Cecile'e teşekkür ve sevgilerimi yolluyorum. Kendilerini Gratis, Rossmann gibi güzellik marketlerinde de görmeyi ve kolayca ulaşmayı umuyoruz.

Normalde 28.90 TL olan Super Volume Maskara'yı Cecile Shop'ta şu an indirimle 23 TL'ye bulabilirsiniz.

Blana'nın da bu maskara ile yazısını merak ediyorsanız; sizi hemen böyle alalım; Glam Sight

Herkese renkli haftalar diliyorum,
Sevgiler.
Zeynep

Canım Zeynuş'uma, blogumu anlamlandırdığı ve güzel yorumlarını burada paylaştığı için çok teşekkür ediyorum. Hep 30'undan sonra dost edinemezsin derlerdi, sayesinde anladım ki, yanılmışlar!
Bugün, Zeynuş'un Cecile Super Volume Effect maskara yorumlarını burada okuduktan sonra, benim yorumlarımı da merak ederseniz buradan Glamsight'a ulaşabilirsiniz. 
Sevgilerimle...

28 yorum:

  1. Zeynuş de pek güzel anlatmış! İKinizin yazısını da zevkle okudum! Yalnız, bu maskara sanırım en çok Zeynuş'un kirpikleriyle anlaşmış, harika duruyor resmen! Güle güle kullanın güzeller, öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Başakcım, senin yorumlarını özlemişim! Ben çok beğendim gerçekten, anlattığım şekilde kullanınca performansı oldukça yükseliyor. 😍 Teşekkürler tekrardan, seninle de bir 1 Ürün 2 Yorum yapalım rujlara 🤗🤗
      Öperim çok!
      Zeynep

      Sil
  2. Ne tatlısınız. İki yazıyı da keyifle okudum. Zeynepciğim harika durmuş kirpiklerinde. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle kocaman öpüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tekrardan teşekkürler Nilgüncüm, çok güzel ürünler denedik sayende 💖💖
      Öpüyorum kocaman!
      Zeynep

      Sil
  3. Zeynuşcum harika durmuş sende çok beğendim ben de alacağım bunu sheida ile brlikte .. bu jelatinle kaplama işi iyi güzel ama o kadar zor açılıyorlar ki kaç defa tırnağımı feda etmişimdir ben jelatin açacağım diye o kısmı beni yoruyor hakikaten.. güle güle kullan canım sevgiler :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İremcim rujları ve çevirmeli göz kalemi de, Asian extra Black idi sanırım adı, aklında olsun. Jelatinleri ben cımbızla açıyorum, yoksa tırnakları feda edebiliyoruz dediğin gibi; bir de öyle dene 😊
      Çok teşekkür ediyorum,
      Öperim çok!
      Zeynep

      Sil
  4. Zeynep'çim duruşuna bayıldım. Cecile rujları beğendim zaten bu maskarada aklımda olsun. Şimdi dooğru Blana'nın yazısını okumaya gidiyorum :) Kocaman öptümm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gökçecim ben de cecile likit rujlarını sevdim, klasik rujlar da aklımda, mutlaka alacağım 💖Maskarayı öneririm günlük kullanımda çok severek kullanacağını düşünüyorum.
      Ben de kocaman öpüyorum!
      Zeynep

      Sil
  5. Güle güle kullanın. Benim zor kirpiklerimle de anlaşır inşallah
    Sevgilerimle ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, günlük olarak keyifle kullanacağınıza inanıyorum. ^_^
      Sevgiler!

      Sil
  6. Sonuç oldukça yüz güldürücü olmuş bence.Güle güle kullanılsın ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de memnun kaldım sonuçtan =) Çok teşekkür ederim Filiz hanım,
      Sevgiler <3

      Sil
  7. Ne güzel anlatmışsınız ikiniz de! Benim kirpiklerimi çok yapıştırdığı için kullanamamıştım ama bi şans daha veresim geldi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Burcucum <3 Katlar arası bekleme yapmzsan yapıştırma sorunu oldukça azalır gibi geliyor bana. =)
      Sevgiler!

      Sil
  8. Çok güzel anlatılmış. İkinize de teşekkürler. Cecile mascara bende de var. aama daha başlayamadım. Ama elimdeki bitince ilk elime alacağım o olacak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Niilgüncüm biz teşekkür ederiz <3 Umarım sen dekeyifleve memnun kalarak kullanırsın. Senin de fikirlerini merak ediyorum.
      Sevgiler!

      Sil
  9. Çok güzel durmus. Resimler de ne güzel 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Deryacım, beğenmene çok sevindim!
      Sevgiler <3

      Sil
  10. Zeynuş Başak'a katılıyorum, bu maskara senin kirpiklerinde mükemmel durmuş. Zigzag uygulama fikrini de sevdim ama maskara artık benimle değil :))
    Batch code'ların 10 yılda bir tektat kullanıldığını bilmiyordum. Keşke her firma üretim tarihi koysa ürünlere, biz neye güveneceğiz ...
    Her ikinizin de ellerine sağlık, her ikinizi de çok öpüyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Gülcüm, ama bence zigzag sürmenin katkısı çok, zirabenimkirpiklerim normalde kendini pek belli etmiyor, kendisi pek marifetli değildir allah eksik etmesin =))
      Batch code olayını ben de geçen sene sonlarından öğrenmiştim, sahte batch code gibi eski batch code sorunu çıktı bir de başımıza. Üretim tarihi en azından içimizi rahat ettiren bir detay.
      Öpüyorum kocaman!

      Sil
  11. Çok güzel bir yazı olmuş emeğinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, beğenmenize sevindim!s
      Sevgiler <3

      Sil
  12. Çok güzel bir çalışma olmuş :)) Bu tarz farklı yorumları okumak ürün hakkında daha objektif düşünmemizi sağlıyor bence :) Rimelin etkileri gerçekten çok iyiymiş özellikle bu tarz fırçalarla anlaşamayan ben etkisini görünce denemek istedim. :) Çok öpüyorum ve Blana'mın yazısına ışınlanıyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mary'm çok teşekkür ederiz, beğenmene çok sevindim! Ben de kıl fırçalara daha meyilli bir olarak bu fırçayı severek kullandım, uygulamada ya da temasta sorun yaşamadım.
      Keyifli okumalar,
      Öperim çok!

      Sil
  13. Yahu o kirpiklere ne olmaz ki! Bende son zamanlarda Cecile 'in maskaralarına takılıyım. Kıvamları,fırça yapısı harika. Elinizeee sağlık hanımlar :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğal halinde incognito takılıyor ama bazı maskaralar işte kendilerine boost oluyor =D Ben asıl sende duruşlarını merak ediyorum!
      Öpüyorum çok!

      Sil
  14. Blanam, hem beni ağırladığın hem güzel dostluğun için çok teşekkür ederim! 30'dan sonra dost kazanılmaz diyenlerin hayal güçleri ve kalpleri kıt ve kısır bence. Blog'un hayatıma kattığı en güzel kişilerden birisin, çok teşekkür ederim. İyi ki varsın.
    Çok öpüyorum <3 <3 <3

    YanıtlaSil
  15. İnanamıyorum nasıl güzel olmuş o kirpikler ! Blana'nın yazısını okumuştum ve Zeynep'inki için hemen buraya ışınlandım. İkinizin de ellerine sağlık. Çok öpüyorum :*

    YanıtlaSil