Golden Rose Smart Lips Kalem Ruj

Ağustos 20, 2018 0 Comments A+ a-

Merhaba...

Golden Rose, Smart Lips kalem rujları geçen sene sonbaharda piyasaya çıkartmıştı. Bendeki rengi olan 03 numarasını canım Başak'cığım kendisine açık kaldığı için bana hediye etmişti. Bu yaz adeta yeniden keşfettiğim ve çok sık kullandığım bu rujdan, hazır sürekli elimin altındayken bahsetmek istedim. Başak'a beni bu güzel rujla tanıştırdığı için buradan da çok teşekkür ederim. 


Golden Rose Smart Lips

Golden Rose Smart Lips kalem rujlar, kremsi ve nemlendiricili yapıları ile dudakları renklendirip pürüzsüz ve satenimsi bir görüntü sağlamayı vaadediyor. İçerdiği shea yağı, e vitamini ve ceramid ile dudakları nemlendirmeyi hedefliyor. 


Golden Rose Smart Lips
Golden Rose Smart Lips

24 rengi bulunan Smart Lips rujların nude tonlardan pembelere, kırmızlara, mor ve bordolara kadar bir çok renk seçeneği mevcut... Bendeki rengi 03 numara, şeftali bir nude ve gerçekten oldukça açık bir tonu var. Yapısı yumuşacık, oldukça kremsi ve çok kolay uygulanıyor. Bir gloss kadar olmasa da, ışıltılı bir bitişi var fakat, parlak bir ruj diyemem. Renkli bir dudak balmı sürmüşüm gibi bir görüntü ve his bırakıyor. Bu renk, benim gibi çok açık tenli ve sarı alt tonluysanız sizde de çok güzel duracaktır. Ben yapısını ve rengini o kadar çok seviyorum ki, bir süredir neredeyse haftanın üç gününü bu rujla geçiriyorum. 


Golden Rose Smart Lips

Golden Rose Smart Lips kalem ruj, vaadettiği gibi dudaklarımı bir lipbalm kadar nemlendiriyor. Bu ruju kullandığım gün, ek olarak bir dudak nemlendiricisi kullanma ihtiyacı hissetmiyorum. Nemli yapısına rağmen dudaklarımda yapış yapış bir his bırakmıyor. Oldukça opak olduğu için, kat kat uygulamama gerek kalmadan, tek seferde rujumu uygulayabiliyorum. Dudaklarımda çizgilere dolmuyor ve parça parça bir görüntü oluşturmuyor


Golden Rose Smart Lips

Smart Lips 03 numaranın kalıcılığı, yapısından tahmin edebileceğiniz gibi, bir şey yiyip içene kadar sürüyor. Ben günlük hayatımda sabitlenen rujları tercih etmediğim için ve rujumu tazelemek benim için bir sorun olmadığı için severek kullanıyorum. Bendeki rengin tenimle çok uyumlu olmasından dolayı da, ruju tazelerken çoğu zaman aynaya bakmaya bile ihtiyaç duymuyorum. 



Golden Rose Smart Lips kalem rujlar asansörlü ambalaja sahipler, kalemtraş kullanmayı gerektirmiyorlar. Açıldığında tombul bir kalem ucu şeklindeki uçları, ruju kullandıkça kütleşiyor. Şuanda benim rujum yuvarlak bir forma sahip... Nude renklerde bu durum sorun yaratmayabilir, ben açıkçası ruju tek başına rahatça kullanıyorum fakat, koyu renklerini tercih ederseniz bir dudak kalemine ihtiyaç duymanız çok mümkün. 03 numarası yine rengine bağlı olarak, dudaklarımın çevresinden yayılıp kanamıyor fakat, koyu renklerinde bu durum nasıl olur bilemiyorum çünkü rujun yapısı söylediğim gibi çok yumuşak ve nemli. Bunun dışında, ürünün kapağı iyi kapanıyor, sürekli çantamda taşıyorum ve hiç açılma sorunu yaşamadım. 


Golden Rose Smart Lips

3,5 gr ürün içeren Smart Lips rujlar paraben içermiyorlar, açıldıktan sonra 18 ay kullanım ömürleri var. Neredeyse hiç kokuları yok. Her rujun ambalajının rengi, o rujun kendi renginde dizayn edilmiş. Mat rujların popülerliği gittikçe azalırken ve herkesin gözü ışıltılı ve nemli rujlara alışmaya başlamışken, bu rujlara da bir göz atabilirsiniz. Özellikle benim gibi dudakları çok kuru olanlar bir şans verebilirler.  


Golden Rose Smart Lips

Golden Rose Smart Lips kalem rujları ve tüm Golden Rose ürünlerini bir çok kozmetik marketten ve Golden Rose mağaza, kiosk ve online satış sitesinden ulaşabilirsiniz. Başak'ın bu rujlarla ilgili yazısına ve ondaki diğer renklere göz atmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz. 

Sevgilerimle... 

Hiç yorum yok: