Thalia Innovative Makyaj Temizleyici

Ağustos 24, 2018 0 Comments A+ a-

Merhaba...

2017 yılında kış ve ilkbahar cilt bakım rutinlerimden bahsettiğim yazılarımda (burada ve buradaThalia Innovative makyaj temizleyicinin de sözünü etmiş ve bu ürünle ilgili ayrıntılı yorumlarımı paylaşacağımı da belirtmiştim. Bugün nihayet bu temizleyiciden bahsedebiliyorum. 


Thalia Makyaj Temizleyici

Thalia Innovative organik tsubaki özlü makyaj temizleyici, hem yüz hem göz makyajını suya dayanıklı ürünler dahil olmak üzere, zorlanmadan temizlemeyi hedefliyor. Cildi kurutmadan ve tahriş etmeden tüm makyaj kalıntılarını arındırmayı vaadediyor. Çift fazlı bu temizleyiciyi, kullanmadan evvel iyice çalkalamak gerekiyor. Ürünü bir pamuğa dökerek yüz ve göz makyajımızı temizleyip ardından ılık suyla durulayarak kullanmamız öneriliyor


Thalia Makyaj Temizleyici

Tsubaki özlü makyaj temizleyiciyi, ben genellikle "makyaj temizleme yağı" gibi kullandım. Ürünü iyice çalkalayıp, üç pompa kadar ürünü avucumun içine aldım. Ellerimin arasında ısıttığım ürünü gözlerime ve yüzüme nazikçe masaj yaparak uyguladım ve duruladım. Benim üç kat maskaramı ve yoğun göz makyajımı çok kolay çıkarıyor, ten makyajımı zaten bir kaç saniyede çözüyor. Göz makyajımı tamamen akıtmak için bir dakika kadar göz çevreme masaj yapmam yetiyor. Bu şekilde cildimi pamukla çekiştirmediğim için çok daha konforlu bir  makyaj temizleme rutinim oluyor. 


Thalia Makyaj Temizleyici

Thalia Innovative makyaj temizleyici, suya dayanıklı maskarayı bile çok rahatlıkla çözerek vaadlerini karşılıyor. Benim hassas göz çevremi hiç rahatsız etmedi, gözlerimi yakmadı, bulanıklaştırmadı. Cildimde sivilceye, komedona sebep olmadı. Cildimi hiç kurutmadan makyajımı temizleyerek tüm vaadlerini gerçekleştirdiğini söyleyebilirim. 


Thalia Makyaj Temizleyici

Ben Thalia makyaj temizleyici ile makyajımı temizledikten sonra, yüzümü cilt tipime uygun bir temizleme jeliyle yıkadım. Thalia Natural, kullanım önerisi olarak ikinci aşama cilt temizliğini yapmamızı zaten öneriyor. İsterseniz, benim gibi kullanmak yerine makyajınızı pamukla da çıkarabilirsiniz; o şekilde kullanımda da gayet başarılı sonuç verdiğini söyleyebilirim. 


Thalia Makyaj Temizleyici

Tsubaki özlü makyaj temizleyici bence tüm cilt tipleri için uygun ancak, özellikle karma/yağlı ciltler ardından mutlaka bir yüz temizleme ürünü kullanmalılar. Ürün, durulandıktan sonra geriye hafif bir yağlı tabaka bırakıyor ancak, benim gibi kuru ciltler bu durumu zaten seveceklerdir. Yüz temizleme jelinizle de üzerinden geçince, o azıcık miktardaki tabaka da tamamen akıp gidiyor. 


Thalia Makyaj Temizleyici

180 ml, şeffaf plastik bir şişede satılan Thalia Innovative makyaj temizleyicinin kilitlenebilen tıpalı bir kapağı var. Ürünü pompa ile kullanmayı tercih edenler için yanında pompası da veriliyor. Marka, ürünü herkesin isteğine uyacak iki farklı kullanım alternatifiyle piyasaya çıkararak kullanıcı dostu olduğunu kanıtlamış. Ürünün içerik listesi sevindirici biçimde kısacık; sadece altı içeriği var. Silikon içeren bu temizleyici aynı zamanda ayçiçeği yağı, bisabolol ve japon gülü yağı içeriyor. Sls, Sles, parfüm, paraben, bht içermiyor. Son kullanma tarihini şişe üzerinde okuyabiliyoruz ve açıldıktan sonra 12 ay kullanım süresi var.


Thalia Makyaj Temizleyici

Thalia bir Türk markası ve hayvanlar üzerinde test yapmıyor. Thalia Innovative makyaj temizleyici ve tüm Thalia Natural ürünlerini markanın online satış sitesinden ve İstanbul'daki mağazasından satın alabilirsiniz. 

Sevgilerimle...

Hiç yorum yok: