Bee Beauty Q10 Göz Kremi

Eylül 13, 2019 4 Comments A+ a-

Merhaba...

Yaz başından bu yana gündüz cilt bakım rutinimde kullandığım Bee Beauty Q10 göz kremi hakkındaki düşüncelerimi yazmanın zamanı geldi. 

Bee Beauty Göz Kremi

Bee Beauty Q10 göz kremi, cilde yoğun bakım sağlamayı, düzenli kullanıldığında kırışıklıkların görünümünü azaltmayı, göz çevresinin sıkılığının ve esnekliğinin artmasına yardımcı olmayı vaadediyor. Sabah ve akşam temiz göz çevresine masaj yapılarak uygulanması öneriliyor. 

Bee Beauty Göz Kremi
Bee Beauty Göz Kremi

Ben Bee Beauty Q10 göz kremini tüm yaz boyunca sabahları temiz göz çevreme uyguladım ve yüzük parmaklarımla hafifçe masaj yaparak ürünü cildime yedirdim. Her bir göz altım için bir pirinç tanesi kadar ürün benim için yeterli oldu. Neredeyse kokusuz, beyaz renkli bu kremin (bir göz çevresi kremine kıyasla) yoğun bir yapısı var. Gereğinden fazla uygularsanız, ürünün emiliminde sorun yaşayabilirsiniz. Bu kremi göz çevresine tam olarak dağıtmak için, bence biraz sabırlı olmak gerekiyor. 

Bee Beauty Göz Kremi

Bee Beauty Q10 göz kremi, bence normal ciltler için uygun bir ürün... Benim çok kuru göz altlarıma nemlendirmesi hiç yeterli gelmedi. Yazın cildim çok daha sakin olduğu için ve ürün ziyan etmeyi sevmediğim için kullanmaya devam ettim ama şu sıralar el kremi niyetine kullanıyorum. Dolayısı ile, kuru göz çevresi olanları memnun etmeyeceğini düşünüyorum. Normal ciltler ve göz çevresinde kuruluk-nemsizlik sorunu yaşamayanlar için daha uygun olacaktır. Kırışıklık görünümünün azalması ve cilt esnekliğinin de öncelikli olarak kuruluğun/nemsizliğin çözümüyle sağlanacağını düşündüğümden, bu göz kreminin vaadlerini kendi göz çevremde gözlemleyememiş olmamı normal buluyorum. Çünkü, aşağıda bahsedeceğim üzere, bu kremin iyi bir içeriği var; sadece benim göz çevreme yeterli gelmedi. 

Bee Beauty Göz Kremi
Bee Beauty Göz Kremi

Su bazlı bu göz çevresi kremi; aktif maddelerinde macadamia yağı, gliserin, ayçiçeği yağı ve yumuşatıcı solventler içeriyor. Bunları, shea yağı, oleik asit esteri, e vitamini, üzüm çekirdeği yağı takip ediyor. Koruyucu olarak phenoxyethanol kullanılmış. Az miktarda panthenol de içeren bu kremin içeriğinde coenzim Q10 son sıralarda, ürünün içeriğindeki koruyuculardan da az miktarda bulunuyor. Ürün adında Q10 geçse de, içeriğinde bu madde yok denecek kadar az, dolayısı ile coenzim Q10'in antiageing etkilerini beklemek anlamsız olacaktır. Yine aynı sebeple, bu göz kremini 20-25 yaştan itibaren herkes rahatlıkla kullanabilir. Yüksek oranda co-q10 ise, 30 yaşından önce kullanılması önerilmeyen bir içerik... 

Bee Beauty Göz Kremi

15ml, ışık geçirmez, yumuşak plastik bir tüpte satılan Bee Beauty Q10 göz kreminin açıldıktan sonra 12 ay kullanım ömrü var. Parfüm, paraben, bht, etil alkol, mineral yağ ve petrol ürünü içermeyen bu göz kremi Gratis için Almanya'da üretilmiş olan ürün grubuna dahil. Tüpün incecik ağzı sayesinde kontrollü ürün alımına imkan tanıyor ve kapağı oldukça sıkı kapanıyor. 

Bee Beauty Göz Kremi

Bee Beauty Q10 göz kremi ve markanın tüm ürünleri sadece Gratislerde satılıyor. 

Sevgilerimle... 

4 yorum:

  1. İlk içeriği Aqua... içinde su koyup incelttikleri için olmamış, yoksa içeriği iyi kfjskdjkf neyse efendim, kendimi ciddiyete davet ediyorum. Bu kremle ilgili aynı yorumları paylaşıyoruz. Genç ve normal göz çevresine sahip kişilerin sevebileceği, belli bir yaştan sonrasında ya da kuru göz çevresine yetmeyecek bir krem olarak düşünmüştüm ben de. Tavsiyede bulunmak açısından arada böyle kremleri kullanmak da iyi oluyor :) Çok öperim seni!!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uygun fiyatlı ürünler hep inceltilmiş ahsfhadhsfd. Bu kremle ilgili birebir aynı şeyleri düşünmüş olmamız şahane, böylece doğru gözlem yapmış olduğumdan da emin olmuş oluyorum. Tavsiyede bulunmak için gerçekten arada böyle şeyler denemek de güzel oluyor.
      Ben de kocaman öpüyorum <3

      Sil
  2. Bu kremi ben de bir süre kullandım. Nemlendirmesi fena değildi ama benim bir göz kreminden beklentimi tam olarak karşılamamıştı hatırladığım kadarıyla. Ama yine de uygun fiyatlı oluşuyla aklımda olacak bir krem:)

    Güle güle kullanın sevgiler♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kübra'cım bu krem göz çevresi kuru olmayan ve genç ciltler için çok daha uygun sanırım. Senin göz çevrenin de daha fazla neme ihtiyacı olabilir, o yüzden beklentini karşılamamış. Güzel içeriği ve uygun fiyatıyla yine de makul bir alternatif olacaktır, dediğin gibi.
      Çok teşekkür ederim, sevgiler <3

      Sil