Bobbi Brown Nude Finish Illuminating Powder

Mart 15, 2019 2 Comments A+ a-

Merhaba...

Bobbi Brown gerçekten ürünlerini çok sevdiğim bir markadır. Senelerdir yeni çıkarttığı ürünleri takip eder ve kendime uygun bulduklarımı da çekinmeden denerim. Kuru ve mat cildimden oldukça mustarip olduğum bir dönemde marka, aydınlatıcı bitiriş pudralarını piyasaya çıkarttığında, hiç düşünmeden online sitesinden sipariş vermiştim. İnstagram fotoğraflarıma baktığımda, pudrayı 2016 senesinin sonlarında satın aldığımı fark ettim. Artık tamamen bitirdiğim Bobbi Brown Nude Finish Illuminating Powder ile ilgili tüm düşüncelerimi yazıp, kendisiyle vedalaşma vaktim geldi. 

Bobbi Brown Nude Finish

Bobbi Brown Nude Finish Illuminating Powder, cilde içten gelen bir ışıltı vermeyi vaadeden bir bitiriş pudrası... Cilde aydınlık görünüm vermek için tek başına ya da makyajımızın üzerine kullanabileceğimiz belirtiliyor. 

Bobbi Brown Nude Finish

Toplam 6 farklı rengi bulunan Nude Finish pudranın bendeki rengi, serinin en açık tonu olan porcelain... Bu pudralar transparan yapıda olduğu için, doğru rengi seçtiğiniz takdirde makyajınızın rengini değiştirmiyorlar. Bitiriş pudrası olduğu için, makyajı sabitleme özellikleri yok. Sadece makyajın bütün gözükmesini sağlayıp cilde ışıltılı bir doku kazandırıyorlar

Bobbi Brown Nude Finish

Bobbi Brown Nude Finish Illuminating Powder'ın yapısı incecik, cilt üzerinde asla bir tabaka bırakmıyor. Fırçaya çok kolay geliyor ve eşit, pürüzsüz bir uygulama sağlıyor. Pudra, kendi içinde eşit 6 farklı renk ve yapıda ürün barındırıyor; bu sayede birden fazla amaçla da kullanabiliyorsunuz. Porcelain, fildişi tonlarında, çok beyaz tenlilerin bile rahatça kullanabileceği bir pudra... İçerisindeki 4 ton tamamen mat yapıda, 2 ton ise ışıltılı/simli... Mat yapıdaki pudraların uygun rengi ile göz altı kapatıcısını sabitlemek gayet mümkün, ben seyahatlerimde hep bu şekilde kullandım. Kapatıcının çizgilenmesini önlüyor ve göz altını aydınlık gösteriyor; incecik yapısı ile kuru ve kalın bir görünüm oluşturmuyor. Işıltılı/simli pudraları aydınlatıcı olarak tek başlarına kullanabilirsiniz. Hepsini karıştırdığınızda ise, transparan yapıda aydınlık görünüm veren bir bitiriş pudrası elde ediyorsunuz

Bobbi Brown Nude Finish

Nude Finish pudranın en sevmediğim tarafı, ışıltılı tonlarındaki simler... Makyaj malzemesinde simden gerçekten hiç hoşlanmıyorum. Sırf simleri yüzünden pudrayı makyaj çekmecemde bir kenara atmıştım ve senelerce bekledi. Ta ki, bir gün Bobbi Brown online sitesini gezerken fiyatını görene kadar!.. Ben pudrayı satın aldığımda şuan ki satış fiyatının 1/3ü kadardı, güncel fiyatını görünce şok oldum ve parama yazık diye düşünüp pudrayı çekmecemden çıkarıp kullandım ve bitirdim. 

Bobbi Brown Nude Finish

Bobbi Brown Nude Finish Illuminating Powder'ın içerisindeki simler çok çok küçük, açıkçası bu konuda benim kadar takıntılı değilseniz rahatsız olmayabilirsiniz. Özellikle kapalı ortamlarda asla belli olmuyorlar. Yüzünüze doğrudan ışık gelmediği sürece, yakından baksanız bile simleri göremiyorsunuz. Ancak, güneş altında ya da yüzünüze doğrudan yapay ışık vurduğunda vampir gibi parlamanız işten değil! Dolayısıyla, bu pudrayı yazın gündüz kullanırsanız şuradaki gibi ışıldayabilirsiniz

Bobbi Brown Nude Finish

İçeriğinde paraben, bht bulunmayan Nude Finish aydınlatıcı pudra 6.6 gr ürün içeriyor. Ayrıca kırmızı dut, üzüm, hyaluronik asit gibi nemlendirici içeriklere de sahip... Oldukça sağlam, mıknatıslı kapanan, krem rengi ambalajının iç kapağında aynası var; çantada taşımaya oldukça uygun ve sade,şık bir tasarımı var. 

Bobbi Brown Nude Finish
Bobbi Brown Nude Finish

Bobbi Brown Nude Finish Illuminating Powder, fiyat-performans olarak tekrar satın alacağım bir pudra değil ancak, içerisindeki simler olmasaydı yapısı ve duruşu açısından en sevdiğim pudra olabilirdi. Ne yazık ki, bana göre marka "illuminating" olayını bu pudra için yanlış anlamış; keşke o simler yerine sedefli bir yapı kullansalardı. Yine de, simler konusunda hassasiyetiniz yoksa ve aydınlık bir pudraya ihtiyaç duyuyorsanız; bir Bobbi Brown mağazasına gidip ürünü deneyebilirsiniz. 

Sevgilerimle...  

2 yorum:

  1. Afdşasldşlakdşa Twilight çok iyi olmuş; hoş ben o çocuğu artık Cedric Diggory diye görebiliyorum sadece ama olsun :))) Ya gerçekten bu "sim" olayı anlaşılmaz. Hele ki Bobbi Brown gibi bir markadan daha "diffused" aydınlık kavramını anlamış olmasını beklerim ama bazen olmuyor, demek ki... yeni pudralarını güle güle kullan canım, öperim!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Askajshdj o çocuk benim için de hala Cedric Diggory, başkası da olamaz ama pudranın ışıktaki efektini daha iyi anlatacak bir görsel de olamazdı :D Simler cidden korkunçtu Başak'cım, en son LCW kasa kuyruğunda spot altındayken Zeynuş yüzüme bakmaktan kendini alamıyordu asjhadj.
      Çok teşekkür ederim canımcım, kocaman öperim!

      Sil