BeeBeauty Nemlendirici Yüz Temizleme Sütü

Mart 27, 2017 23 Comments A+ a-

Merhaba...

Bugün, BeeBeauty Nemlendirici Yüz Temizleme Sütü'nü anlatıyorum. BeeBeauty yeni cilt bakım ürünleri çıkardığında, ben de bu yeşil serinin yıkama jelini, temizleme sütünü ve toniğini satın almıştım. Bu üçlüyü bir süredir düzenli kullanıyorum.

BeeBeauty Temizleme Sütü

BeeBeauty Temizleme Sütü cildi kir ve makyajdan arındırırken, içeriğindeki E vitamini ve gliserin ile cildin nem dengesini de korumaya yardımcı olmayı vaadediyor. Ayrıca salatalık özleri ve aloe vera içeriyor. Temizleme jeli ile yüzü yıkadıktan sonra kullanılması öneriliyor. Ürünü göz çevresinden uzak tutmak gerekiyor
Sabahları uyandığımda genellikle isteksiz ve bazen biraz huysuz olabiliyorum. Kalkar kalkmaz ilk yaptığım iş, dişlerimi fırçalamak olsa da; dakikalarca lavabonun başında suyun ılınmasını beklemek ve yüzümü köpürterek yıkamak, ardından nemlendirme faslına geçmek beni gerçekten zorlayabiliyor. Temizleme sütleri benim için bu noktada devreye giriyor.
Uyandığımda, yüzümü bir temizleme sütü ile siliyorum ve ardından kahvaltımı yapıyorum. Yüzümü yıkayıp nemlendirme aşamasını da, böylece kahvaltı sonrasına sarkıtıyorum. Hatta, temizleme sütümün performansına göre, sabahları yüzümü yıkama jeliyle temizleme safhasını bazı günler atlayabiliyorum. Dolayısıyla, bu tarz ürünlerin makyaj temizleme performanslarının benim için önemi yok.


BeeBeauty Temizleme Sütü

BeeBeauty Nemlendirici Yüz Temizleme Sütü; beyaz renkli, losyon kıvamında bir ürün... Kare bir pamuğa bir miktar alıp tüm yüzümü siliyorum. Geceden kalma nemlendirici artıklarını güzel temizliyor ve cildimi germeden, yumuşak ve nemli bir bitiş sağlayarak bana istediğim konforu veriyor. Cildimde yapış yapış, ağır bir his oluşturmuyor. 
Blog yazısı için, makyaj temizlemede de bir-iki kez denediğim bu temizleme sütü, bana kalırsa ten makyajının kabasını temizlemek için hiç fena değil. Ancak; tek ürünle hem göz hem yüz makyajınızın üzerinden geçmek istiyorsanız, bu ürün göz çevresine değdirilmediği için size çok pratik gelmeyebilir. Anlık cilt temizliği içinse, bence gayet güzel sonuç veriyor. 

BeeBeauty Temizleme Sütü

BeeBeauty Nemlendirici Yüz Temizleme Sütü 200 ml şeffaf ve plastik bir şişede satılıyor. Şişenin plastiği yeterli esneklikte ve ürün miktarını kontrollü almaya yarayacak bir plastik tıpası var. Ürünün üretim ve son kullanma tarihlerini şişe üzerinde okuyabiliyoruz. Açıldıktan sonra 12 ay içinde tüketilmesi gereken bu temizleme sütü paraben içermiyor ve tüm cilt tipleri için uygun. İçeriğinde parafin, alkol, petrolatum, silikon gibi hiç hoşuma gitmeyen maddeler var. Paraben içermiyor olsa da, ürün temiz içerikli değil. 
Benim cildimde; tahriş, kızarıklık, hassasiyet ve yanma oluşturmadığını da ekleyerek yazımı sonlandırıyorum. BeeBeauty ürünlerini Gratis Mağazalarında bulabilirsiniz, fiyatları da oldukça uygun.

Sevgilerimle...

23 yorum:

  1. Alternatif olabilir gliserin ve E vitamini olması artısı bencede

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fiyatı da çok uygun, bu tarz ürünleri kullanıyorsanız bakabilirsiniz. Sevgiler...

      Sil
  2. Blanacım misel suyunu çok sevmedim ufak boyunu denemiştim ama bunu alabilirim bu tarz jel-süt kıvamlı ürünleri seviyorum cilt temizliğinin kabasını almak için ideal bence.. güle güle kullan canım sevgiler :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İrem'cim ben misel suyunu sırf ambalajı için istiyordum ama sonra vazgeçtim :) Cilt temizliği için bu tarz sütleri ben de seviyorum :) Teşekkür ederim, çok öpüyorum <3

      Sil
  3. Sütleri çok seviyorum, elimdekiler bitince aklımda olsun. Çok öpüyorum Blana'm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sütleri ben de seviyorum Gökçe'm :) Kocaman öpüyorum <3

      Sil
  4. Ben bu serinin içeriklerine bakıp beğenmeyince almaya yeltenmemiştim. Bir de, temizleme sütleriyle anlaşamıyorum, daha doğrusu kullanmayı beceremiyorum :))) Senin cildine iyi gelmesine sevindim kuzum, öptüm çok!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben o ara çok paldır küldür alışveriş yapmıştım Başak'cım :) Yalnız değildim de... :D İçeriklerini eve gelince fark ettim. :) Temizleme sütleri aslında kuru ciltler için güzel ürünler... Ben sabahları kullanıyorum ama bunu kullanırken yüzümü hep yıkadım. Caudalie gibi temiz içeriklilerini kullanınca özellikle yazın, yüz yıkama faslını sabahları atlayabiliyorum :D Ben de çok öpüyorum <3

      Sil
  5. Düzen senin işin blanacım ama ben süt olayına alışamadım bir türlü, sevemedim =( ben hep agresif oluyorum kalkınca =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin ilk süt denemen faciaydı çünkü Fenom :-/ Sabahları kalkmak zor cidden :) Sevgiler...

      Sil
  6. Bu markanın ürünlerini denememiştim Blana'cım, beğenmene sevindim. Çok öpüyorum :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Parabensiz vs diye lanse ediliyorlar ama içerikleri nedeniyle denemesen de olur Seher'cim :) Ben de kocaman öpüyorum <3

      Sil
  7. Bu markayi hiç duymamistim Blanacim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sadece Grarislerde satılıyor Derya'cım, ondan olabilir :) Öpüyorum <3

      Sil
  8. Bugün gratiste elime alıp incelediğim bu ürünü şimdi senin yazında denk gelmem tesadüf mü acaba :) Gerçekten ilgimi çekti sende ayrıntılı yazmışşsın ama doğal içerikli olmadığı için kararsız kaldım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel tesadüf olmuş, diyorum :) İçeriği dolayısıyla, ten makyajının kabasını temizlemek için tercih edilebilir ama yüzde bırakmak için hiç uygun değil bence. Sevgiler...

      Sil
  9. Temizleme sütleri konusunda çok sıcak olamıyorum. Dediğiniz gibi kabasını almak için kullanılabilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de o amaçla kullanıp mutlaka yüzümü yıkıyorum. Pratik olabiliyorlar :) Çok öpüyorum <3

      Sil
  10. Ause'm ben de sütleri seviyorum. Çok da pratik ve kurtarıcı buluyorum üstelik. Fakat, bunun içeriği malesef hoş değil yani... Çok teşekkür ederim, öpüyorum <3

    YanıtlaSil
  11. Birkaç kez denk gelip almamıştım Blana'mm ve temizleme sütü denemediğim için kullanımı hakkında pek fikrim yoktu :) Bee beauty'nin de ürünlerinden genellikle memnun kaldım, bakacağım güzelliğim <3 :)

    YanıtlaSil
  12. değişik bir ürüne benziyor :)

    YanıtlaSil
  13. Sabah kalkinca yuzumu yikadiktan sonra kullansam ustune makyaj yapabilirmiyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yüzünüzü yıkayacaksanız bu ürünü neden kullanmak istiyorsunuz, bilemedim. 🤷🏼‍♀️

      Sil