1 Ürün 3 Yorum: Cecile Long Kisses Likit Mat Rujlar / Nude Serisi (31 ve 36 Numara)

Mart 22, 2017 16 Comments A+ a-

Merhaba...

Likit mat rujlarla arası yeni yeni düzelen biri olarak, bugün bahsedeceğim Cecile Long Kisses rujları gerçekten çok beğendiğimi şimdiden söylemeliyim. Bir süredir iki rengini denediğim bu rujlar, serideki diğer doğal tonlara da sahip olma isteğimi arttırıyorlar.


https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Cecile Long Kisses likit mat rujlar; uzun süre kalıcı renk sağlamayı ve bu sırada dudakları esnek ve rahatlamış hissettirmeyi vaadediyor. Toplamda 36 rengi bulunan bu rujların, bendeki renkleri, yeni çıkardıkları nude serisinden 31 ve 36 numaraları ve yorumlarımı da bu iki renk üzerinden yapacağım.


https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Likit mat rujlar, zaten aşırı kuru olan ve neredeyse her şeye bir tepki gösteren dudaklarımı genellikle daha da kuruturlar; pul pul olmalarına, soyulmalarına ve çatlamalarına sebep olurlar. Bundan dolayı, duruşlarını çok sevsem de, benim uzak durduğum bir ürün grubudur. Cecile likit mat rujlar ise, altlarına uygun bir lipbalm uyguladığımda dudaklarımı ekstra kurutmayarak sevgimi kazandılar.


https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Beni gün boyu çok konforlu hissettirmeseler de (ki likit mat rujlardan böyle bir beklentim yok), vaadettikleri esnekliği yerine getirdiklerini söyleyebilirim. Bu rujlar dudaklarımda gerginlik oluşturmuyorlar, uyguladıktan sonra dudaklarım pul pul olup çatlamıyor. Denediğim diğer likit mat rujlara kıyasla daha konforlu bir his veriyorlar. Dudaklarım ne kadar kuruysa, bu rujları uyguladığımda da o kadar kuru, dersem doğru bir ifade yakalamış olurum.


https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Bendeki iki rengin de, yapısı incecik ve tek katta opaklar... Sünger aplikatörleri bence ideal boyutta ve aplikatörün ucu sayesinde dudak çerçevesi yapmak çok kolaylaşıyor. Yapıları oldukça ince olduğundan, sabitlendikten sonra dudaklarımda ağırlık yapmıyorlar. Cecile likit mat rujlar, uyguladıktan kısa süre sonra matlaşıp sabitleniyor ancak; uygulama sırasında kontrollü olmama yetecek kadar zaman tanıyorlar. Bir hatada kolayca düzeltme yapabiliyorum. 


https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Cecile Long Kisses 31 numara, Milky Skin; içinde hem pembelik hem de turunculuk bulunan bir nude...  Bende ışığa göre bazen şeftalimsi, bazen de daha pembe-kahverengi duruyor. Hem günlük makyajlarıma hem de koyu renk göz makyajı yaptığım gece makyajlarıma çok yakıştırıyorum. Sabitlendikten sonra, bir şey içtiğimde herhangi bir şekilde transfer olmuyor. Yemek yediğimdeyse, dudaklarımın orta kısmından başlamak üzere siliniyor ancak; yapısı sebebiyle ruju rahatça tazeleyebiliyorum. Üst üste uyguladığımda parça parça durmuyor.


https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Cecile Long Kisses 36 numara, Dark Brown; adı üzerinde koyu bir kahverengi... Benim dudaklarımda, swatchından daha koyu duruyor. Tam bir çikolata rengi görüntüsü oluşuyor, diyebilirim. Günlük bu kadar iddialı renkler kullanmasam da, 36 numara gece makyajlarında kullanmaktan en keyif aldığım rujlarımdan oldu. 


https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

36 Dark Brown rengi, benim dudaklarımda tam olarak sabitlenmiyor. Kullandığım bardağa vs bulaşıyor ancak, yemek yemediğim sürece bu durum rujun kalıcılığını etkilemiyor. Yağlı yemekler ya da sandviç gibi şeyler tükettiğimde dudaklarımın ortasından başlayarak siliniyor ve ruju tazelemem gerekiyor. Yapısı 31 numara gibi, tazelenmeye uygun olduğu için sorun yaşamıyorum. Üst üste uyguladığımda dudaklarımda parça parça, rahatsız edici bir görünüm oluşturmuyor.


https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Ambalajlarının küçüklüğüyle tam bir çanta dostu olduğunu düşündüğüm Cecile Long Kisses likit mat rujlar 6,5 gr ürün içeriyorlar. Açıldıktan sonra 12 ay kullanım ömürleri var. Metalik kapakları ve her rujun rengini görebildiğimiz gövdeleriyle bence çok şıklar... Paraben içermiyorlar


https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Bugün, ben Cecile Long Kisses rujların 31 Milky Skin ve 36 Dark Brown renklerini yazarken; canım Zeynuş'um Glamsight'da 33 Brown Down ve 35 Chocolate Fondue renklerini yazıyor. Canım Başak'cığım da, L'Arc-en-ciel Blog'da serideki tüm nude renkleri (31-32-33-34-35-36) anlatıyor. Cecile Long Kisses rujların, her birimizde nasıl durduğunu görmek ve rujlarla ilgili farklı yorumlar da okumak için, arkadaşlarımı ziyaret etmeyi unutmayın. 
Zeynep'in yazısı için; buraya
Başak'ın yazısı için; buraya


https://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Cecile Long Kisses likit mat rujlara buradan (markanın online satış sitesi) ve çeşitli kozmetik mağazalarından ulaşabilirsiniz. Beni Cecile ile buluşturan Trendy And Friendly blogunun sahibi sevgili Nilgün'cüğüme ve bana bu güzel rujları deneme şansı veren Cecile'e çok teşekkür ederim. Umarım Cecile'i çok yakında Gratis ve Rossmann mağazalarında da görebiliriz ve böylece merak ettiğim ürünlerine kolayca ulaşabilirim. Hala aklımda terracota allıkları olduğunu inkar edemeyeceğim. 

Sevgilerimle...

16 yorum:

  1. Likit mat rujlar çok hoşuma gidiyor ama bir türlü daha almaya elim varmadı benimde genel olarak dudaklarım kurudur onun için cesaret edemedim ama 31 numaraya bayıldım belki bir ilk yapmanın zamanı gelmiştir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de uzun süre likit matlardan uzak durdum ama doğru lipbalmı ve doğru mat ruju bulunca anlaşabildim. Biraz denemek gerek... Sevgiler...

      Sil
  2. Eline sağlık Blana'cım!!! Ya 36 numarayı nasıl düzgün sürmüşsün, ben beceremedim bir türlü. Ama yazdığına katılıyorum; kesinlikle hata yapıldığında düzeltmeye imkan verecek şekilde kuruyorlar. Formülasyon olarak çok başarılı hepsi! Güle güle kullanalım, öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepimizin eline sağlık Başak'cım :) 36 yı sen de çok güzel sürmüşsün bence, teşekkürler :) Rujların hem renkleri hem formülleri gerçekten çok iyi... Hep beraber güzel günlerimizde kullanalım canımcım, öpüyorum <3

      Sil
  3. Blanacım tabi ki favorim 36 numara oldu bunlardan sana da çok yakışmış.. Zeynuştaki renklere de bayıldım ama bende öyle durmayacak onlar o yüzden deneyerek almam lazım.. güle güle kullan canım sevgiler :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 36 gerçekten çok güzel bir renk İrem'cim, ben de çok seviyorum :) Sana da çok yakışır bence :) Çok teşekkür ederim, öpüyorum <3

      Sil
  4. Valla ikisi de birbirinden güzel Blanacım. Ama sanırım 36 favorim olur :) O nasıl güzel bir tonmuş öyle...
    Güzel günlerde kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 36 gerçekten harika İlknur'cum :)
      Çok teşekkür ederim <3

      Sil
  5. Güle güle kullan Blana'cım, Milky Skin günlük olarak çok güzel sana da çok yakışmış. Öpüyorum kocamaan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Gökçe'm :) Milky Skin günlük kullanımda elimden düşmüyor gerçekten :)
      Ben de çok öpüyorum <3

      Sil
  6. 31 gerçekten çok hoş
    sevgilerle :)

    YanıtlaSil
  7. Cecile rujlarını çok seviyorum. Bende de birçok rengi var ama aklımda birkaç renk daha var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu rujları ben de seviyorum. Sevgiler Nilgün Hanımcım <3

      Sil
  8. Blanacim çok yakismis ben özellikle açik rengine bayildim.

    YanıtlaSil
  9. Muhteşem ötesi...Koyu kahveye bayıldım

    YanıtlaSil